Reclamă

Heidi Klum a publicat o fotografie cu fiica sa, Leni. Tânăra de 19 ani calcă pe urmele mamei sale

Heidi Klum a publicat o fotografie cu fiica sa, Leni. Tânăra de 19 ani calcă pe urmele mamei sale, așa că supermodelul a avut oportunitatea să facă o comparație între ele. Cea mai recentă postare pe rețelele sociale a atras atenția tuturor.

Andrada Marinică
Andrada Marinică
Publicat: 2 martie 2024, 7:25

Heidi în vârstă de 50 de ani a postat o fotografie cu ea în timp ce încerca să atingă faima în domeniul modei. Imaginea a intrat rapid la inima fanilor, mai ales că frumusețea ei a fost mereu de apreciat.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Heidi Klum a publicat o fotografie cu fiica sa, Leni

În imaginea publicată chiar de ea, Heidi purta un maiou alb, asortat cu o pereche de blugi albaștri și o curea din piele de șarpe. Părul ei era lăsat liber pe spate și era aproape de nerecunoscut.

Într-o altă fotografie, Leni purta un crop top negru asortat cu o pereche de blugi. În imagini, cele două par surori gemene, iar fanii au apreciat imediat postarea lui Heidi și frumusețea lor.

Heidi a dorit mult să sublinieze că în tinerețe semăna foarte mult cu fiica sa adolescentă.
Heidi a ajutat-o pe Leni în cariera de model. A pozat pe coperta revistelor cu ea și chiar au lucrat împreună într-o campanie de lenjerie intimă.

Tatăl lui Leni este omul de afaceri italian Flavio Briatore, în vârstă de 73 de ani.

Reclamă

Cu toate acestea, fostul soț al lui Heidi, Seal, în vârstă de 61 de ani, a adoptat-o mai târziu pe Leni în decembrie 2009, când aceasta avea cinci ani.

Heidi și Seal au fost căsătoriți din 2005 până în 2014, iar el a rămas prezent în viața lui Leni.

Reclamă

Heidi mai are trei copii mai mici. Pe fiul Henry Günther Ademola Dashtu Samuel, de 18 ani, pe fiul Johan Riley Fyodor Taiwo Samuel de 17 ani și pe fiica Lou Sulola Samuel, de 14 ani, din căsătoria ei cu Seal.

Postarea lui Heidi a venit după ce Leni a dezvăluit că este o tânără normală, care s-a confruntat cu acneea severă. Tânăra a publicat un selfie fără machiaj pentru cei 1,9 milioane de urmăritori de pe Instagram. În imagine se vede cum are o serie de erupții pe obraji și pe frunte.

Leni a făcut mai multe dezvăluiri despre familia ei

Leni nu a adăugat niciun mesaj la imagine, dar anterior a fost deschisă cu privire la stigmatizării acneei.

„Simt că există un gând în spatele acneei că nu ești frumoasă cu ea sau că te face să nu arăți atât de bine pe cât ai putea”, a spus ea pentru People în octombrie.

„Atunci mi-am dat seama că de fapt este normală. Toată lumea trece prin asta. Nu e rău dacă o ai. Este ceva ce poate avea oricine și nu este vina ta. Este hormonal.”

Adolescenta, care și-a făcut debutul pe podium în 2021 și calcă pe urmele mamei sale în cariera de model, a mai recunoscut că anterior a avut zile în care nu a vrut să iasă din casă până când acneea nu a dispărut.

„Atunci mi-am dat seama că nu pot trăi așa. Nu pot lăsa coșurile de pe față să mă împiedice să ies din casă.”

În acel moment, ea a decis să posteze o fotografie cu acneea ei pe rețelele de socializare pentru a o normaliza pentru alții.

Leni nu și-a dus prietenii acasă din cauza obiceiurilor mamei sale

Leni și-a amintit recent cum a găsit dulapul cu jucării sexuale al lui Heidi când era mai mică.

„Am crezut că a fost cel mai tare lucru vreodată!”, a dezvăluit Leni prin FaceTime într-un episod din Call Her Daddy.

„Am întrebat-o pe mama ce e asta. Un microfon? Chiar nu aveam idee ce este. Mama s-a supărat atât de mult pe mine după care a spus să nu-i mai controlez dulapurile.”

Heidi mai este cunoscută de asemenea pentru faptul că iubește să stea topless în luxosul său conac cu șase dormitoare situat în comunitatea exclusivistă a Bel-Air, Stone Ridge.

Tot Leni a fost cea care a spus că și-ar fi chemat de multe ori prietenii acasă, să petreacă cu ei, dar mama ei stă mai mereu goală la piscină.

„Eram stânjenită și speriată, pentru că de obicei, nu le văd niciodată pe mamele prietenelor mele bronzându-se goale la piscină.”

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Planeta mercur înconjurată de semnele zodiacale pentru a lustra că mercur iese din retrograd pe 25 aprilie 2024
Horoscop
Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie. Ce urmează pentru zodii
Universul va deschide o poartă către un nou început pentru nativii din zodiac. Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie și lucrurile se vor schimba. Planeta își reia cursul direct, ceea ce înseamnă că...
2
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
3
O femeie superbă, blondă, care poartă o rochie roșie și ilustrează una dintre acele zodii care se folosesc de gelozie în relații
Horoscop
Zodii care se folosesc de gelozie în relații. Nativii care transformă acest sentiment într-o armă
Astrologii spun că există anumite zodii care se folosesc de gelozie în relații. Acești nativi reușesc să transforme acest sentiment într-o armă. Multe trăsături de personalitate sunt influențate de zodia în care ne naștem,...
4
O femeie frumoasă care poartă o rochie albastră și stă pe un pat de flori pentru a ilustra una dintre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024
Horoscop
Zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Trei nativi care vor avea parte de reușite
Astrologii vorbesc despre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Acești nativi au parte de momente de neuitat. Jupiter, planeta norocului și a abundenței, este pregătit să-i sprijine pe nativi să-și...
5
Prieteni care râd și se distrează într-o zi însorită
Horoscop
Lună Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024. Cum te influențează, în funcție de zodie
Un eveniment astrologic de o intensitate uriașă va acapara toate zodiile. Luna Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024 vine să ne aducă tot timpul la extreme. Nativii se vor simți prinși într-o mare...
PARTENERI
×