Reclamă

Brad Pitt a fost fotografiat pe platourile de filmare. Actorul a atras toate privirile cu tenul său impecabil

Brad Pitt a fost fotografiat pe platourile de filmare. Actorul a atras toate privirile cu tenul său impecabil la vârsta de 60 de ani. Fostul soț al Angelinei Jolie continuă să sfideze îmbătrânirea cu aspectul său.

Andrada Marinică
Andrada Marinică
Publicat: 29 ianuarie 2024, 12:15

Actorul în vârstă de 60 de ani a fost văzut arătându-și aspectul tineresc în timp ce filma pe platourile de filmare din Florida.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Brad Pitt a fost fotografiat pe platourile de filmare

Pitt a fost văzut etalându-și brațele tonifiate într-o spălătorie cu colegul său, Javier Bardem.

El era îmbrăcat într-un tricou alb și blugi albaștri, accesorizați cu o curea din piele maro. Actorul purta și cizme din piele de căprioară, tot de culoare maro. Pitt zâmbea în timp ce look-ul său era completat cu un ceas din argint și bijuterii.

Într-una dintre fotografii se vede cum el s-a rezemat de o masă de la spălătoria din Florida. În tot acest timp a zâmbit cât a purtat o conversație cu colegul său.

Pitt a fost văzut, de asemenea, ținând un pix, în timp ce arăta cu degetul și zâmbea pe platoul de filmare cu Bardem.

Reclamă

Actorul a mai fost văzut la Rolex 24 de la Daytona. Pitt a apărut pe pista Daytona International Speedway, deoarece urmează să joace într-un film de Formula 1.

Brad Pitt, în haine lejere, pe platourile de filmare
Pitt a fost văzut etalându-și brațele tonifiate într-o spălătorie cu colegul său, Javier Bardem / Profimedia Images

El a fost fotografiat într-o mașină de golf în timpul cursei auto Rolex 24 din Daytona, Florida.

Reclamă

Povestea noului film al lui Brad Pitt urmărește povestea unui șofer în vârstă, a revenit la cursele de mașini sport.

Jerry Bruckheimer, care a produs și „Days of Thunder”, produce și acest film F1. Lewis Hamilton este atât producător, cât și consilier tehnic, iar regizorul este Joseph Kosinski, care a regizat „Top Gun: Maverick”. Acesta urmează să fie lansat în vara anului 2025.

Ce spun specialiștii despre aspectul feței lui Brad Pitt

Deși actorul de la Hollywood se află în industria divertismentului de zeci de ani, Pitt își păstrează fizicul în așa fel încât este greu de crezut că au trecut atât de mulți ani și nimic nu se schimbă la corpul lui.

„Toată lumea de la Hollywood comentează cât de uimitor arată Brad Pitt pentru vârsta lui. Nu este deloc evident dacă a intervenit cu medici esteticieni. De fapt, oamenii cred că în loc să îmbătrânească, el întinerește. Arată atât de bine”, a spus dr. Jason Emer, dermatolog din Beverly Hills și New York, pentru Fox News Digital.

„Acest lucru se datorează probabil faptului că tratamentele nechirurgicale oferite de dermatologii cosmetici și de alți furnizori de servicii estetice sunt atât de discrete. Chiar și celebrități precum Brad Pitt pot face tratamente și pot arăta normal în aceeași zi sau a doua zi, fără ca nimeni să-i cunoască secretul.”

„Brad Pitt primește probabil aceste tipuri de protocoale avansate de tratament pentru a-și menține pielea impecabilă, ridurile minime și pielea întinsă, fără ca nimeni să știe”, a explicat el.

„Aceasta este o combinație secretă a celebrităților de la Hollywood pentru a continua să arate ca și cum ar da timpul înapoi. Efectul Benjamin Button sau tratamentul doppelgänger Brad Pitt.”

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O femeie care împinge cu mâna o gogoașă și alege să consume un măr
Sănătate
Dieta cu mere. Cum poți să slăbești 7 kilograme într-o săptămână
Pierderea în greutate nu este atât de ușoară pe cât pare, mai ales că revenirea la o viață normală poate duce la acumularea rapidă a kilogramelor pierdute cu atât de mult efort. Exercițiile, dietele...
2
Porții de Bougatsa pe un tocător de lemn
Rețete
Bougatsa. Rețetă de plăcintă grecească cu cremă de griș și vanilie
Bougatsa este o plăcintă tradițională grecească, foarte populară, umplută de obicei cu cremă de griș și vanilie. Se servește adesea la micul dejun sau ca gustare, fiind presărată cu zahăr pudră și scorțișoară. Aluatul...
3
Bianca Censori și Kanye West în timp ce stau de vorbă în fața mașinii lor
Divertisment
Bianca Censori nu a lăsat loc imaginației atunci când a apărut într-un sutien minuscul. Soția lui Kanye West sfidează orice regulă
Bianca Censori nu a lăsat loc imaginației atunci când a apărut într-un sutien minuscul. Soția lui Kanye West sfidează orice regulă atunci când apare în public. De data aceasta a fost surprinsă de paparazzi...
4
Hartă astrală cu toate zodiile pe un fundal negru
Horoscop
Cea mai norocoasă zi a săptămânii pentru fiecare zodie până pe data de 28 iulie 2024
Nativii se vor vindeca de traumele din trecut și li se va permite să gândească altfel. Află care este cea mai norocoasă zi a săptămânii pentru fiecare zodie până pe data de 28 iulie...
5
Vinete Papoutsakia în farfurie, alături de cuțit și furculiță
Rețete
Vinete Papoutsakia. Rețetă delicioasă din bucătăria grecească
Pentru că este sezonul vinetelor, iar gustul lor este delicios acum, nu ezita să le incluzi în cât mai multe preparate culinare. Pe lângă clasicele rețete de salate sau zacuscă, încearcă și rețeta de...
PARTENERI
×