Reclamă

Ultimele imagini publice cu Shannen Doherty. Ce a făcut actrița înainte să se stingă din viață

Au apărut ultimele imagini publice cu Shannen Doherty. Actrița și-a petrecut ultimele zile din viață în compania persoanelor dragi. Aceasta a ieșit la plimbare cu doi prieteni apropiați și a părut plină de optimism.

Beatrice Ioana
Beatrice Ioana
Publicat: 15 iulie 2024, 18:25

Shannen Doherty era cunoscută pentru curajul său debordant. Deși se lupta cu cancerul de mai mulți ani, aceasta nu ezita să iasă cu prietenii și să-și facă amintiri alături de oamenii dragi. Actrița plănuia, de asemenea, să o ducă pe mama sa într-o vacanță în Italia.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ultimele imagini publice cu Shannen Doherty

Shannen Doherty a fost văzută zâmbind cu prietenii în ultimele fotografii publice. Imaginile au fost făcute cu puțin înainte să se stingă din viață pe data de 13 iulie 2024.

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

Shannen Doherty surprinsă înainte de decesul său
Shannen Doherty a fost văzută zâmbind cu prietenii / Profimedia Images

Vedeta din Beverly Hills, 90210 a fost fotografiată împreună cu prietenul ei vechi, Chris Cortazzo și o prietenă apropiată. Imaginile au fost surprinse pe data de 16 iunie, scrie publicația PageSix.

Reclamă

Cei trei au fost împreună și au luat masa la un restaurant din Malibu, California. Prietenii păreau optimiști în timp ce se bucurau unul de compania celuilalt.

Cortazzo și-a ținut brațul protector pe umărul actriței și a mers cu aceasta până la mașină. Actrița a purtat o pereche de blugi evazați, un tricou supradimensionat și o șapcă neagră.

Doherty a murit la vârsta de 53 de ani, după o luptă de ani de zile cu cancerul.

Reclamă

Ea a fost diagnosticată pentru prima dată cu cancer de sân în martie 2015 și a speculat public că mai avea cinci ani de trăit după ce acesta a metastazat la ganglionii ei limfatici.

Actrița a anunțat în anul 2017 că boala sa a intrat în remisie. La mai puțin de trei ani, în februarie 2020, Doherty a dezvăluit că cancerul a revenit în stadiul IV, apoi a metastazat la creier și, la începutul acestui an, la oase.

Shannen Doherty a fost un exemplu de curaj pentru cei din jurul său

Actrița a fost sinceră cu privire la starea ei de sănătate. În luna aprilie a acestui an a mărturisit că se pregătește pentru moarte și a decis să-și vândă o parte din lucruri pentru a face tranția „mai ușoară” pentru mama ei.

În timp ce se pregătea mental pe ea și pe familia ei pentru cel mai rău scenariu, ea a spus în noiembrie 2023 că simte că mai are multe de trăit.

„Nu am terminat de trăit, nu am terminat cu a iubi, nu am terminat cu a crea, nu am terminat cu, sper, să schimb lucrurile în bine”, a spus ea într-un interviu pentru People. În episodul 25 al podcastului său ea a declarat că „își pune speranța” în planul ei de tratament pentru cancer.

„Pozitivitatea există. Cu toate acestea, structura mea moleculară a celulelor canceroase s-a schimbat recent, iar acest lucru înseamnă că am mai multe portocale pe care să le încerc”, spunea vedeta într-un interviu din trecut.

Cel mai mult s-a temut că mama ei, rosa Elizabeth Doherty, nu va trece cu ușurință peste pierderea sa. Shanne nu avea copii, dar într-un interviu din trecut a declarat că și-ar fi dorit să fie mamă. Prietenii actriței i-au adus un ultim omagiu în mediul online și și-au arătat susținerea față de familia aflată în doliu.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Cristiano Ronaldo și Georgina Rodriguez în timp ce stau de vorbă pe un iaht
Divertisment
Cristiano Ronaldo și Georgina Rodriguez au mers în vacanță în sudul Franței. Cei doi îndrăgostiți s-au bucurat unul de celălalt pe un iaht
Cristiano Ronaldo și Georgina Rodriguez au mers în vacanță în sudul Franței. Cei doi îndrăgostiți s-au bucurat unul de celălalt. Presa internațională scrie că fotbalistul și partenera sa au ales să-și petreacă timpul liber...
2
O femeie care prinde soarele în mâini la apus
Horoscop
Zodii care sunt norocoase până pe 8 septembrie 2024. Nativii care au șansa să-și confrunte sentimentele
Ei sunt nativii care sunt sfătuiți să vadă ce au cu adevărat în suflet. Săptămâna aceasta a început cu o Lună Nouă în Fecioară care sugerează ce va aduce noul ciclu de eclipsă în...
3
Magiun de prune în borcan și în linguriță, alături de prune proaspete
Rețete
Magiun de prune. Rețetă tradițională, românească
Rețeta de magiun de prune este o rețetă tradițională din bucătăria românească, foarte populară și foarte des preparată. Dacă nu ai încercat până acum rețeta, ți-o oferim detaliată mai jos. Magiunul este cunoscut pentru...
4
Două porții de prăjitură cu prune pe o farfurie și prăjitura secționată pe un platou, cu un cuțit
Rețete
Prăjitură răsturnată cu prune caramelizate. Un desert gustos și aromat
Printre rețetele cu prune pe care ți-ai propus să le prepari, trece pe listă și rețeta de prăjitură răsturnată cu prune caramelizate. Este rețeta unui desert delicios și spectaculos, care combină dulceața caramelului cu...
5
Prune la borcan fără zahăr și un bol cu prune
Rețete
Prune la borcan fără zahăr. Rețetă simplă și sănătoasă
Dacă vrei să te bucuri de aroma prunelor și în sezonul rece, poți prepara rețeta de prune la borcan fără zahăr. Le poți consuma ca pe compot sau le poți include în rețete de...
PARTENERI
×