Reclamă

Shannen Doherty vrea să se bucure de viață „așa cum este”. Cancerul actriței s-ar fi extins la oase

Shannen Doherty vrea să se bucure de viață „așa cum este”. Actrița internațională se confruntă cu o boală nemiloasă. Cancerul de care suferă s-ar fi extins la sistemul osos. În ciuda acestor momente dificile, vedeta rămâne optimistă și încearcă să-și întreacă limitele.

Beatrice Ioana
Beatrice Ioana
Publicat: 30 noiembrie 2023, 14:33

Shannen Dogherty este convinsă de fapul că „cele mai frumoase amintiri abia acum vor începe”. Actrița a dezvăluit că are cancer în stadiu 4, iar acesta ar fi început să se răspândească la sistemul osos. Actrița a oferit un interviu sincer pentru publicația People.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Shannen Doherty vrea să se bucure de viață „așa cum este”

Shannen a fost întotdeauna sinceră și deschisă cu publicul său larg. Boala de care suferă nu a făcut-o să-și piardă din optimism și speranță.

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

Shannen Doherty alături de Kurt Iswarienko, îmbrăcați casual, apropiați, cu zâmbetul pe buze
La începutul anului 2020, Doherty, acum în vârstă de 52 de ani, a anunțat că se luptă cu o recidivă a cancerului de sân / Profimedia Images

Chiar dacă cancerul său a avansat la sistemul sos, Shanne este fericită cu tot ceea ce se întâmplă și speră că își va reveni curând. Vedeta vrea să continue tratamentul și să se vindece.

Reclamă

„Nu am terminat de trăit. Nu am terminat de iubit. Nu am terminat de creat. Nu am terminat speranța că voi învinge această bătălie și că totul va fi mai bine. Pur și simplu nu am terminat”, a declarat actrița pentru People.

Actrița, în vârstă de 52 de ani, a povestit despre călătoria sa din ultimii ani. Vedeta a anunțat în anul 2020 că cancerul său mamar a reapărut și că se află în stadiul 4. La începutul acestui an, Shanne  a publicat și un clipuleț din timpul tratamentului său.

Vedeta a dezvăluit atunci că celulele canceroase s-au răspândit și i-au ajuns la creier. După ce a primit această veste, actrița a postat mai multe mesaje pentru publicul său din mediul online. Doherty este o adevărată luptătoare, iar fanii îi sunt alături în această bătălie grea.

Reclamă

Ce mesaje a postat Shannen Doherty în mediul online

Shannen Doherty a postat mai multe mesaje emoționante în mediul online. La începutul acestui an povestea despre cum s-a schimbat viața sa în ultima vreme.

„Frica este evidentă. Sunt claustrofobă și mi-a fost greu atunci când am făcut anumite investigații. Cancerul poate fi înfricoșător uneori. Este mult de asumat. Îmi doresc ca toată pacea înțeleaptă pe care am dobândit-o să-și găsească calea în momentele de teroare”, declarat actrița.

Apropiații i-au lăsat și ei mesaje de încurajare. Doherty se luptă cu această afecțiune încă din anul 2015. Atunci a primit prima dată diagnosticul de cancer mamar.

Vedeta a suferit o mastectomie și a făcut chimioterapie și radioterapie. Actrița a anunțat că este în remisie în 2017, iar ulterior, în 2020, a anunțat că a fost diagnosticată cu cancer la sân în stadiu terminal.

„Am zile în care mă întreb de ce eu. Apoi îmi spun că dacă nu eu, atunci cine altcineva? Cine altcineva în afară de mine merită asta? Niciunul dintre noi”, spunea vedeta într-un alt interviu.

„Viața noastră nu se termină în momentul în care primim acest diagnostic. Încă putem lucra, încă putem lupta. Mai avem ceva de trăit. Vreau să mă bucur de viață așa cum este ea”, declarat Shannen.

Actrița și-a documentat călătoria pe rețelele sociale pentru a crește gradul de conștientizare. Vedeta a vrut să-i încurajeze pe oameni să facă controale regulate. 

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Planeta mercur înconjurată de semnele zodiacale pentru a lustra că mercur iese din retrograd pe 25 aprilie 2024
Horoscop
Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie. Ce urmează pentru zodii
Universul va deschide o poartă către un nou început pentru nativii din zodiac. Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie și lucrurile se vor schimba. Planeta își reia cursul direct, ceea ce înseamnă că...
2
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
3
O femeie superbă, blondă, care poartă o rochie roșie și ilustrează una dintre acele zodii care se folosesc de gelozie în relații
Horoscop
Zodii care se folosesc de gelozie în relații. Nativii care transformă acest sentiment într-o armă
Astrologii spun că există anumite zodii care se folosesc de gelozie în relații. Acești nativi reușesc să transforme acest sentiment într-o armă. Multe trăsături de personalitate sunt influențate de zodia în care ne naștem,...
4
O femeie frumoasă care poartă o rochie albastră și stă pe un pat de flori pentru a ilustra una dintre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024
Horoscop
Zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Trei nativi care vor avea parte de reușite
Astrologii vorbesc despre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Acești nativi au parte de momente de neuitat. Jupiter, planeta norocului și a abundenței, este pregătit să-i sprijine pe nativi să-și...
5
Prieteni care râd și se distrează într-o zi însorită
Horoscop
Lună Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024. Cum te influențează, în funcție de zodie
Un eveniment astrologic de o intensitate uriașă va acapara toate zodiile. Luna Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024 vine să ne aducă tot timpul la extreme. Nativii se vor simți prinși într-o mare...
PARTENERI
×