Reclamă

Partenera lui Max Verstappen are o siluetă impecabilă. Cine este și cu ce se ocupă Kelly Piquet

Partenera lui Max Verstappen are o siluetă impecabilă. Acest lucru a fost remarcat când a apărut într-o ținută lejeră la o sală de sport din Dubai înainte de Marele Premiu al Formula 1 Gulf Air Bahrain Grand Prix 2024.

Andrada Marinică
Andrada Marinică
Publicat: 29 februarie 2024, 11:51 / Actualizat: 1 martie 2024, 16:26

Modelul brazilian și partenera campionului de F1 Max Verstappen a uimit cu felul în care arată. Chiar dacă emoțiile sunt mari pentru ea și partenerul ei înainte de startul sezonului, se pare că Kelly vrea să-și canalizeze energia spre alte activități.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Partenera lui Max Verstappen are o siluetă impecabilă

Kelly, în vârstă de 35 de ani, a întors toate privirie în timp ce era îmbrăcată în pantaloni lejeri, un crop și o cămașă albă supradimensionată, pe care o avea legată în talie.

Pregătită pentru antrenamentul cu greutăți înainte de cursa foarte așteptată, modelul și-a completat look-ul cu o coadă de cal joasă și cercei cerc din aur. Kelly avea asupra ei și o geantă clasică din piele maro. La capitolul accesorii, ea a ales doar un lanț simplu auriu.

Kelly a optat pentru un machiaj lejer pentru ieșirea la sală. Semn că este mulțumită de felul în care arată și vrea să-și promoveze frumusețea naturală. Tânăra a pozat cu încredere și la sală. Ea a publiact un selfie pe contul de Instagram unde o urmăresc mai bine de 1,4 milioane de oameni.

Reclamă

Kelly și Max, care au o relație de patru ani, se vor reuni în Bahrain, unde se desfășoară cursele. După timpul petrecut în Dubai, Kelly urmează să-și continue călătoriile.

Ea îl va întâlni pe Max, în vârstă de 26 de ani, pentru a-l susține în timp ce el va avea grijă să-și apere titlul în deschiderea sezonului 2024.

Marele Premiu F1 Gulf Air Bahrain 2024 este programat să înceapă pe data de 2 martie.

Reclamă

Cu ce se ocupă Kelly Piquet

Kelly lucrează la Formula E din 2015, când a devenit responsabilă pentru conținutul care se postează pe rețelele lor sociale.

Kelly a început să se întâlnească cu pilotul rus de F1 Daniil Kvyat, cu care o are pe fiica Penelope, născută în iulie 2019. Relația lor s-a rupt și s-au separat.

Ulterior, ea și Max Verstappen și-au făcut publică relația. De atunci nu s-au mai ferit să-și arate iubirea în public.

De Ziua Îndrăgostiților, Kelly a postat o fotografie cu ei sărutându-se pe o gondolă în Monaco. Imaginea a fost subtitrată cu o inimă și un arc de cupidon.

Max, care conduce pentru Red Bull, a câștigat campionul mondial de Formula 1 în 2021 și 2022. El a avut până acum 54 de victorii.

Acum este cel mai bine plătit din sport dacă adunăm salariul lui de 33,2 milioane de lire sterline și cele 16,6 milioane de lire sterline pe care le-a câștigat în bonusuri. Presa internațională scrie că Max Verstappen îl depășește în acest moment chiar și pe celebrul Lewis Hamilton.

Deși are numai 26 de ani, Max Verstappen are succesul de partea sa. La succesul lui au contribuit iubita sa, Kelly Piquet și părinții săi.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O femeie care împinge cu mâna o gogoașă și alege să consume un măr
Sănătate
Dieta cu mere. Cum poți să slăbești 7 kilograme într-o săptămână
Pierderea în greutate nu este atât de ușoară pe cât pare, mai ales că revenirea la o viață normală poate duce la acumularea rapidă a kilogramelor pierdute cu atât de mult efort. Exercițiile, dietele...
2
Porții de Bougatsa pe un tocător de lemn
Rețete
Bougatsa. Rețetă de plăcintă grecească cu cremă de griș și vanilie
Bougatsa este o plăcintă tradițională grecească, foarte populară, umplută de obicei cu cremă de griș și vanilie. Se servește adesea la micul dejun sau ca gustare, fiind presărată cu zahăr pudră și scorțișoară. Aluatul...
3
Bianca Censori și Kanye West în timp ce stau de vorbă în fața mașinii lor
Divertisment
Bianca Censori nu a lăsat loc imaginației atunci când a apărut într-un sutien minuscul. Soția lui Kanye West sfidează orice regulă
Bianca Censori nu a lăsat loc imaginației atunci când a apărut într-un sutien minuscul. Soția lui Kanye West sfidează orice regulă atunci când apare în public. De data aceasta a fost surprinsă de paparazzi...
4
Hartă astrală cu toate zodiile pe un fundal negru
Horoscop
Cea mai norocoasă zi a săptămânii pentru fiecare zodie până pe data de 28 iulie 2024
Nativii se vor vindeca de traumele din trecut și li se va permite să gândească altfel. Află care este cea mai norocoasă zi a săptămânii pentru fiecare zodie până pe data de 28 iulie...
5
Vinete Papoutsakia în farfurie, alături de cuțit și furculiță
Rețete
Vinete Papoutsakia. Rețetă delicioasă din bucătăria grecească
Pentru că este sezonul vinetelor, iar gustul lor este delicios acum, nu ezita să le incluzi în cât mai multe preparate culinare. Pe lângă clasicele rețete de salate sau zacuscă, încearcă și rețeta de...
PARTENERI
×