Reclamă

Hailey Bieber a fost surprinsă într-o ținută sport. Prima apariție a vedetei după întâlnirea cu Selena Gomez

Hailey Bieber a fost surprinsă într-o ținută sport în Beverly Hills. Soția lui Justin Bieber și-a expus picioarele lungi și tonifiate într-o pereche de pantaloni scurți. Diva a încercat să se camufleze, însă paparazzi au recunoscut-o imediat. Aceasta este prima apariție a vedetei după întâlnirea pe care a avut-o cu Selena Gomez, fosta iubită a soțului său.

Beatrice Ioana
Beatrice Ioana
Publicat: 19 octombrie 2022, 5:43

Dacă la Academy Museum Gala a impresionat într-o rochie sexy, acum Hailey i-a lăsat pe admiratori fără cuvinte în ținuta sa sport. Vedeta nu a ținut cont de prezența fotografilor și s-a grăbit să ajungă la mașina personală. Aceasta a ales să poarte un hanorac cu steagul Canadei, locul unde soțul său, Justin Bieber, s-a născut și și-a petrecut cea mai mare parte din copilărie.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Hailey Bieber a fost surprinsă într-o ținută sport

Hailey Bieber nu a ținut niciodată cont de comentariile celor din jur. Modelul de 25 de ani a demonstrat din nou că are o siluetă perfectă. De altfel, aceasta își petrece cea mai mare parte a programului la sala de fitness.

Vezi mai multe imagini cu Hailey Bieber în Galeria Foto!

Hailey Bieber într-o pereche de pantaloni scurți și un hanorac larg
Hailey Bieber și-a expus picioarele într-o pereche de pantaloni scurți / Profimedia Images

De-a lungul timpului fotografii au surprins-o alături de prietena sa, Kendall Jenner, în timp ce mergeau împreună la o oră de pilates. Diva internațională este foarte atentă cu aspectul pe care îl are. Meseria de model o condiționează pe aceasta să fie tot timpul în cea mai bună formă a sa.

Reclamă

După ce a avut o apariție sexy în fața fostei iubite a soțului său, Hailey a trecut din nou la stilul său obișnuit. Aceasta nu este prima dată când diva apare în haine sport. Hailey preferă oricând ținutele lejere în detrimentul celor elegante. Picioarele tonifiate ale modelului au putut fi admirate datorită pantalonilor scurți pe care i-a purtat.

Diva nu a făcut niciun comentariu în legătură cu apariția pe care a avut-o pe covorul roșu. Totuși, gestul său a ținut primele pagini ale presei internaționale.

Hailey și fosta iubită a soțului său s-au pozat împreună pe covorul roșu. Imaginile au ținut primele pagini, iar fanii nu au știut cum să reacționeze la această decizie a celor două vedete.  

Reclamă

Hailey Bieber s-a întâlnit cu Selena Gomez la Academy Museum Gala

Selena Gomez, fosta iubită a lui Justin Bieber, și Hailey au avut parte de  întâlnire neașteptată. Cele două vedete s-au văzut pe covorul roșu. Întâlnirea a avut loc după ce Hailey a primit comentarii jignitoare de la comunitatea de fani a Selenei.

Totul a pornit de la un podcast în care soția lui Bieber a fost invitată. Hailey a atins mai multe subiecte sensibile, printre care și relația cu fosta parteneră a lui Bieber. De-a lungul timpului Hailey a fost acuzată de fanii Selenei că a intervenit în relația pe care Bieber a avut-o cu cântăreața.

Selena și Justin au fost împreună opt ani și s-au despărțit în 2018. La doar câteva luni după despărțire Bieber a anunțat că se logodește cu aleasa inimii sale, Hailey. Deși modelul spune că nu a intervenit în relația cântăreței, fanii acesteia nu au iertat-o.

Selena s-a văzut nevoită să intervină și a postat un cip în care i-a îndemnat pe admiratori la gânduri pozitive, înțelegere și acceptare. Selena spune că nu are nimic altceva decât respect față de actuala soție a lui Bieber. Cele două vedete s-au pozat împreună în timp ce se țineau în brațe pentru a pune capăt răutăților din mediul online.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
2
O femeie care își aplică ulei pe păr
Frumusețe
Cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului, recomandate de experții în frumusețe
Podoaba capilară este unul din atuurile frumuseții feminine. Deși nu există o rețetă magică, cercetările arată că cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului pot accelera procesul. În plus, extractele puternice din plante ajută...
3
Un bărbat care stă pe o canapea, cu telecomanda în mână, care cască
Horoscop
Zodii care pot fi parteneri leneși. Cum să abordezi situația în relația de cuplu
Te-ai săturat să-ți cicăliști constant partenerul să-și facă sarcinile din casă? Te trezești că faci toate sarcinile grele din relație? Dacă da, nu ești singura. Astrologii lămuresc și această situație. Există zodii care pot...
4
O femeie care privește cu zâmbetul pe buze la o vitamină
Sănătate
Deficitul de vitamine care te-ar putea face să pari mai în vârstă. La ce recomandă specialiștii să fii atentă
Te-ai simțit mai fragilă, irascibilă și fără energie în ultima perioadă? Ar fi bine să verifici dacă ai deficit de vitamine. Acesta poate provoca o serie de simptome, cum ar fi oboseală și iritabilitate....
5
O femeie îmbrăcată în rochie albă, cu aripi de înger
Horoscop
Zodii care regretă că s-au deschis prietenilor. Nativii care se pot confrunta cu momente tensionate
Cât de multă încredere poți avea în oamenii pe care îi consideri apropiați de sufletul tău? Ai mai jos lista cu zodii care regretă că s-au deschis prietenilor și care au șanse mari să...
PARTENERI
×