Reclamă

Meghan Markle a lansat un nou brand surpriză. Ducesa de Sussex a revenit pe Instagram

Meghan Markle a lansat un nou brand surpriză. Ducesa de Sussex a revenit și pe Instagram după ce a dat drumul site-ului web, American Riviera Orchard. Contul de pe social media a fost creat tocmai pentru a promova această afacere.

Andrada Marinică
Andrada Marinică
Publicat: 15 martie 2024, 11:59

Primele nouă postări de pe cont prezintă pur și simplu un puzzle cu logo-ul mărcii, care a fost stilizat cu scris auriu. Acesta a confirmat că afacerea va avea sediul în Montecito. Ducesa de Sussex și-a creat o nouă viață aici alături de soțul ei, Prințul Harry și cei doi copii ai lor, Prințul Archie și Prințesa Lilibet.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Meghan Markle a lansat un nou brand surpriză

Meghan a lansat, de asemenea, un videoclip promoțional pentru noul ei brand. Ducesa poate fi văzută în timp ce aranjează niște flori ori gătește. Ulterior, Ducesa apare într-o rochie lungă de culoare neagră, parcă desprinsă din filmele Disney. Imaginile fac o paralelă între viața de familie și feminitatea ei.

După optezi pentru activarea notificărilor, primești un mesaj care spune: „Da, mi-ar plăcea să fiu primul care află despre produse, disponibilitate și actualizări de la American Riviera Orchard”.

Numele noii întreprinderi a lui Meghan face referire la viața ei din California. Casa lui Meghan din Montecito este situată în Santa Barbara, care este adesea denumită „Riviera Americană”.

Deși marca și contul de pe rețele sociale nu au dezvăluit o mare parte a afacerii, o înregistrare a mărcii comerciale a dezvăluit unele dintre lucrurile pe care compania le va vinde. Printre acestea sunt enumerate cărți de bucate digitale și tipărite, articole de masă, inclusiv tacâmuri, vesela și decantoare, o varietate de șervețele și fețe de masă și o varietate de alimente, de la gemuri și jeleuri până la tartine și unturi.

Reclamă

Prințul Harry va sprijini noua afacere a soției sale

Site-ul a fost lansat în aceeași zi în care Archewell a anunțat că Dr. Joy Buolamwini a câștigat Premiul pentru Drepturile Civile Digitale al Fundației Archewell. Joy a fost onorată de organizație pentru propria ei companie, Liga Algoritmică a Justiției. Aceasta lucrează pentru a „depăși părtinirile rasiste și sexiste în sistemele de inteligență artificială”.

Vestea vine la scurt timp după ce Ducesa a primit o veste bună. Un judecător din Florida a respins dosarul de defăimare al surorii sale vitrege împotriva ei. Samantha a depus dosarul în urma interviului lui Meghan și al Prințului Harry cu Oprah Winfrey în 2021 și a miniseriei lor, Harry și Meghan.

Reclamă

Ce afirmații a făcut Meghan Markle despre sora ei, Samantha

Printre comentariile pentru care Samanatha o dădea în judecată pe Meghan au inclus afirmațiile Ducesei că ea a crescut ca copil unic și că Samantha și-a schimbat numele de familie în Markle după ce Ducesa și-a început relația cu Harry.

Într-un rezumat de 58 de pagini, judecătorul a explicat că procesul a fost închis. Instanța a decis că declarațiile lui Meghan fie nu erau defăimătoare, fie se bazau pe „dovezi în mod substanțial adevărate”.

De când au părăsit Familia Regală în 2020, Harry și Meghan au avut mai multe oferte de afaceri. Ei au colaborat inclusiv cu platforme mari de streaming. Se pare că au proiecte în curs de desfășurare.

Cuplul regal se mai ocupă de asemenea și de organizația lor caritabilă, Archewell. Anul trecut, compania a contribuit cu peste un milion de dolari la diverse inițiative. Donațiile generoase au inclus 200.000 de dolari pentru inițiativa de justiție de gen a Universității Georgetown. Au donat 100.000 de dolari pentru Halo Trust, o organizație pe care mama lui Harry, Prințesa Diana, a susținut-o.

În plus, Archewell a răspuns la crizele globale. Organizația a donat 10.000 de dolari pentru inundațiile din Nigeria și 50.000 de dolari pentru a ajuta criza din Ucraina. Aceste contribuții fac parte din efortul mai larg al fundației de a sprijini diverse proiecte din întreaga lume.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Planeta mercur înconjurată de semnele zodiacale pentru a lustra că mercur iese din retrograd pe 25 aprilie 2024
Horoscop
Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie. Ce urmează pentru zodii
Universul va deschide o poartă către un nou început pentru nativii din zodiac. Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie și lucrurile se vor schimba. Planeta își reia cursul direct, ceea ce înseamnă că...
2
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
3
O femeie superbă, blondă, care poartă o rochie roșie și ilustrează una dintre acele zodii care se folosesc de gelozie în relații
Horoscop
Zodii care se folosesc de gelozie în relații. Nativii care transformă acest sentiment într-o armă
Astrologii spun că există anumite zodii care se folosesc de gelozie în relații. Acești nativi reușesc să transforme acest sentiment într-o armă. Multe trăsături de personalitate sunt influențate de zodia în care ne naștem,...
4
O femeie frumoasă care poartă o rochie albastră și stă pe un pat de flori pentru a ilustra una dintre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024
Horoscop
Zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Trei nativi care vor avea parte de reușite
Astrologii vorbesc despre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Acești nativi au parte de momente de neuitat. Jupiter, planeta norocului și a abundenței, este pregătit să-i sprijine pe nativi să-și...
5
Prieteni care râd și se distrează într-o zi însorită
Horoscop
Lună Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024. Cum te influențează, în funcție de zodie
Un eveniment astrologic de o intensitate uriașă va acapara toate zodiile. Luna Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024 vine să ne aducă tot timpul la extreme. Nativii se vor simți prinși într-o mare...
PARTENERI
×