Reclamă

Vedeta care și-a lăsat soțul acasă și a apărut la Coachella cu un bărbat aproape dezbrăcat. Ținutele lor au întors privirile tuturor

Ea este vedeta care și-a lăsat soțul acasă și a apărut la Coachella cu un bărbat aproape dezbrăcat. Paparazzi au pozat „cuplul” misterios din toate unghiurile și au încercat să-și dea seama cine este cel care i-a atras atenția blondinei. Ținutele lor au reușit să-i facă pe ceilalți să rămână fără cuvinte.

Beatrice Ioana
Beatrice Ioana
Publicat: 15 aprilie 2024, 10:51

Heidi Klum și-a făcut apariția la Festivalul Coachella 2024 în compania unor prieteni apropiați. Modelul internațional, în vârstă de 50 de ani, a impresionat cu ținuta pe care a ales-o. Diva și-a făcut prezența la festival timp de mai multe zile.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Vedeta care și-a lăsat soțul acasă și a apărut la Coachella cu un bărbat aproape dezbrăcat

După ce a fost pozată la Coachella 2024 în compania fiicei sale, Leni Klum, Heidi a petrecut din nou alături de oamenii dragi.

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

Heidi Klum într-o rochie neagră din plasă alături de un bărbat cu un crop top și lenjerie intimă la coachella 2024
Ținutele lor au întors privirile tuturor / Profimedia Images

De data aceasta, paparazzi au surprins-o în compania unui bărbat misterios. Heidi nu ține cont de vârstă atunci când vine vorba de ținutele pe care le alege.

Reclamă

Pentru ea vârsta este doar un număr. Blondina a ales să poarte o pereche de cizme cu o pereche de dresuri din plasă. Peste acestea a purtat o rochie din dantelă neagră. Ținuta i-a lăsat la vedere un decolteu amplu și generos.

Imaginea i-a fost completată cu o poșetă neagră din piele, dar și cu o pereche atipică de ochelari de soare. Diva a ținut și ceea ce părea a fi o eșarfă colorată pe umăr. Însă nu Heidi a fost punctul central al acestor imagini, cu bărbatul misterios de lângă ea.

Soțul divei, Tom Kaulitz, nu și-a făcut prezența la festival de această dată. Dacă în anii trecuți Tom și Heidi erau de nedespărțit și erau pozați în ipostaze tandre, de data aceasta diva a petrecut cu prietenii.

Reclamă

Bărbatul misterios a ales să poarte un set cu un crop top și o pereche de pantaloni scurți, foarte asemănători cu lenjerie intimă. Bărbatul și-a completat ținuta cu o pereche de pantaloni din denim pe care a ales să-i poarte în vine.

Imaginile neașteptate i-au lăsat pe fani fără cuvinte. Presa internațional nu l-a identificat pe prietenul artistei.

Conform PageSix, Heidi a fost dornică să participe la toate zilele Festivalului Coachella 2024. În urmă cu câteva zile a fost pozată alături de fiica ei, Leni Klum. Leni este cea care a ales să calce pe urmele mamei sale.

Heidi Klum a mers la Coachella 2024 cu fiica ei, Lou Sulola Samuel

Dacă Leni Klum este mereu în atenția presei, Lou Sulola Samuel a ales o viață fericită de ochii curioșilor. Fiica vedetei Heidi Klum apare mult mai rar în public, însă Heidi este o mamă la fel de iubitoare și dedicată. Adolescenta a fost surprinsă în compania mamei sale la Coachella 2024.

Heidi este mama a trei copii minunați: Henry Gunther, Johan Riley și Lou. Copiii divei au fost rodul iubirii sale cu fostul ei soț, Seal.

Lou Sulola Samuel surprinsă la Coachella 2024
Lou Sulola Samuel a ales o viață fericită de ochii curioșilor / Profimedia Images

Heidi mai are o fiică, Leni Klum, din fosta relație cu Flavio Briatore. Lou, care s-a născut pe 9 octombrie 2009, a moștenit trăsăturile tatălui său, Henry Olusegun Adeola Samuel.

Tânăra și-a petrecut e mai mare partea a copilăriei în Los AgnelesLou a crescut în cea mai mare parte a timpului cu tatăl său, dar a fost văzută deseori și în compania mamei ei.

Spre deosebire de sora ei vitregă, Leni Klum, Lou nu a vrut să se expună la fel de mult publicului larg. Chiar dacă Lou preferă intimitatea, acest lucru nu a împiedicat-o pe Heidi să-și arate iubirea public față de fiica sa, scrie People. Heidi a postat deseori fotografii atunci când a celebrat aniverăsrile fiicei sale.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Două mâini de femeie care curăță un ou fiert de o coajă
Timp liber
Ce să faci cu ouăle fierte ca să se curețe foarte ușor. Trucuri utile pentru orice gospodină
Se apropie Paștele, iar de pe masă nu trebuie să lipsească ouăle frumos încondeiate. Ciocnirea ouălor de Paște este o tradiție care se păstrează în continuare. Descoperă și tu ce să faci cu ouăle...
2
Două tăvi cu cozonaci proaspăt scoși din cuptor
Timp liber
Când se scot cozonacii din tavă. Trucuri de la gospodine pentru un cozonac reușit
Cozonacii sunt nelipsiți de pe masa de sărbătoarea r românilor. Gospodinele se pregătesc din timp pentru a avea pe masă cele mai bune preparate. Dacă îți dorești să ai parte de cozonaci apetisanți și...
3
O femeie frumoasă care poartă o rochie albă și stă într-un lac pentru a ilustra una dintre acele zodii nefericite a lunii mai 2024
Horoscop
Zodia nefericită a lunii mai 2024. Ea are cele mai multe probleme din cauza stresului
Astrologii au dezvăluit care este zodia nefericită a lunii mai 2024. Acest nativ se va confrunta cu cele mai multe probleme din cauza stresului de la locul de muncă. Astrele arată o perioadă destul...
4
O femeie frumoasă care poartă o rochie albă și stă într-un lac pentru a ilustra una dintre acele zodii nefericite a lunii mai 2024
Horoscop
Zodia nefericită a lunii mai 2024. Ea are cele mai multe probleme din cauza stresului
Astrologii au dezvăluit care este zodia nefericită a lunii mai 2024. Acest nativ se va confrunta cu cele mai multe probleme din cauza stresului de la locul de muncă. Astrele arată o perioadă destul...
5
O femeie frumoasă care poartă o rochie neagră și o pereche de mănuși în timp ce ține un deget la gură pentru a ascunde un secret
Horoscop
Zodii care nu pot păstra un secret. Nativii în care nu e recomandat să-ți pui încrederea
Există unele zodii care nu pot păstra un secret. Acești nativi nu pot fi de încredere și este recomandat să eviți discuțiile importante în preajma lor. Dacă ai anumite probleme care îți dorești să...
PARTENERI
×