Reclamă

Jennifer Lopez și Ben Affleck au ieșit la cumpărături însoțiți de copiii lor. Cei doi s-au bucurat de timpul petrecut în familie

Jennifer Lopez și Ben Affleck au ieșit la cumpărături însoțiți de copiii lor. Cei doi îndrăgostiți s-au bucurat de timpul pe care îl petrec în familie. Paparazzi i-au urmărit la fiecare pas și au încercat să-i surprindă din toate unghiurile.

Publicat: 31 octombrie 2022, 11:00

JLo și Ben Affleck au grijă să-și răsfețe copii. De data aceasta au fost surprinși la o sesiune de cumpărături în familie. Alături de cei doi soți au fost doi dintre copii acestora. JLo a fost însoțită de fiica sa, Emme, în tip ce Affleck a fost însoțit de fiul său, Samuel. Cu doar câteva zile înainte Affleck și Lopez au mers împreună cu Emme pentru a-și cumpăra un costum de Halloween. De data aceasta au ieșit în oraș pentru a se relaxa.

Jennifer Lopez și Ben Affleck au ieșit la cumpărături însoțiți de copiii lor

Deși s-a zvonit în presă că lucrurile nu mers atât de bine între Lopez și Affleck, cei doi pare că nu dau atenție gurilor rele și încearcă să-și vadă de viață. De data aceasta au fost surprinși alături de doi dintre copii lor. Jennifer a părut tot timpul ocupată.

Vezi mai multe imagini cu Jennifer Lopez și Ben Affleck în Galeria Foto!

Ben Affleck alături de fiica artistei Jennifer Lopez, Emme
Emme a ales să meargă la cumpărături cu Ben Affleck / Profimedia Images

Diva a fost pozată în timp ce rezolva mai multe activități la telefon. Ulterior aceasta a rămas cu cei doi copii, în timp ce Affleck s-a ocupat de cumpărăturile familiei. Întreaga familie a luat masa în oraș, iar mai apoi s-a îndreptat spre casă.

Reclamă

Ben a fost surprins ducând la mașină două pungi mari de cumpărături. Actorul a fost ajutat de un prieten să ducă la mașină tot ceea ce a cumpărat. Se pare că el și Lopez au celebrat sărbătoarea de Halloween în familie, scrie publicația DailyMail. Pare că lucrurile s-au aranjat între ei, iar rutina nu mai este un lucru atât de dificil pentru cei doi soți.

În ciuda faptului că Jennifer a părut destul de distantă față de soțul ei, aceasta pare că s-a bucurat de timpul pe care l-au petrecut amândoi.

Diva și Affleck au un program aglomerat și reușesc cu greu să-și facă timp pentru activitățile de cuplu, așa cum făceau la începutul relației. Diva și soțul său fac eforturi considerabile pentru a avea o familie unită.

Reclamă

Cum decurge relația lui Jennifer Lopez cu Ben Affleck

Presa internațională a scris că Affleck este epuizat de căsnicia pe care o are cu JLo. Se pare că actorul nu face față cu ușurință programului aglomerat și vieții de familie. Actorul o însoțește pe soția sa ori de câte ori are ocazia al evenimentele publice.

Recent, cei doi au fost invitați la un eveniment public din Miami. JLo a fost fotografiată la balconul hotelului unde au fost cazați. Diva a părut plină de energie, în timp ce soțul său a încercat să se ascundă de fotografi.

După călătoria din Miami, Affleck și Lopez s-au întors cu un avion privat. În aeroport au fost așteptați de mai mulți fotografi. JLo a fost prima care a coborât din avion. Affleck a urmat-o, însă actorul a fost surprins a fi extrem de afectat de zborul cu avionul. În ciuda zvonurilor care circulă prin presă, JLo și Affleck nu au făcut niciun comentariu privind căsnicia lor.

Cei doi încearcă să facă lucrurile să meargă și să se iubească indiferent de circumstanțe. Recent, fosta soție a lui Affleck a povestit despre modul în care a petrecut în ziua nunții fostului soț cu Jennifer Lopez. Se pare că actrița a sărbătorit alături de prieteni și cei dragi, aceasta având aniversarea chiar în perioada în care JLo și Affleck și-au unit destinele.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O femeie frumoasă într-o rochie roșie care ilustrează una dintre cele trei zodii norocoase în ziua de 4 decembrie 2022
Horoscop
Zodii norocoase în ziua de 4 decembrie 2022. Trei nativi care se vor bucura de reușite
Pe lista cu cele trei zodii norocoase în ziua de 4 decembrie 2022 se numără nativii Rac, Balanță și Săgetător. Acești trei nativi vor avea parte de o zi extraordinară pe toate planurile. Zodiile...
2
O femeie frumoasă cu părul lung care ilustrează idei de tunsori la modă în iarna anului 2022
Frumusețe
Tunsori la modă în iarna anului 2022. Cele mai apreciate coafuri din sezonul rece
Sezonul rece este aici și a sosit momentul să te bucuri de o schimbare de look. Te invităm să descoperi câteva idei de tunsori la modă în iarna anului 2022. Vezi care sunt unele...
3
O femeie frumoasă cu părul alb care ilustrează o coafură pentru doamnele care au peste 50 de ani
Frumusețe
Coafuri pentru femeile care au peste 50 de ani. Ce look recomandă specialiștii în frumusețe
Părul are nevoie de tot mai multă atenție pe măsură ce înaintezi în vârstă. Pentru ca acesta să nu se simtă neglijat, are nevoie de o reîmprospătare la câteva luni. Pe lângă tratamentele de...
4
O femeie pe tocuri, care merge pe stradă, elegantă și sexy
Timp liber
Ce spune despre tine felul în care mergi. Tipul de personalitate pe care îl ai
Mai ai impresia că doar felul în care te îmbraci sau felul în care vorbești sunt lucrurile după care te judecă oamenii? Specialiștii spun că a venit timpul să-ți schimbi credința. Conform studiilor bazate...
5
O femeie care deschide o cutie primită prin curier
Timp liber
Ce nu e recomandat să cumperi online. De ce e mai bine să mergi în magazine pentru anumite produse
Cumpărăturile online au schimbat modul în care facem achiziții, de la cărți la cadouri pentru ziua de naștere a persoanelor dragi. Este atât de ușor să ai în față o gamă variată de articole...
PARTENERI
×