Reclamă

Cine sunt frații lui Cristiano Ronaldo. Sportivul are două surori și un frate

Cristiano Ronaldo este unul dintre cei mai faimoși bărbați de pe planetă. A câștigat trofee mari în Liga Campionilor pe lângă numeroase alte titluri. Este unul dintre cei mai mari marcatori din istoria fotbalului și are sute de milioane de urmăritori în mediul online. Deși ai crede că știi totul despre el, sunt mulți care încă se întreabă cine sunt frații lui Cristiano Ronaldo.

Publicat: 26 martie 2023, 7:51

CR7 este de asemenea destul de discret în ceea ce privește relațiile personale cu familia sa. Acesta are și frați mai puțin cunoscuți, care sunt o mare parte din viața lui. Ronaldo este cel mai mic membru al familiei, dar are două surori mai mari și un frate.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cine sunt frații lui Cristiano Ronaldo

Iată tot ce trebuie să știi despre frații și surorile lui Cristiano Ronaldo. Deși a apărut adesea alături de familia sa în public, mai ales la evenimentele importante din viața lui, se știu foarte puține informații despre fratele și surorile celebrului fotbalist.

Elma Aveiro

Sora lui mai mare, Elma, este o susținătoare înfocată a fratelui ei mai mic. Ea a lansat o gamă de bijuterii „Made in England”, în colaborare cu un designer din Londra, care a fost inspirată de mama lor, Dolores Aveiro, în aprilie 2020.

În aprilie 2022, ea l-a apărat pe Ronaldo după ce acesta și-a cerut scuze în urma afirmațiilor că a spart telefonul unui suporter al lui Everton când a părăsit terenul. Elma l-a susținut pe Ronaldo pe rețelele sociale, insistând în această etapă a carierei sale că „nu trebuie să dovedească nimic nimănui” și a spus că este „cel mai frumos om”.

Reclamă

Ea avea chiar și un magazin de haine CR7. Acesta s-a închis în februarie 2022, deși îmbrăcămintea marca CR7 este încă disponibilă online.

Katia Aveiro

Cealaltă soră a lui Ronaldo a fost mereu descrisă de presă ca o cântăreață adorată în mediul online. Are 45 de ani și este, de asemenea, o apărătoare fermă a superstarului.

Reclamă

În 2018, când a primit un cartonaș roșu pentru prima dată în cariera sa de 15 ani în Liga Campionilor, după un incident, ea a scris pe rețelele sociale.

Postând pe Instagram, ea a spus: „Să-i fie rușine fotbalului. Se va face dreptate. Tu vrei să-mi distrugi fratele, dar Dumnezeu nu doarme niciodată. Rușinos #respectfootball”.

În iulie 2021, Katia a trecut prin momente dificile după ce a fost transportată la spital cu pneumonie din cauza complicațiilor Covid-19. Mai târziu, ea a spus pe rețelele sociale că respectă virusul, dar au existat și alte boli și probleme de sănătate care ar trebui tratate cu aceeași seriozitate. Tot Katia i-a fost alături lui Ronaldo după ce acesta și-a pierdut unul dintre copii.

Hugo Aveiro

Hugo, în vârstă de 48 de ani, este cu 10 ani mai în vârstă decât Ronaldo. Acesta a trăit mereu în umbra mega-faimosului său frate.

Influența tatălui băieților, cunoscut sub numele de Dinis, a avut un impact mare în relația dintre cei doi.

Dinis a fost dependent de băuturile alcoolice, dar i-a promis lui Cristiano că nu va mai bea niciodată după ce și-a dat seama de ceea ce a făcut familiei sale. Hugo a cedat și el consumului de băuturi ca și răposatul său tată, dar cei doi frați au rămas uniți.

A căzut pradă băuturii și dependenței de droguri. Cu sprijinul lui Ronaldo, el a reușit însă să treacă peste și și-a asumat rolul de a conduce muzeul CR7 al lui Ronaldo din Madeira. Acum că ai aflat cine sunt frații lui Cristiano Ronaldo, află mai multe și despre părinții lui.

Cristiano Ronaldo și familia sa, îmbrăcați elegant, pe covorul roșu, la Best FIFA Football Awards, în 2017
La doar 23 de ani, Cristiano Ronaldo a câștigat primul său Balon de Aur / Getty Images

Tatăl lui Cristiano Ronaldo a murit în anul 2005

Tatăl lor a murit din cauza unei insuficiențe hepatice când Ronaldo avea doar 20 de ani și nu a trăit să vadă ascensiunea fiului său cel mic.

Superstarul portughez a atins vârful carierei în ultimul deceniu, dar a dezvăluit într-un interviu emoționant cu Piers Morgan că tatăl său nu l-a văzut niciodată ajung la aceste lucruri.

Ronaldo a parcurs un drum lung de când a sosit la Manchester United ca adolescent, în 2003.Dar el a dezvăluit că abia îl cunoștea pe tatăl său Jose Dinis Aveiro. Fotbalistul a spus că rareori a avut o conversație adecvată înainte de a pleca pentru a deveni unul dintre cei mai mari jucători ai tuturor timpurilor.

Ce a spus Ronaldo despre tatăl lui

Dinis a fost un soldat care a luptat în Africa și a fost profund afectat de experiențele sale din Mozambic și Angola. S-a luptat cu dependența de alcool.

Tot Piers Morgan i-a arătat lui Ronaldo imagini cu tatăl său lăudându-l pentru o televiziune norvegiană, cu puțin timp înainte de a muri. Ronaldo emoționat a dezvăluit: „Nu am văzut niciodată acel videoclip. Incredibil. Cred că interviul ar fi amuzant, dar nu mă așteptam să plâng. Dar nu am văzut niciodată aceste imagini. Trebuie să am aceste imagini pentru a le arăta familiei mele. Chiar nu-l cunosc 100% pe tatăl meu. Era un om care consuma alcool. Nu am vorbit niciodată cu el, o conversație normală. A fost greu. Să fiu numărul unu și el să nu vadă nimic”.

Mama lui Ronaldo, Dolores, a spus anterior cum viața i-a fost îngreunată de dependența de alcool a soțului ei. Ea a explicat: „Era beat aproape în fiecare zi. Nu l-am cunoscut niciodată în starea lui naturală. Mi-ar fi plăcut să fi fost mai mult prin preajmă. Deși nu și-a maltratat niciodată copiii, am devenit victima lui”.

Cea care a urmărit îndeaproape succesul lui Ronaldo, este mama lui, Maria Dolores.

Cine este Maria Dolores dos Santos Aveiro și ce relație are cu copiii ei

Maria Dolores dos Santos Aveiro și tatăl lui Ronaldo, Jose diniz Aveiro, l-au crescut pe fotbalist și pe frații săi în parohia Funchal din Santo Antonio.

Dar în timpul filmului documentar intitulat Ronaldo, ea a recunoscut că s-a gândit să facă avort când era însărcinată cu el.

În film, ea spune: „Este un copil pe care am vrut să-l avortez. Dumnezeu nu a vrut să se întâmple asta și am fost binecuvântată. Dumnezeu nu m-a pedepsit. Uneori Ronaldo râde de mine și spune „Nu ai vrut să mă nasc. Dar acum vezi că sunt aici să vă ajut pe toți”.

Cristiano Ronaldo și mama sa, pe terenul de fotbal, cu trofeul în mână, după victoria din meciul Juventus vs. Atalanta
La vârsta de 9 ani, Cristiano a făcut primii pași spre cariera sa jucând pentru clubul de fotbal Andorinha / Getty Images

Dolores a încercat să stea departe de ochii publicului până când și-a făcut și ea conturi pe rețelele sociale.

Acum își ține mereu fanii la curent cu imagini din sânul familiei sale. Contul ei de Instagram @doloresaveiroofficial are peste trei milioane de urmăritori.

În 2007, Dolores a fost diagnosticată cu cancer la sân. Un deceniu mai târziu, mama fotbalistului a fost destabilizată din nou când a descoperit că cancerul pe care părea că l-a învins a recidivat în 2019.

Un an mai târziu, Dolores a fost internată din nou la spital după ce a suferit un accident vascular cerebral. Ronaldo a fost întotdeauna chiar lângă patul ei.

Arătând sprijin fiului ei, Maria a răspuns unei scrisori deschise a jurnalistului și scriitorului Luis Osorio, care includea o descriere scurtă a managerului United, Erik ten Hag. Când Ronaldo a avut probleme cu conducerea clubului Manchester United, mama sa a luat atitudine.

„În ceea ce privește olandezul care te-a condus în ultimele luni, vreau doar să râd. Cum poți compara ceea ce ești cu o notă de subsol mizerabilă din istoria fotbalului!”.

Maria Dolores dos Santos Aveiro este o femeie care și-a susținut mereu copiii și care le-a fost alături în fiecare moment. Ea este cea care a luptat ca ei să fie uniți și să aibă o relație frumoasă.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Planeta mercur înconjurată de semnele zodiacale pentru a lustra că mercur iese din retrograd pe 25 aprilie 2024
Horoscop
Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie. Ce urmează pentru zodii
Universul va deschide o poartă către un nou început pentru nativii din zodiac. Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie și lucrurile se vor schimba. Planeta își reia cursul direct, ceea ce înseamnă că...
2
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
3
O femeie superbă, blondă, care poartă o rochie roșie și ilustrează una dintre acele zodii care se folosesc de gelozie în relații
Horoscop
Zodii care se folosesc de gelozie în relații. Nativii care transformă acest sentiment într-o armă
Astrologii spun că există anumite zodii care se folosesc de gelozie în relații. Acești nativi reușesc să transforme acest sentiment într-o armă. Multe trăsături de personalitate sunt influențate de zodia în care ne naștem,...
4
O femeie frumoasă care poartă o rochie albastră și stă pe un pat de flori pentru a ilustra una dintre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024
Horoscop
Zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Trei nativi care vor avea parte de reușite
Astrologii vorbesc despre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Acești nativi au parte de momente de neuitat. Jupiter, planeta norocului și a abundenței, este pregătit să-i sprijine pe nativi să-și...
5
Prieteni care râd și se distrează într-o zi însorită
Horoscop
Lună Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024. Cum te influențează, în funcție de zodie
Un eveniment astrologic de o intensitate uriașă va acapara toate zodiile. Luna Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024 vine să ne aducă tot timpul la extreme. Nativii se vor simți prinși într-o mare...
PARTENERI
×