Reclamă

Emily Ratajkowski, cu gluga pe cap și ochelari de soare. Apariția care a transformat-o dintr-o vedetă într-un om normal

Emily Ratajkowski, cu gluga pe cap și ochelari de soare. Aceasta a fost apariția care a transformat-o pe divă dintr-o vedetă într-un om normal. Modelul a fost surprins pe străzile din New York în compania părinților săi.

Beatrice Ioana
Beatrice Ioana
Publicat: 5 aprilie 2024, 7:15

Emily Ratajkowski, așa cum nu ai mai văzut-o până acum. Supranumită „femeia cu cel mai frumos bust natural”, Emily a preferat să se ascundă complet atunci când a ieșit în oraș cu familia sa. Modelul a renunțat la ținutele sexy care au consacrat-o.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Emily Ratajkowski, cu gluga pe cap și ochelari de soare

Emily Ratajkowski a fost de nerecunoscut pe străzile din New York. Modelul, care a sărbătorit recent aniversarea fiului ei, a fost văzută în compania a doi dintre cei mai importanți oameni din viața sa. Emnily a ales să poarte o ținută care să nu atragă foarte mult atenția asupra sa.

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

Emily Ratajkowski în timp ce se plimbă prin ploaie și poartă o glugă pe cap
Apariția care a transformat-o pe Emily dintr-o vedetă într-un om normal / Profimedia Images

Vedeta a optat pentru o pereche de pantaloni cargo, un hanorac negru și o geacă din piele. Vremea capricioasă a pus-o preț de câteva momente în dificultate.

Reclamă

Emily a fost urmată de mama și tatăl ei. În timp ce părinții divei au purtat umbrele, Emily a preferat să se ferească de ploaie cu ajutorul hanoracului său cu glugă. Pentru a se asigura că este camuflată din cap până-n picioare, Emily și-a completat ținuta cu o pereche de ochelari de soare.

John David Ratajkowski și Kathleen Balgley și-au urmat fiica prin ploaie. Întreaga familie ar fi mers să ia masa împreună în oraș. De la eveniment a lipsit fiul divei. Micuțul Sly nu a fost văzut în compania mamei sau a bunicilor săi.

Vremea neprietenoasă ar fi fost motivul pentru care modelul a decis să nu-l scoată pe micuț afară. Recent, Emily a postat mai multe imagini și cu inel de logodnă de la fostul soț. Diva a decis să-l taie în două și să obțină două inele cu diamante.

Reclamă

Decizia divorțului nu a fost deloc ușoară, dar Emily încearcă să-și crească fiul așa cum știe mai bine și să-și refacă viața alături de alt bărbat. Diva, care are o relație strânsă cu părinții ei, se bucură de momentele pe care le petrece în familie.

Cine sunt și cu ce se ocupă părinții lui Emily Ratajkowski

Emily Ratajkowski a crescut ca singurul copil al familiei sale. Diva nu are frați sau surori, după cum scrie publicația The Sun. Mama modelului, Kathleen Balgley este educatoare și autoare de cărți.

Aceasta a predat la mai multe școli, iar ulterior a ajuns să predea la San Diego Jewish Academy. Kathleen și familia ei a venit din Polonia.

Mama divei se mândrește cu realizări și în ceea ce privește proiectele sale personale. În luna august a anului 2022 a lansat prima sa carte de memorii., Letters to My Father. În 2021, fiica sa, Emily, a lansat și ea o carte intitulată My Body. În carte a vorbit și despre relația pe care Emily o are cu mama sa.

Mama divei este cea care a susținut-o în tot ceea ce Emily și-a propus să facă de-a lungul carierei sale. Cele două au o relație strânsă și încearcă să se vadă ori de câte ori au ocazia.

Tatăl modelului este un artist din Coronado, California. Acesta este un sculptor profesionist și pictor. Lucrările sale au fost expuse de-a lungul timpului în peste 25 de galerii din Statele Unite ale Americii și Europa.

Emily a crescut într-o familie de artiști, iar diva nu a rata niciodată ocazia de a arăta lumii pasiunea sa pentru frumos, scrie PageSix.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Două mâini de femeie care curăță un ou fiert de o coajă
Timp liber
Ce să faci cu ouăle fierte ca să se curețe foarte ușor. Trucuri utile pentru orice gospodină
Se apropie Paștele, iar de pe masă nu trebuie să lipsească ouăle frumos încondeiate. Ciocnirea ouălor de Paște este o tradiție care se păstrează în continuare. Descoperă și tu ce să faci cu ouăle...
2
Două tăvi cu cozonaci proaspăt scoși din cuptor
Timp liber
Când se scot cozonacii din tavă. Trucuri de la gospodine pentru un cozonac reușit
Cozonacii sunt nelipsiți de pe masa de sărbătoarea r românilor. Gospodinele se pregătesc din timp pentru a avea pe masă cele mai bune preparate. Dacă îți dorești să ai parte de cozonaci apetisanți și...
3
O femeie frumoasă care poartă o rochie albă și stă într-un lac pentru a ilustra una dintre acele zodii nefericite a lunii mai 2024
Horoscop
Zodia nefericită a lunii mai 2024. Ea are cele mai multe probleme din cauza stresului
Astrologii au dezvăluit care este zodia nefericită a lunii mai 2024. Acest nativ se va confrunta cu cele mai multe probleme din cauza stresului de la locul de muncă. Astrele arată o perioadă destul...
4
O femeie frumoasă care poartă o rochie albă și stă într-un lac pentru a ilustra una dintre acele zodii nefericite a lunii mai 2024
Horoscop
Zodia nefericită a lunii mai 2024. Ea are cele mai multe probleme din cauza stresului
Astrologii au dezvăluit care este zodia nefericită a lunii mai 2024. Acest nativ se va confrunta cu cele mai multe probleme din cauza stresului de la locul de muncă. Astrele arată o perioadă destul...
5
O femeie frumoasă care poartă o rochie neagră și o pereche de mănuși în timp ce ține un deget la gură pentru a ascunde un secret
Horoscop
Zodii care nu pot păstra un secret. Nativii în care nu e recomandat să-ți pui încrederea
Există unele zodii care nu pot păstra un secret. Acești nativi nu pot fi de încredere și este recomandat să eviți discuțiile importante în preajma lor. Dacă ai anumite probleme care îți dorești să...
PARTENERI
×