Reclamă

Meghan Markle și Prințul Harry au dat lovitura în afaceri. La ce s-au gândit pentru a-și mări veniturile

Meghan Markle și Prințul Harry au dat lovitura în afaceri. Ducii de Sussex sunt în fazele incipiente ale producției pentru două noi proiecte cu o platformă de streaming.

Andrada Marinică
Andrada Marinică
Publicat: 12 aprilie 2024, 12:50

Cuplul a încheiat o înțelegere cu streamerul în 2020 sub compania lor Archewell Productions. Cei doi soți lucrează la proiecte non-ficțiune în categoriile stil de viață și sport. Meghan Markle va juca într-un serial care celebrează „bucuria de a găti, grădinăritul, divertismentul și prietenia”.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Meghan Markle și Prințul Harry au dat lovitura în afaceri

Al doilea proiect viitor se va concentra pe lumea sportului polo. Acesta este unul dintre sporturile preferate ale lui Harry.

Proiectul fără titlu se filmează în prezent la US Open Polo Championship din Wellington, Florida. Este de așteptat să-i ducă pe spectatori în culisele jocului plin de adrenalină.

Deși Ducele de Sussex a jucat polo de-a lungul anilor, el nu va avea un rol anume în proiect. Cu toate acestea, este de așteptat să aibă apariții cameo.

Meghan Markle, la un eveniment, zâmbitoare
Primele nouă postări de pe cont prezintă pur și simplu un puzzle cu logo-ul mărcii, care a fost stilizat cu scris auriu / Profimedia Images
Reclamă

Surse ale PageSix au declarat anterior că Markle, în vârstă de 42 de ani, încearcă să ajungă la nivelul antreprenorilor care promovează stilul de viață sănătos precum Joanna Gaines și Gwyneth Paltrow.

PageSix a mai scris că viitorul ei proiect cu platforma de streaming va semăna cu fostul ei blog, The Tig, în încercarea de a „promova” cele mai faimoase femei și stilul lor de viață din America.

„Din câte am înțeles, cred că Meghan le va înfrunta pe Martha Stewart, Gwyneth Paltrow și Ina Garten. Va juca în propriul lor teren”, a spus o persoană din interior.

Reclamă

Specialiștii spun că succesul va veni doar dacă Ducii de Sussex sunt atentici și sinceri

Primul proiect cu o platformă de streaming al Ducelui și Ducesei de Sussex, „Harry & Meghan”, a fost urmărit de peste 81 de milioane de familii în primele trei săptămâni pe platformă, în decembrie 2022.

Cu toate acestea, Rachel Richardson, scriitoarea buletinului informativ Highly Flammable trends, a avertizat că Markle va trebui să fie la fel de sinceră în viitoarele ei proiecte dacă vrea să concureze cu mogulii stilului de viață.

„Motivul pentru care Martha, Joanna și Gwyneth au răzbit este pentru că au lăsat telespectatorii să intre în cele mai private spații ale lor. Au împărtășit cele mai mari secrete ale lor.”

„Autenticitatea este cheia în arena stilului de viață. Cei care reușesc tind să fie dispuși să-și împărtășească întreaga viață”, a adăugat Richardson.

„În „Harry & Meghan” și interviul cu Oprah, Meghan a lăsat camerele să surprindă câteva aspecte din viața ei privată. Dar pentru a realiza un spectacol de stil de viață de succes, ea va trebui să fie pregătită să deschidă ușa complet.”

Cel mai recent, Meghan Markle a semnat un nou contract de podcast cu Lemonada Media. Ea a anunțat că va lansa un nou brand de stil de viață, American Riviera Orchard. Markle plănuiește să vândă articole comestibile precum gemuri, jeleuri, unturi de nuci și tartine, împreună cu veselă, tacâmuri și cărți de bucate. Soția Prințului Harry și-a extins planul pentru a acoperi și mai multe categorii. Printre acestea se numără cele de machiaj, îngrijire a pielii, îngrijire a părului și parfum.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Două mâini de femeie care curăță un ou fiert de o coajă
Timp liber
Ce să faci cu ouăle fierte ca să se curețe foarte ușor. Trucuri utile pentru orice gospodină
Se apropie Paștele, iar de pe masă nu trebuie să lipsească ouăle frumos încondeiate. Ciocnirea ouălor de Paște este o tradiție care se păstrează în continuare. Descoperă și tu ce să faci cu ouăle...
2
Două tăvi cu cozonaci proaspăt scoși din cuptor
Timp liber
Când se scot cozonacii din tavă. Trucuri de la gospodine pentru un cozonac reușit
Cozonacii sunt nelipsiți de pe masa de sărbătoarea r românilor. Gospodinele se pregătesc din timp pentru a avea pe masă cele mai bune preparate. Dacă îți dorești să ai parte de cozonaci apetisanți și...
3
O femeie frumoasă care poartă o rochie albă și stă într-un lac pentru a ilustra una dintre acele zodii nefericite a lunii mai 2024
Horoscop
Zodia nefericită a lunii mai 2024. Ea are cele mai multe probleme din cauza stresului
Astrologii au dezvăluit care este zodia nefericită a lunii mai 2024. Acest nativ se va confrunta cu cele mai multe probleme din cauza stresului de la locul de muncă. Astrele arată o perioadă destul...
4
O femeie frumoasă care poartă o rochie albă și stă într-un lac pentru a ilustra una dintre acele zodii nefericite a lunii mai 2024
Horoscop
Zodia nefericită a lunii mai 2024. Ea are cele mai multe probleme din cauza stresului
Astrologii au dezvăluit care este zodia nefericită a lunii mai 2024. Acest nativ se va confrunta cu cele mai multe probleme din cauza stresului de la locul de muncă. Astrele arată o perioadă destul...
5
O femeie frumoasă care poartă o rochie neagră și o pereche de mănuși în timp ce ține un deget la gură pentru a ascunde un secret
Horoscop
Zodii care nu pot păstra un secret. Nativii în care nu e recomandat să-ți pui încrederea
Există unele zodii care nu pot păstra un secret. Acești nativi nu pot fi de încredere și este recomandat să eviți discuțiile importante în preajma lor. Dacă ai anumite probleme care îți dorești să...
PARTENERI
×