Reclamă

Hailey Bieber a purtat o rochie transparentă. Modelul a participat la o petrecere exclusivistă de la Hollywood

Hailey Bieber a purtat o rochie transparentă. Soția lui Justin Bieber a fost surprinsă în timp ce părăsea o petrecere exclusivistă de la Hollywood. Diva a fost însoțită și de o prietenă apropiată. La ieșirea din localul unde a avut loc evenimentul, acesta a fost așteptată de șoferul său personal.

Publicat: 28 octombrie 2022, 7:52

Hailey este tot mai ocupată în ultima vreme. Soția lui Bieber nu se ferește să apară la evenimente singură. În timp ce Bieber se află acasă, încercând să se recupereze, Hailey petrece alături de cele mai bune prietene ale sale. Modelul s-a întâlnit recent și cu fosta iubită a soțului său.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Hailey Bieber a purtat o rochie transparentă

Hailey Bieber are grijă să nu rateze niciun eveniment la care este invitată. Vedeta internațională a participat în urmă cu mai puțin de o săptămână la Academy Museum Gala. Acum a fost surprinsă la un alt eveniment. Se pare că diva a petrecut întreaga seară într-un local de la Hollywood.

Vezi mai multe imagini cu Hailey Bieber în Galeria Foto!

Hailey Bieber într-o rochie transparentă în timp ce pleacă de la petrecerea de la Hollywood
Hailey a purtat o rochie transparentă la petrecerea de la Hollywood / Profimedia Images

Hailey a atras și de această dată întreaga atenție asupra sa. Vedeta internațională a purtat o rochie neagră transparentă. Ținuta le-a permis fotografilor să surprindă foarte bine silueta de invidiat a modelului de 25 de ani. Pe sub rochia neagră, Hailey a ales să poarte lenjerie intimă neagră.

Reclamă

La întreaga ținută a asortat o pereche de tocuri, o brățară cu diamante și câteva inele. Diva nu a pus foarte mult accent asupra accesoriilor. Machiajul a fost unul simplu, în timp ce părul a ales să-l lase desfăcut pe spate.

Alături de Hailey a fost surprinsă una dintre prietenele sale. Aceasta aa ales să poarte o rochie neagră din catifea. Vedeta a părut extrem de încântată de evenimentul la care a participat.

După terminarea petrecerii, soția lui Bieber s-a îndreptat către mașina care o aștepta la ieșirea din local. Hailey s-a ferit de paparazzi și a încercat să nu le acorde atenție acestora. Se pare că diva ar fi avut o întâlnire cu Bieber, scrie publicația Elle.com.

Reclamă

Cum decurge viața modelului în ultima vreme

Hailey a fost tot mai ocupată în ultima perioadă. Soțul său, Justin Bieber, se confruntă în continuare cu probleme de sănătate. Acesta a fost diagnosticat la începutul lunii iunie cu sindromul Ramsay Hunt. De atunci, Bieber a fost nevoit să-și anuleze o parte din concerte.

Hailey i-a fost tot timpul alături. Recent au fost surprinși amândoi la o plimbare liniștită. Bieber nu a mai apărut la fel de des în public. Soția sa a continuat să participe la evenimentele la care a fost invitată. Hailey a simțit nevoia să lămurească publicului și modul înc are decurge relația sa cu Selena Gomez, fosta iubită a soțului său.

Cele două s-au întâlnit la Academy Museum Gala și s-au pozat împreună. Selena a declarat că este dezamăgită de ura pe care fanii au arătat-o față de Hailey. Diva a îndemnat la înțelegere și acceptare. Hailey spune și ea că are un respect deosebit față de fosta parteneră a lui Bieber.

În ciuda faptului că cele două nu sunt foarte bune prietene, acestea se respectă reciproc una pe cealaltă. Hailey încearcă să se concentreze în această perioadă asupra carierei sale. Diva îi este alături lui Bieber și speră că soțul său se va recupera curând.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O zână cu aripi, care stă speriată la pământ
Horoscop
Zodii care preferă să trăiască singure. Nativii care se simt mai bine atunci când au intimitate
Există atât de multe lucruri care merită spuse despre viața personală atunci când locuiești singură. Pacea și liniștea, filmele preferate, ora de culcare târzie și faptul că nu trebuie să dai nimănui nicio explicație....
2
Bianca Censori și Kanye West într-o mașină privată
Divertisment
Bianca Censori a purtat o ținută transparentă și a fost la un pas de un accident vestimentar. Partenera lui Kanye West a avut o apariție îndrăzneață
Bianca Censori a purtat o ținută transparentă și a fost la un pas de un accident vestimentar. Partenera lui Kanye West a avut o apariție îndrăzneață pe străzile din Los Angeles. Imaginile cu diva...
3
O femeie îmbrăcată într-o rochie roșie, impunătoare
Horoscop
Cele mai norocoase zodii în funcție de luna în care s-au născut. Ei sunt fericiții zodiacului
Astrologii ne spun că data nașterii are un rol aparte în doza de noroc cu care ne neștem. Însă te-ai întrebat vreodată care dintre lunile anului poartă mai mult noroc? În acest articol, vei...
4
O femeie tânără cu ochelari de soare la ochi și un ruj portocaliu pe buze
Frumusețe
Nuanțele de ruj care te îmbătrânesc. De ce culori să te ferești, potrivit specialiștilor
Uneori este suficient să accentuezi buzele cu ruj pentru a te simți mai încrezătoare în sine. Această metodă va atrage o mulțime de priviri asupra ta, lucru care te va face să te simți...
5
Charles Spencer surprins într-o fotografie portret la Althorp House
Divertisment
Charles Spencer a vorbit despre starea de sănătate a lui Kate Middleton. Fratele Prințesei Diana spune că este îngrijorat
Charles Spencer a vorbit despre starea de sănătate a lui Kate Middleton. Fratele Prințesei Diana este îngrijorat pentru soția Prințului William. Charles a oferit mai multe informații într-un interviu recent. Charles Spencer a vorbit...
PARTENERI
×