Reclamă

Shakira se întâlnește cu Lucien Laviscount. Apropiații artistei sunt îngrijorați că ar putea să aibă inima frântă

Shakira se întâlnește cu Lucien Laviscount. Presa internațională scrie că artista s-ar fi îndrăgostit de actorul britanic atunci când au jucat împreună pentru un clip muzical. Totuși, apropiații vedetei se tem că aceasta ar putea să aibă inima rănită.

Beatrice Ioana
Beatrice Ioana
Publicat: 4 aprilie 2024, 11:40 / Actualizat: 4 aprilie 2024, 15:00

Prietenii divei sunt de părere că actorul din Emily in Paris își dorește o relație cu Shakira doar pentru a-și crește popularitate. Vedeta și actorul nu confirmat încă zvonurile potrivit cărora ar avea o relație.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Shakira se întâlnește cu Lucien Laviscount

Shakira și presupusul său iubit au fost văzuți pentru prima dată împreună atunci când au jucat pentru un videoclip muzical. Actorul a fost ales pentru a apărea în clipul melodiei Punteria.

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

Shakira și Lucien Laviscount la o întâlnire romantică în New York
Apropiații artistei sunt îngrijorați că ar putea să aibă inima frântă / Profimedia Images

Lucine, în vârstă de 31 de ani, a apărut la bustul gol alături de artista care stătea lângă el. Recent, un apropiat al cântăreței columbiene a declarat sub anonimat că cei doi ar avea o relație, dar nu ar fi încă „implicați 100%”.

Reclamă

Apropiații cântăreței sunt din ce în ce mai îngrijorați pentru aceasta și se tem că artista ar putea să treacă printr-o despărțire dureroasă.

„Shakira este disperată să se îndrăgostească, dar prietenii ei nu văd asta cu ochi buni. Lucien își croiește drumul spre celebritate și se întâlnește cu femei din ce în ce mai cunoscute. Până acum niciuna nu a fost la fel de cunoscută ca Shakira”.

„Femeile cu care a fost înainte de Shakira sunt foarte diferite. Acum el se vede cu Shakira , iar ea își dorește multă iubire. Prietenii ei sunt temători. Ei știu că el vor ca oamenii să-i cunoască numele și dovedește asta atunci când apare în public. Sunt văzuți împreună, dar el nu pare că se implică suficient. Prietenii ei cred că este un jucător, iar ea va ajunge să sufere”, a mai spus sursa pentru DailyMail.

Reclamă

Cum s-au cunoscut Shakira și Lucien Laviscount

Apropiații vedetei spun că aceasta nu e trecut peste dezamăgirea suferită în urma relației ei cu Pique. Aceștia sunt de părere că Shakira nu trebui să se întâlnească cu Lucien.

Shakira, care are doi copii cu fostul partener, l-a cunoscut pe actorul britanic pe platourile de filmare. Imaginile cu cei doi în ipostaze tandre au ridicat multe semne de întrebare. Se pare că dragostea lor ar fi început să se înfiripe încă din luna februarie  acestui an.

Cântăreața columbiană este văzută în timp ce îl ține în brațe, iar în alte scen, Lucien apare în timp ce încearcă să-i ofere cântăreței un sărut. La scurt timp după ce videoclipul a fost lansat, perechea de îndrăgostiți a fost văzută părăsind un restaurant de lux din New York.

Cei doi au mers împreună să ia o cină romantică la un restaurant cu specific italienesc. Shakira a purtat o ținută sexy, iar Lucien s-a asorat cu diva într-o ținută all black, a scris PageSix.

Anterior, Lucien a fost împreună cu artista Kerry Katona. Lucian a întâlnit-o pe Kerry atunci când acesta avea 19 ani, iar ea avea 31 de ani.  Kerry a oferit câțiva ani mai târziu un interviu și a declarat că Lucien a  fost mereu tandru și atent, dar nu a fost niciodată iubitul său în mod oficial.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Două mâini de femeie care curăță un ou fiert de o coajă
Timp liber
Ce să faci cu ouăle fierte ca să se curețe foarte ușor. Trucuri utile pentru orice gospodină
Se apropie Paștele, iar de pe masă nu trebuie să lipsească ouăle frumos încondeiate. Ciocnirea ouălor de Paște este o tradiție care se păstrează în continuare. Descoperă și tu ce să faci cu ouăle...
2
Două tăvi cu cozonaci proaspăt scoși din cuptor
Timp liber
Când se scot cozonacii din tavă. Trucuri de la gospodine pentru un cozonac reușit
Cozonacii sunt nelipsiți de pe masa de sărbătoarea r românilor. Gospodinele se pregătesc din timp pentru a avea pe masă cele mai bune preparate. Dacă îți dorești să ai parte de cozonaci apetisanți și...
3
O femeie frumoasă care poartă o rochie albă și stă într-un lac pentru a ilustra una dintre acele zodii nefericite a lunii mai 2024
Horoscop
Zodia nefericită a lunii mai 2024. Ea are cele mai multe probleme din cauza stresului
Astrologii au dezvăluit care este zodia nefericită a lunii mai 2024. Acest nativ se va confrunta cu cele mai multe probleme din cauza stresului de la locul de muncă. Astrele arată o perioadă destul...
4
O femeie frumoasă care poartă o rochie albă și stă într-un lac pentru a ilustra una dintre acele zodii nefericite a lunii mai 2024
Horoscop
Zodia nefericită a lunii mai 2024. Ea are cele mai multe probleme din cauza stresului
Astrologii au dezvăluit care este zodia nefericită a lunii mai 2024. Acest nativ se va confrunta cu cele mai multe probleme din cauza stresului de la locul de muncă. Astrele arată o perioadă destul...
5
O femeie frumoasă care poartă o rochie neagră și o pereche de mănuși în timp ce ține un deget la gură pentru a ascunde un secret
Horoscop
Zodii care nu pot păstra un secret. Nativii în care nu e recomandat să-ți pui încrederea
Există unele zodii care nu pot păstra un secret. Acești nativi nu pot fi de încredere și este recomandat să eviți discuțiile importante în preajma lor. Dacă ai anumite probleme care îți dorești să...
PARTENERI
×