Reclamă

Kim Kardashian păstrează discreția în relația cu Odell Beckham Jr.. De ce nu mai vrea vedeta să-și expună viața privată

Kim Kardashian păstrează discreția în relația sa cu Odell Beckham Jr.. Mulți s-au întrebat de ce nu mai vrea vedeta să-și expună viața privată, așa cum a făcut-o mulți ani la rând. În ultimul timp, despre cei doi s-a speculat că formează un cuplu.

Andrada Marinică
Andrada Marinică
Publicat: 28 februarie 2024, 7:53

Kim, în vârstă de 43 de ani, speră să-și păstreze departe de lumina reflectoarelor relația cu Odell, în vârstă de 31 de ani, cel puțin pentru moment.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Kim Kardashian păstrează discreția în relația cu Odell Beckham Jr.

Presa internațională scrie că cel mai probabil Kim a tăcut în legătură cu Odell, pentru că nu vrea să fie catalogată ca o femeie care l-a despărțit de iubită.

Vedeta de reality „și-a dorit cu adevărat să păstreze această poveste de dragoste privată din două motive”, a spus o sursă pentru OK! Magazine.

Kim Kardashian, cu șapcă pe cap și ținută din piele
Kim a fost văzută participând la aceeași petrecere pre-Super Bowl ca și Odell Beckham Jr. / Profimedia Images

„Unul este că are un fiu cu fosta sa parteneră, Lauren Woods”, a continuat sursa.

Reclamă

„Amândoi au vrut să evite orice speculație conform căreia a părăsit-o pe Lauren pentru Kim. Și să o catalogheze pe Kim drept o femeie care destramă familii”.

„Kim și Odell au trecut de la întâlnirile ocazionale la ceva mai serios”, a mai susținut sursa menționată mai sus.

„Kim și Odell au vrut să se asigure că aceasta nu a fost doar o aventură. Legătura lor este reală. Kim nu a fost atât de fericită de foarte mult timp”, a concluzionat sursa.

Reclamă

Care este cronologia relației dintre Kim și Odell Beckham Jr.

În septembrie 2023, People a scris că vedeta și fotbalistul au început să se vadă după despărțirea sa de fosta lui parteneră, Lauren Wood.

În noiembrie 2023, Kim a fost văzută la petrecerea de 31 de ani a lui Odell. Ea a mers acolo după ce a participat la CFDA Fashion Awards, gest care a stârnit o mulțime de speculații.

În noiembrie 2021, fostul cuplu a apelat la rețelele sociale pentru a anunța că Lauren este însărcinată. Ulterior, în februarie 2022, jucătorul de la Baltimore Ravens și-a anunțat urmăritorii de pe Instagram despre nașterea fiului său, Zyd.

Deși nu este clar cât timp s-au întâlnit Odell și Lauren, ei și-au oficializat relația pe Instagram în noiembrie 2019.

În weekendul Super Bowl, Kim și Odell au fost fotografiați la hotelul lor după ce au mers împreună la o petrecere din Las Vegas, Nevada, potrivit The U.S. Sun.

La acea vreme, starul The Kardashians a apărut târziu la petrecerea Fanatics de la Marquee Day Club de la The Cosmopolitan. Chiar dacă au mers separat la petrecere, fotografii i-au surprins pe cei doi sosind la hotelul lor, The Wynn, împreună.

Kim și-a ținut capul în jos în timp ce purta o pălărie neagră cu boruri largi și o rochie decoltată.

„Petrecerea de la Super Bowl este cea mai tare în fiecare an. Dar nimeni nu se aștepta să apară acolo”, a spus o sursă a publicației menționate mai sus.

La începutul lunii februarie, cei doi au fost văzuți împreună la o petrecere pentru Premiile Grammy din West Hollywood. Ulterior, surse au confirmat că cei doi au fost văzuți sărutându-se în timpul unei vizite la un club privat.

„Amândoi au ajuns separat la Birds Street Club din West Hollywood, dar au luat masa cu Khloe și s-au sărutat. S-au simțit confortabil”, a dezvăluit o persoană din interior.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 8 aprilie – 14 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii se vor simți preferați de astre în perioada următoare. Horoscopul săptămânii 8 aprilie – 14 aprilie 2024 vine cu previziuni neașteptate. Există o zodie care are noroc atât la bani, cât și în...
2
O femeie frumoasă care poartă o rochie mov și stă pe unpat de flori de liliac
Horoscop
Zodia care face cele mai multe sacrificii în luna aprilie 2024. Nativul care are de luat decizii importante
Astrologii au dezvăluit care este zodia care face cele mai multe sacrificii în luna aprilie 2024. Acest nativ va avea de luat multe decizii importante și va fi pus în situații dificile. Se anunță...
3
Liza Minnelli, dusă acasă în scaun cu rotile
Divertisment
Primele imagini cu Liza Minnelli după mai bine de un an. Vedeta de 78 de ani era în scaun cu rotile, înconjurată de prieteni
Au apărut primele imagini cu Liza Minnelli după mai bine de un an. Vedeta de 78 de ani era în scaun cu rotile, înconjurată de prieteni. Liza a fost surprinsă într-o ieșire publică rară...
4
Hartă astrală cu toate zodiile
Horoscop
Ce spun elementele semnului zodiacal despre tine. Personalitatea în funcție de zodie
Dacă te întrebi de ce simți și te manifești într-un anumit mod, e bine să știi că elementele semnului zodiacal în care te-ai născut au o influență certă. Află ce spun elementele semnului zodiacal...
5
O femeie frumoasă care stă în fața lunii și poartă o umbrelă galbenă pe umăr pentru a ilustra zodia nefericită a lunii aprilie 2024
Horoscop
Zodia nefericită a lunii aprilie 2024. Ea are cele mai multe probleme din cauza banilor
Zodia nefericită a lunii aprilie 2024 se va confrunta cu multe probleme. Acesta nativ va avea de luat decizii importante, iar viața s-ar putea să-l surprindă în perioada ce urmează. Este o lună plină...
PARTENERI
×