Reclamă

Jennifer Lopez a postat imagini din casa sa. Vedeta le-a arătat fanilor cum se relaxează singură

Jennifer Lopez a postat imagini din casa sa. Soția lui Ben Affleck se relaxează singură în reședința pe care o deține. Vedeta internațională și-a dorit să împărtășească aceste momente cu fanii săi din lumea întreagă. Jennifer pune foarte mult accent pe importanța unei rutini de îngrijire. Vedeta latino se bucură de fiecare moment și este recunoscătoare pentru tot ceea ce are.

Publicat: 2 noiembrie 2022, 11:39

Jennifer Lopez a vrut să fie mai aproape de femeile care o urmăresc. Cântăreața în vârstă de 53 de ani a luat parte la un shooting foto chiar la ea în sufragerie. Alături de imaginile pe care le-a distribuit pe rețelele sociale, JLo a postat și un mesaj important pentru doamne și domnișoare. Vedeta latino le susține pe femei să aibă mai multă grijă de sănătatea lor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Jennifer Lopez a postat imagini din casa sa

Soția lui Ben Affleck se bucură de o siluetă de invidiat. La 53 de ani, JLo continuă să impresioneze cu fizicul său. Pe lângă alimentație și sport, Jennifer are grijă de sănătatea sa prin meditație și recunoștință. Vedeta latino a împărtășit acest lucru cu admiratorii săi de pe rețelele sociale. JLo a distribuit mai multe fotografii din reședința sa.

Vezi mai multe imagini cu Jennifer Lopez în Galeria Foto!

Diva a fost pozată purtând un set de pijamale din satin și lenjerie intimă neagră. Jennifer apare în imagini în timp ce se relaxează privind pe fereastră. Totodată, vedeta are în față o agentă în care își notează gândurile.

Reclamă

Acest mic ritual o ajută pe JLo să-și mențină mintea concentrată și limpede. Cu doar câteva zile înainte, cântăreața a vorbit pe rețelele sociale despre renovările pe care le-a făcut în casă.

Cântăreața i-a mulțumit prietenei sale, Rachel Ashwell, cea care s-a ocupat de designul interior din casa vedetei. Jennifer pune foarte mult accent pe spațiul în care își petrece cea mai mare parte a timpului. În ciuda programului încărcat, soția lui Ben Affleck își dorește să se bucure de un spațiu liniștit, care să-i ofere căldură și confort.

Vedeta nu a postat nicio imagine privind sărbătoarea de Halloween. Fanii nu știu cum a ales aceasta să sărbătorească. În schimb paparazzi au surprins-o la cumpărături cu fiica sa, Emme. Vedeta s-a bucurat de timpul petrecut în familie. Alături de cele două s-a aflat și Ben Affleck. Au existat mai multe discuții privind relația cântăreței cu soțul său.

Reclamă

Cum decurge căsnicia lui Jennifer Lopez

Jennifer Lopez și Ben Affleck s-au afișat de-a lungul timpului în ipostaze tandre. Cei doi îndrăgostiți au fost mereu pozați în timp ce se țineau de mână prin diferite locații. În ultimele luni s-a speculat faptul că lucrurile s-ar fi răcit între JLo și partenerul său.

Apropiații cuplului spun că ar fi existat discuții privind o posibilă separare. Acest lucru s-a întâmplat din cauza programului aglomerat pe care amândoi îl au. Affleck pare tot mai obosit în ultima vreme. Actorul trebuie să-și susțină cariera, dar în același timp să fie alături de soția sa și de copiii pe care îi are din fosta căsnicie cu Jennifer Garner.

Affleck face eforturi considerabile în acest sens și încearcă să fie alături de copiii lui, dar și de copiii actualei soții. Recent paparazzi l-au surprins pe actor la cumpărături cu fiica lui Jennifer Lopez, Emme, dar și  cu fiul său, Samuel. Se pare că întreaga familie a mers la cumpărături de Halloween.

Affleck și JLo nu s-au ținut de această dată de mână, dar au părut fericiți să petreacă timpul împreună, alături de cei doi copii. În ciuda speculațiilor care există în presă, Jennifer și Ben par că se iubesc la fel de puternic ca la începutul relației lor. 

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Planeta mercur înconjurată de semnele zodiacale pentru a lustra că mercur iese din retrograd pe 25 aprilie 2024
Horoscop
Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie. Ce urmează pentru zodii
Universul va deschide o poartă către un nou început pentru nativii din zodiac. Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie și lucrurile se vor schimba. Planeta își reia cursul direct, ceea ce înseamnă că...
2
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
3
O femeie superbă, blondă, care poartă o rochie roșie și ilustrează una dintre acele zodii care se folosesc de gelozie în relații
Horoscop
Zodii care se folosesc de gelozie în relații. Nativii care transformă acest sentiment într-o armă
Astrologii spun că există anumite zodii care se folosesc de gelozie în relații. Acești nativi reușesc să transforme acest sentiment într-o armă. Multe trăsături de personalitate sunt influențate de zodia în care ne naștem,...
4
O femeie frumoasă care poartă o rochie albastră și stă pe un pat de flori pentru a ilustra una dintre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024
Horoscop
Zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Trei nativi care vor avea parte de reușite
Astrologii vorbesc despre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Acești nativi au parte de momente de neuitat. Jupiter, planeta norocului și a abundenței, este pregătit să-i sprijine pe nativi să-și...
5
Prieteni care râd și se distrează într-o zi însorită
Horoscop
Lună Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024. Cum te influențează, în funcție de zodie
Un eveniment astrologic de o intensitate uriașă va acapara toate zodiile. Luna Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024 vine să ne aducă tot timpul la extreme. Nativii se vor simți prinși într-o mare...
PARTENERI
×