Reclamă

Jennifer Lopez și Ben Affleck au ieșit la cumpărături însoțiți de copiii lor. Cei doi s-au bucurat de timpul petrecut în familie

Jennifer Lopez și Ben Affleck au ieșit la cumpărături însoțiți de copiii lor. Cei doi îndrăgostiți s-au bucurat de timpul pe care îl petrec în familie. Paparazzi i-au urmărit la fiecare pas și au încercat să-i surprindă din toate unghiurile.

Publicat: 31 octombrie 2022, 11:00

JLo și Ben Affleck au grijă să-și răsfețe copii. De data aceasta au fost surprinși la o sesiune de cumpărături în familie. Alături de cei doi soți au fost doi dintre copii acestora. JLo a fost însoțită de fiica sa, Emme, în tip ce Affleck a fost însoțit de fiul său, Samuel. Cu doar câteva zile înainte Affleck și Lopez au mers împreună cu Emme pentru a-și cumpăra un costum de Halloween. De data aceasta au ieșit în oraș pentru a se relaxa.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Jennifer Lopez și Ben Affleck au ieșit la cumpărături însoțiți de copiii lor

Deși s-a zvonit în presă că lucrurile nu mers atât de bine între Lopez și Affleck, cei doi pare că nu dau atenție gurilor rele și încearcă să-și vadă de viață. De data aceasta au fost surprinși alături de doi dintre copii lor. Jennifer a părut tot timpul ocupată.

Vezi mai multe imagini cu Jennifer Lopez și Ben Affleck în Galeria Foto!

Ben Affleck alături de fiica artistei Jennifer Lopez, Emme
Emme a ales să meargă la cumpărături cu Ben Affleck / Profimedia Images

Diva a fost pozată în timp ce rezolva mai multe activități la telefon. Ulterior aceasta a rămas cu cei doi copii, în timp ce Affleck s-a ocupat de cumpărăturile familiei. Întreaga familie a luat masa în oraș, iar mai apoi s-a îndreptat spre casă.

Reclamă

Ben a fost surprins ducând la mașină două pungi mari de cumpărături. Actorul a fost ajutat de un prieten să ducă la mașină tot ceea ce a cumpărat. Se pare că el și Lopez au celebrat sărbătoarea de Halloween în familie, scrie publicația DailyMail. Pare că lucrurile s-au aranjat între ei, iar rutina nu mai este un lucru atât de dificil pentru cei doi soți.

În ciuda faptului că Jennifer a părut destul de distantă față de soțul ei, aceasta pare că s-a bucurat de timpul pe care l-au petrecut amândoi.

Diva și Affleck au un program aglomerat și reușesc cu greu să-și facă timp pentru activitățile de cuplu, așa cum făceau la începutul relației. Diva și soțul său fac eforturi considerabile pentru a avea o familie unită.

Reclamă

Cum decurge relația lui Jennifer Lopez cu Ben Affleck

Presa internațională a scris că Affleck este epuizat de căsnicia pe care o are cu JLo. Se pare că actorul nu face față cu ușurință programului aglomerat și vieții de familie. Actorul o însoțește pe soția sa ori de câte ori are ocazia al evenimentele publice.

Recent, cei doi au fost invitați la un eveniment public din Miami. JLo a fost fotografiată la balconul hotelului unde au fost cazați. Diva a părut plină de energie, în timp ce soțul său a încercat să se ascundă de fotografi.

După călătoria din Miami, Affleck și Lopez s-au întors cu un avion privat. În aeroport au fost așteptați de mai mulți fotografi. JLo a fost prima care a coborât din avion. Affleck a urmat-o, însă actorul a fost surprins a fi extrem de afectat de zborul cu avionul. În ciuda zvonurilor care circulă prin presă, JLo și Affleck nu au făcut niciun comentariu privind căsnicia lor.

Cei doi încearcă să facă lucrurile să meargă și să se iubească indiferent de circumstanțe. Recent, fosta soție a lui Affleck a povestit despre modul în care a petrecut în ziua nunții fostului soț cu Jennifer Lopez. Se pare că actrița a sărbătorit alături de prieteni și cei dragi, aceasta având aniversarea chiar în perioada în care JLo și Affleck și-au unit destinele.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O femeie frumoasă care poartă o rochie roz și simbolizează una dintre acele zodii energice
Horoscop
Cele mai energice zodii. Ei sunt nativii cu o forță interioară de invidiat
Te-ai întrebat vreodată care sunt cele mai energice zodii? Acești nativi au o forță interioară de invidiat. Reușesc să facă față tuturor provocărilor și aduc zâmbetul pe buzele oamenilor din viața lor. Ei sunt...
2
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 15 aprilie – 21 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
În această perioadă, mulți dintre nativi se vor reîntoarce la credințele din trecut. Există o singură zodie care va descoperi că suferă de oboseală cronică, iar aceasta va trebui să ia o pauză prelungită....
3
O femeie frumoasă care stă în pat și citește mesaje încercând să-și urmărească fostul partener
Horoscop
Zodii care își urmăresc fostul partener. Nativii care nu pot trece cu ușurință peste o despărțire
Există unele zodii care își urmăresc fostul partener. Acești nativi caută orice motiv pentru a vedea ce face persoana de care s-au despărțit. Ei trec mai greu peste momentul despărțirii și nu pot accepta...
4
O femeie frumoasă care poartă o rochie neagră și ține într-un cerc armonios mai multe frunze aurii
Horoscop
Zodii care iubesc liniștea. Ei sunt nativii care evită situațiile dramatice
Există unele zodii care iubesc liniștea și evită pe cât se poate situațiile dramatice. Acești nativi se feresc de persoanele care tind să fie vampiri energetici. Ei au nevoie de oameni sinceri în viața...
5
O femeie frumoasă care își aplică anticearcăn în timp ce se uită în oglindă
Frumusețe
Când se aplică anticearcănul. Ordinea corectă a produselor de machiaj
Dacă nu ești pasionată de beauty sau ești la început de drum, atunci poate fi copleșitor să începi să te machiezi singură. Cu atât de multă informație este greu să alegi pe cea care...
PARTENERI
×