Reclamă

Shannen Doherty a dezvăluit că se luptă pentru viața ei. Actrița a susținut recent un discurs emoționant

Starul „90210” Shannen Doherty a dezvăluit că se luptă pentru viața ei. Actrița a susținut recent un discurs emoționant. Shannen a fost sinceră cu privire la sănătatea ei de când a fost diagnosticată cu cancer de sân în stadiul patru.

Andrada Marinică
Andrada Marinică
Publicat: 21 septembrie 2023, 7:16

Shannen Doherty a dezvăluit că se luptă pentru viața ei, în timp ce a primit aplauze în picioare în timpul unui panel de la '90s Con. Lui Doherty i s-au alăturat colegii din „Beverly Hills, 90210”, Tori Spelling, Jason Priestley, Brian Austin Green și Jennie Garth, în timp ce au răspuns la întrebările membrilor publicului.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Shannen Doherty a dezvăluit că se luptă pentru viața ei

Doherty, în vârstă de 52 de ani, a devenit emoționată, spunând mulțimii: „Mulțumesc mult. Voi știți cât de mult îmi place să plâng în mod constant. Și se pare că știu. Deci, vă mulțumesc.”

Actrița a continuat să ofere mai multe informații cu privire la sănătatea ei în timp ce se luptă cu cancerul de sân în stadiul patru: „Am o luptă pentru viața mea, cu care mă confrunt în fiecare zi. Cred că sunt cu adevărat grozavă”.

Shannen Doherty, pe patul de spital, pregătită de medici pentru operație
Shannen și-a completat ținuta casual cu adidași albi și și-a accesorizat-o cu ochelari de soare oglindă / Profimedia Images

Actrița a dezvăluit că cancerul ei de sân a revenit și s-a răspândit la creier printr-o postare pe rețelele sociale din luna iunie. Medicii lui Doherty au găsit metastaze, pe care ea le-a numit mets, pe creierul ei pe 5 ianuarie, iar actrița a început radioterapia pe 12 ianuarie.

Reclamă

Pe rețelele sociale ea a publicat chiar un video în care este supusă unei tomografii .

„Frica mea este evidentă. Sunt extrem de claustrofobă și s-au întâmplat multe în viața mea”, a subtitrat Doherty postarea. „Sunt norocoasă, deoarece am alături doctori grozavi precum Dr. Amin Mirahdi și tehnicieni uimitori de la Cedar Sinai. Dar acea frică, tulburările, momentul în care se întâmplă toate acestea. Așa poate arăta cancerul.”

Actrița „se descurcă bine” după ce a fost dezvăluit noul diagnostic, de cancer, a declarat anterior un reprezentant al lui Doherty pentru Fox News Digital.

Reclamă

Cum a evoluat cancerul lui Shannen Doherty de-a lungul anilor

Doherty a fost diagnosticat pentru prima dată cu cancer de sân în 2015. Actrița a suferit opt seturi de chimioterapie și tratamente cu radiații, împreună cu o singură mastectomie, înainte de a intra în remisie în 2017.

În 2018, Doherty a dezvăluit că markerii ei tumorali a crescut din nou.

Ea a scris atunci pe Instagram: „Test și rezultate. Un test de marker tumoral a revenit și e bun. Altul a crescut. Doar înseamnă că sunt monitorizată și urmează un alt test”.

„Dar chiar și după acel apel, rămân pozitivă și fac un bilanț al vieții mele. Cu siguranță ajută să pun lucrurile în perspectivă. Toate acestea îți amintesc de ceea ce ai învățat în călătoria cu cancerul. Și uneori am nevoie de o reîmprospătare.”

Până în 2020, cancerul actriței a revenit și a ajuns în stadiul patru, răspândindu-se dincolo de locația sa inițială.

Doherty a continuat să lucreze de când a revenit cancerul. Ea a apărut în „Lista vieții”, „Dying to Belong”, „Fortress” și „Hot Seat”.

„Vreau ca oamenii să nu audă de cancer în stadiul 4 și să se gândească la o persoană care este gri și care cade și nu se poate mișca și intră într-un hospice și nu poate lucra”, a spus anterior ea într-un interviu. „Ești eliminat atât de repede, chiar dacă ești vital, sănătos și fericit și vrei să mergi acolo și să lucrezi.”

Ce a spus Shannen despre divorțul de soțul ei

Doherty a glumit, de asemenea, despre recentul ei divorț în timpul panelului de duminică. „Cealaltă profesie a mea este să mă logodesc, să mă căsătoresc și să divorțez, iar asta o fac foarte bine”, a spus ea publicului.

Vedeta din „Charmed” a cerut divorțul în aprilie, deoarece „a simțit că nu are altă opțiune”, a declarat reprezentantul ei pentru Fox News Digital. „Divorțul este ultimul lucru pe care Shannen și-a dorit”.

Doherty și-a lansat cariera la vârsta de 11 ani, când a apărut în „Little House on the Prairie”. De asemenea, a jucat alături de Sarah Jessica Parker în filmul din 1985 „Girls Just Want to Have Fun”.

Cu toate acestea, tânăra actriță a devenit celebră în anii ’90 cu rolurile din „Beverly Hills, 90210” și „Charmed”

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Planeta mercur înconjurată de semnele zodiacale pentru a lustra că mercur iese din retrograd pe 25 aprilie 2024
Horoscop
Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie. Ce urmează pentru zodii
Universul va deschide o poartă către un nou început pentru nativii din zodiac. Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie și lucrurile se vor schimba. Planeta își reia cursul direct, ceea ce înseamnă că...
2
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
3
O femeie superbă, blondă, care poartă o rochie roșie și ilustrează una dintre acele zodii care se folosesc de gelozie în relații
Horoscop
Zodii care se folosesc de gelozie în relații. Nativii care transformă acest sentiment într-o armă
Astrologii spun că există anumite zodii care se folosesc de gelozie în relații. Acești nativi reușesc să transforme acest sentiment într-o armă. Multe trăsături de personalitate sunt influențate de zodia în care ne naștem,...
4
O femeie frumoasă care poartă o rochie albastră și stă pe un pat de flori pentru a ilustra una dintre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024
Horoscop
Zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Trei nativi care vor avea parte de reușite
Astrologii vorbesc despre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Acești nativi au parte de momente de neuitat. Jupiter, planeta norocului și a abundenței, este pregătit să-i sprijine pe nativi să-și...
5
Prieteni care râd și se distrează într-o zi însorită
Horoscop
Lună Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024. Cum te influențează, în funcție de zodie
Un eveniment astrologic de o intensitate uriașă va acapara toate zodiile. Luna Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024 vine să ne aducă tot timpul la extreme. Nativii se vor simți prinși într-o mare...
PARTENERI
×