Reclamă

Daniel Ricciardo a postat o fotografie cu iubita sa, Heidi Berger. Cine este femeia care îl face fericit pe pilotul de curse australian

Daniel Ricciardo a postat o fotografie rară cu iubita sa, Heidi Berger. Pilotul de curse australian este mai fericit ca niciodată. Acesta a declarat că este „complet îndrăgostit” de femeie care îl face fericit în fiecare zi. Cei doi îndrăgostiți formează unul dintre cele mai longevive cupluri din padocul Formula 1™.

Beatrice Ioana
Beatrice Ioana
Publicat: 4 aprilie 2024, 15:38

Relația celor doi a fost făcută publică în vara anului 2022, iar de atunci nu au ezitat să se pozeze împreună. Heidi și-a susținut partenerul în fiecare cursă importantă și i-a demonstrat că se poate baza pe ea la bine și la greu.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Daniel Ricciardo a postat o fotografie cu iubita sa, Heidi Berger

Pilotul australian de Formula 1™ se declară un bărbat complet fermecat de partenera sa. Despre ei s-a zvonit că ar avea o relație încă din anul 2021, iar în 2022 au decis să devină oficiali și în mediul online.

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

Relația lor este una puternică și se bazează pe încredere, susținere și reciproc. Pilotul RB Visa și partenera sa au vrut să fie discreți, însă nimic nu a scăpat de ochii curioșilor.

Reclamă

Aceștia obișnuiesc să le ofere fanilor câteva imagini din viața lor privată pe conturile de social media. Sunt destul de activi în mediul online și postează deseori imagini din vacanțele de vis pe care le petrec împreună. Cel mai adesea fanii pot vedea imagini în care sunt înconjurați de familie și prieteni, scrie Marca.

Pilotul australian de Formula 1™ a declarat public că este îndrăgostit de partenera sa. Interviul, pe care i l-a acordat lui Ryan Fitzgerald, a devenit viral în mediul online.

Citește mai multe și despre partenera lui Max Verstappen. Vedeta are o siluetă impecabilă.

Reclamă

Pilotul a spus atunci: „Sunt îndrăgostit! Sunt într-o etapă foarte bună. Am ajuns la un echilibru și mă simt foarte bine cu viața pe care o am în acest moment”.

Cei doi au postat recent imagini din ultima vacanță în care au fost. Heidi s-a bucurat de timpul petrecut cu Daniel într-o vacanță de vis în veneția. În ciuda faptului că formează deja un cuplu de ceva vreme, puțini sunt cei care știu cu ce se ocupă partenera pilotului RB Visa.

Cine este și cu ce se ocupă Heidi Berger

Heidi Berger nu este străină de cursele de Formula 1™. Publicația A1.ro scrie că aceasta a crescut în padoc, tatăl ei fiind fostul pilot austriac de Formula 1™. Gerhard Berger, fostul pilot austriac se mândrește cu fiica sa ori de câte ori apar împreună în public.

Pilotul a concurat în trecut pentru ATS, Arrows, Benetton, Ferrari și McLaren. Deși s-a retras de ceva timp din curse, Gerhard a rămas o legendă printre ceilalți piloți. Mama blondinei, Ana Corvo, este un fost model.

Heidi a moștenit pasiunea pentru Formula 1™ de la tatăl ei, iar de la mama sa a moștenit întreaga sa frumusețe.

Heidi a crescut alături de familia sa pe circuit. Sara și Heidi sunt obișnuite cu adrenalina curselor, dar și cu lumina reflectoarelor.

Daniel spune despre partenera sa că aceasta nu s-ar descurca ca viitor pilot. De altfel, Heidi nu a arătat un interes în acest sens.

După ce a terminat liceul, Heidi și-a luat un an sabatic, iar mai apoi a decis să studieze teatrul la  Londra. A fost unul dintre motivele pentru care mai târziu s-a mutat în Lisabona pentru a se dedica complet actoriei.

Reclamă
whatsapp share pinterest share
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Trei bucăți de friptură de miel cu vin și usturoi într-un bol
Rețete
Friptură de miel cu vin și usturoi. Rețetă pentru masa de Paște
Dacă ești în căutare de rețete culinare tradiționale pentru masa de Paște, îți oferim drept inspirație și rețeta de friptură de miel cu vin și usturoi. Este simplă, rapidă și ușoară. Friptura de miel...
2
Mai multe ouă fierte și vopsite pentru Paște
Timp liber
Cât timp se fierb ouăle pentru Paște, înainte de a fi vopsite. Trucuri ca să iasă perfecte
Paștele se apropie și gospodinele își doresc să pună pe masă cele mai bune preparate. Descoperă cât timp se fierb ouăle pentru Paște, înainte de a fi vopsite. Mai jos găsești câteva trucuri ca...
3
O femeie în rochie albă, cu aripi în spate
Horoscop
3 zodii au noroc în dragoste până pe 7 mai 2024. Luna aceasta promite sentimente intense
Luna mai 2024 ne aduce atât de mult noroc în dragoste încât s-ar putea să fim fericiți toată luna. Anumiți nativi sunt îndrăgostiți și pot ajunge să facă pasul cel mare. Ai mai jos...
4
Cele 12 semne zodiacele, dispuse în cercuri, cu două inimi în centru
Horoscop lunar
Horoscopul dragostei pentru luna mai 2024. Taurii au noroc în relațiile de iubire
Specialiștii în astrologie au pregătit surprize de proporții pentru nativii din zodiac. Horoscopul dragostei pentru luna mai 2024 vine cu unele transformări pe plan sentimental. Descoperă ce se potrivește pentru tine în funcție de...
5
Loni Willison caută mâncare într-o pubelă albastră
Divertisment
O fostă vedetă de la Hollywood a fost zărită căutând mâncare într-o pubelă. Fanii au fost surprinși de schimbarea neașteptată
O fostă vedetă de la Hollywood a fost zărită căutând mâncare într-o pubelă. Fanii au fost surprinși de schimbarea neașteptată prin care aceasta a trecut. Blonda, în vârstă de 40 de ani, a încercat...
PARTENERI
×