Reclamă

Prințul William și Harry se vor reuni pentru a-și onora mama. Cei doi frați aduc un nou omagiu moștenirii lăsate de Prințesa Diana

Prințul William și Harry se vor reuni pentru a-și onora mama. Cei doi frați aduc un nou omagiu moștenirii lăsate de Prințesa Diana. Evenimentul va avea în prim plan cea de-a 25-a aniversare a organizației de caritate numită în memoria ei.

Andrada Marinică
Andrada Marinică
Publicat: 15 martie 2024, 7:16

Într-un omagiu emoționant adus mamei lor, atât Prințul William, cât și Prințul Harry vor participa la viitoarea ceremonie a Premiului Diana Legacy.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Prințul William și Harry se vor reuni pentru a-și onora mama

Acest eveniment semnificativ va avea loc la Muzeul de Știință din Londra. Va marca un moment special pentru a onora influența de durată a moștenirii Prințesei Diana.

Prințul William intenționează să fie prezent fizic la ceremonie. El nu numai că va ține un discurs sincer care comemora aniversarea organizației de caritate, ci și va avea și onoarea de a oferi premii.

Aceste premii sunt o dovadă a credinței Prințesei în puterea de transformare a tinerilor care doresc să lase un impact pozitiv asupra lumii.

Prințul Harry se va conecta la ceremonie printr-un apel video. El va interacționa cu câștigătorii premiilor într-o sesiune dedicată care va avea loc după ce Prințul William va pleca de la eveniment.

Reclamă

Acest aranjament permite ambilor frați să contribuie individual la celebrarea moștenirii mamei lor, în ciuda tensiunilor dintre ei.

Premiul Diana este un far al viziunii Prințesei Diana, promovând potențialul tinerilor de a genera schimbări pozitive la nivel global. Dr. Tessy Ojo, directorul executiv al Premiului Diana, și-a exprimat recunoștința imensă pentru sprijinul atât din partea lui William, cât și a lui Harry, deosebit de important pe măsură ce organizația își sărbătorește cea de-a 25-a aniversare.

„Este un privilegiu să avem sprijinul atât al Prințului de Wales, cât și al Ducelui de Sussex. Mai ales când sărbătorim aniversarea a 25 de ani”, a remarcat Dr. Ojo pentru The Times, subliniind rezonanța specială a ceremoniei din acest an.

Reclamă

Un purtător de cuvânt al premiului a subliniat, de asemenea, pentru The Telegraph, importanța rolului lui Harry în festivități, menționând: „Este programat să vorbească cu beneficiarii premiului, virtual, în seara decernării premiilor. Va sărbători realizările lor”.

Tensiunile dintre Prințul Harry și Prințul William nu s-au diminuat

Participarea lui William și Harry la ceremonia de decernare a premiului Diana Legacy vine pe fondul unor tensiuni care au loc de ceva timp în relația lor.

Relația lor din prezent a fost subiectul multor speculații. Harry a recunoscut pentru prima dată public o ruptură între el și fratele său într-un interviu din 2019. Atunci, Ducele de Sussex a spus că ei se află pe „căi diferite”.

Faptul că relația dintre ei a fost deteriorată a fost evidențiată și mai mult de publicarea cărții de memorii a Prințului Harry, Spare. Acolo a dezvăluit mai multe despre complexitatea relației lor.

În Spare, Harry oferă detaliază despre o dispută aprinsă cu William, centrat în jurul soției sale, Meghan Markle.

Harry a detaliat un incident în care o ceartă a escaladat la o confruntare fizică. El a susținut că William a discreditat-o pe Meghan și că altercația a dus la răni fizice pentru Harry.

În plus, Harry și-a divulgat percepția despre invidia lui William față de crearea Jocurilor Invictus. El a spus că fratele său i-a influențat decizia de a purta costumul nazist foarte criticat în trecut.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Planeta mercur înconjurată de semnele zodiacale pentru a lustra că mercur iese din retrograd pe 25 aprilie 2024
Horoscop
Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie. Ce urmează pentru zodii
Universul va deschide o poartă către un nou început pentru nativii din zodiac. Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie și lucrurile se vor schimba. Planeta își reia cursul direct, ceea ce înseamnă că...
2
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
3
O femeie superbă, blondă, care poartă o rochie roșie și ilustrează una dintre acele zodii care se folosesc de gelozie în relații
Horoscop
Zodii care se folosesc de gelozie în relații. Nativii care transformă acest sentiment într-o armă
Astrologii spun că există anumite zodii care se folosesc de gelozie în relații. Acești nativi reușesc să transforme acest sentiment într-o armă. Multe trăsături de personalitate sunt influențate de zodia în care ne naștem,...
4
O femeie frumoasă care poartă o rochie albastră și stă pe un pat de flori pentru a ilustra una dintre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024
Horoscop
Zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Trei nativi care vor avea parte de reușite
Astrologii vorbesc despre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Acești nativi au parte de momente de neuitat. Jupiter, planeta norocului și a abundenței, este pregătit să-i sprijine pe nativi să-și...
5
Prieteni care râd și se distrează într-o zi însorită
Horoscop
Lună Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024. Cum te influențează, în funcție de zodie
Un eveniment astrologic de o intensitate uriașă va acapara toate zodiile. Luna Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024 vine să ne aducă tot timpul la extreme. Nativii se vor simți prinși într-o mare...
PARTENERI
×