Reclamă

Bianca Censori a dus totul la un alt nivel. Soția lui Kanye West a purtat la Paris cea mai îndrăzneață ținută de până acum

Bianca Censori a dus totul la un alt nivel. Soția lui Kanye West a purtat la Paris cea mai îndrăzneață ținută de până acum. Hainele ei sunt minuscule sau lasă la vedere mult din zonele intime, dar de data aceasta a întrecut toate așteptările.

Andrada Marinică
Andrada Marinică
Publicat: 29 februarie 2024, 8:50

Soția lui Kanye West, Bianca Censori, a apărut pe străzile din Paris fără lenjerie intimă într-un dres subțire. Tânăra în vârstă de 29 de ani nu a încercat să-și ascundă deloc zonele intime. Nici măcar atunci când a mers pe un trotuar public.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Bianca Censori a dus totul la un alt nivel

De asemenea, DailyMail scrie că ea nu părea să poarte o bluză sau măcar sutien sub haina din blană extrem de scurtă și ea. Bianca nu purta deloc machiaj pe chip, iar părul ei era coafat în stilul wet look.

Kanye, în vârstă de 46 de ani, a fost văzut mergând în spatele soției sale. Ei au avut tot timpul alături echipa lor de securitate.

Spre deosebire de Bianca, Kanye a fost complet acoperit. El a purtat un look complet negru și avea chiar și mănuși în mâini. Cuplul a luat masa la restaurantul Ferdi după ce și-a petrecut ziua la cumpărături la magazinul Fendi din Paris.

Ieșirea fără lenjerie a Biancăi are loc la doar o zi după ce a fost văzută cu fiica cea mare a lui Kanye, North West, în vârstă de 10 ani, tot în Paris. Spre deosebire de apariția aproape nud de acum, în preajma lui North ea a fost îmbrăcată decent.

Reclamă

Kim Kardashian nu este de acord cu felul în care se îmbracă Bianca Censori

Din cauza aparițiilor sale foarte îndrăznețe, se pare că Kim a luat atitudine. Se pare că a discutat cu Kanye despre perioada în care copiii lor stau în preajma noii soții a rapper-ului.

Reclamă

Kim l-a avertizat pe Kanye să-i spună Biancai să fie îmbrăcată în jurul copiilor lor. Se spune că Kim și Bianca au o relație „amiabilă”. Cu toate acestea, vedeta de reality nu este deloc de acord cu comportamentul bizar al femeii de 29 de ani.

„Kim l-a instruit pe Kanye să nu o lase niciodată pe Bianca să se îmbrace așa în preajma copiilor lor”, a declarat o sursă în exclusivitate pentru DailyMail.com.

Spre deosebire de cum Bianca se îmbracă de când este cu Kanye, în timpul relației cu rapper-ul se pare că Kim nu avea voie să iasă prea descoperită din casă. Se știe că artistul a influențat puternic alegerile de modă ale divei în timpul căsniciei lor de șapte ani.

„Kanye a făcut același lucru pe care îl face cu Bianca și cu Kim în timpul căsătoriei sale”, a continuat sursa DailyMail.com. „Diferența este că atunci când Kanye o îmbrăca pe Kim, era respectat ca persoană, ca artist. Din păcate, Kim știe prin ce trece Bianca. Dar crede că Bianca ar fi trebuit să știe în ce se bagă”.

Kim este cea care a cerut divorțul de Kanye în 2021

Kim a cerut divorțul în februarie 2021, chiar înainte de a șaptea aniversare a nunții lor.

În noiembrie 2022, divorțul dintre Kim și Kanye a fost finalizat, Kanye fiind de acord să plătească 200.000 de dolari pe lună pensie alimentară copii și custodie egală.

La mijlocul lunii octombrie 2023, Kanye și Bianca s-au căsătorit în mod legal, conform Us Weekly.

DailyMail.com a dezvăluit anterior că Bianca și Kanye au avut recent tensiuni mari în cuplu. Tânăra i-a cerut să nu mai facă afirmații antisemite la un eveniment de ascultare pentru noul său album Vultures la începutul lunii februarie, ceva ce făcuse deja în Las Vegas.

„Căsătoria lui Kanye cu Bianca a fost agățată de un fir de ață. Toată lumea din viața ei își dorește să-l părăsească și ea este conștientă de acest lucru”, a declarat sursa pentru DailyMail.com.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Planeta mercur înconjurată de semnele zodiacale pentru a lustra că mercur iese din retrograd pe 25 aprilie 2024
Horoscop
Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie. Ce urmează pentru zodii
Universul va deschide o poartă către un nou început pentru nativii din zodiac. Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie și lucrurile se vor schimba. Planeta își reia cursul direct, ceea ce înseamnă că...
2
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
3
O femeie superbă, blondă, care poartă o rochie roșie și ilustrează una dintre acele zodii care se folosesc de gelozie în relații
Horoscop
Zodii care se folosesc de gelozie în relații. Nativii care transformă acest sentiment într-o armă
Astrologii spun că există anumite zodii care se folosesc de gelozie în relații. Acești nativi reușesc să transforme acest sentiment într-o armă. Multe trăsături de personalitate sunt influențate de zodia în care ne naștem,...
4
O femeie frumoasă care poartă o rochie albastră și stă pe un pat de flori pentru a ilustra una dintre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024
Horoscop
Zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Trei nativi care vor avea parte de reușite
Astrologii vorbesc despre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Acești nativi au parte de momente de neuitat. Jupiter, planeta norocului și a abundenței, este pregătit să-i sprijine pe nativi să-și...
5
Prieteni care râd și se distrează într-o zi însorită
Horoscop
Lună Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024. Cum te influențează, în funcție de zodie
Un eveniment astrologic de o intensitate uriașă va acapara toate zodiile. Luna Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024 vine să ne aducă tot timpul la extreme. Nativii se vor simți prinși într-o mare...
PARTENERI
×