Reclamă

Bianca Censori a fost fotografiată alături de North West. Kim Kardashian „i-a cerut” să se îmbrace mai mult în preajma copiilor

Bianca Censori a fost fotografiată alături de North West. Kim Kardashian „i-a cerut” să se îmbrace mai mult în preajma copiilor și se pare că dorința i-a fost ascultată. Soția lui Kanye West a ieșit alătturi de micuța în vârstă de 10 ani în Paris, Franța.

Andrada Marinică
Andrada Marinică
Publicat: 27 februarie 2024, 12:26 / Actualizat: 27 februarie 2024, 18:14

Bianca, în vârstă de 29 de ani, a fost mai mult decât îmbrăcată la cină cu copilul cel mai mare al lui Kanye, în vârstă de 46 de ani. După ce a uimit pe toată lumea cu alegerile ei îndrăznețe în materie de haine, acum a fost acoperită din cap până în picioare.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Bianca Censori a fost fotografiată alături de North West

Bianca și North au fost văzute bucurându-se de timp împreună în timp ce se îndreptau spre mai multe restaurante de tip fast food.

North purta o bluză cu inscripția Vultures, cel mai probabil din dorința de a-și ajuta tatăl să-și promoveze noul album. Bianca părea de nerecunoscut într-o jachetă neagră supradimensionată, pe care a purtat-o peste o rochie și o pereche de colanți.

Potrivit presei internaționale, Bianca a ales să se acopere mai mult decât de obicei datorită cererilor lui Kim. Se pare că mama copiilor lui Kanye l-ar fi avertizat pe rapper să-i spună noii sale soții să se „acopere” în timp ce e în preajma celor patru copii ai lor.

Bianca Censori și North West, de mână, în Paris

Bianca a completat look-ul cu părul coafat wet look și cu un machiaj minimal.

Reclamă

North, care purta și o căciulă cu blană, s-a ținut de mână cu mama ei vitregă în timpul ieșirii. Cele două au râs mult împreună și au vorbit tot timpul petrecut în interiorul localului.

Ieșirea lor în oraș a venit imediat după ce North s-a alăturat tatălui Kanye pe scena de la Accor Arena din Paris. Kanye a fost pe scenă sărbătorind lansarea albumului său Vultures Volume 1.

Ce i-a transmis Kim Kardashian lui Kanye în legătură cu actuala sa soție

Reclamă

Bianca a fost văzut mai mereu alături de Kanye, în haine minuscule, inclusiv topuri complet transparente. Cel mai recent, Censori a purtat un body larg pe care l-a purtat fără sutien.

Ea a purtat un look similar cu câteva săptămâni înainte în timp ce participa la o petrecere de după Super Bowl.

„Kim l-a instruit pe Kanye să nu o lase niciodată pe Bianca să se îmbrace așa în preajma copiilor”, a declarat o sursă în exclusivitate pentru DailyMail.com.

„Este cu adevărat surprinsă că Kanye și-ar lăsa soția să plece din casă așa”, a mai adăugat sursa.

Se spune că Kim și Bianca au o relație amiabilă. Cu toate acestea, Kim pur și simplu nu e de acord ca tânăra să fie atât de dezbrăcată în fața celor mici. Și se pare că Bianca s-a conformat.

În decembrie, Bianca a fost văzută cu Chicago în brațe în timp ce ieșea în Miami. Ea a purtat atunci o geacă din piele și cizme roșii. În aceeași lună, Bianca a fost văzută cu Kanye și North la Disneyland. Atunci ea a ales să poarte o salopetă mulată, dar care nu lăsa prea mult la vedere din zonele intime.

Săptămâna trecută, Kim a primit o mulțime de critici. Fiica ei North a distribuit o postare pe TikTok, care acum e ștearsă. Micuța prezenta un desen al mamei vitrege Bianca, aproape nud.

Kim, care a declarat că gestionează contul, se pare că a luat atitudine. Ea a șters postarea după ce fanii i-au transmis să-și lase copiii să mai fie un pic inocenți.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Planeta mercur înconjurată de semnele zodiacale pentru a lustra că mercur iese din retrograd pe 25 aprilie 2024
Horoscop
Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie. Ce urmează pentru zodii
Universul va deschide o poartă către un nou început pentru nativii din zodiac. Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie și lucrurile se vor schimba. Planeta își reia cursul direct, ceea ce înseamnă că...
2
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
3
O femeie superbă, blondă, care poartă o rochie roșie și ilustrează una dintre acele zodii care se folosesc de gelozie în relații
Horoscop
Zodii care se folosesc de gelozie în relații. Nativii care transformă acest sentiment într-o armă
Astrologii spun că există anumite zodii care se folosesc de gelozie în relații. Acești nativi reușesc să transforme acest sentiment într-o armă. Multe trăsături de personalitate sunt influențate de zodia în care ne naștem,...
4
O femeie frumoasă care poartă o rochie albastră și stă pe un pat de flori pentru a ilustra una dintre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024
Horoscop
Zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Trei nativi care vor avea parte de reușite
Astrologii vorbesc despre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Acești nativi au parte de momente de neuitat. Jupiter, planeta norocului și a abundenței, este pregătit să-i sprijine pe nativi să-și...
5
Prieteni care râd și se distrează într-o zi însorită
Horoscop
Lună Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024. Cum te influențează, în funcție de zodie
Un eveniment astrologic de o intensitate uriașă va acapara toate zodiile. Luna Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024 vine să ne aducă tot timpul la extreme. Nativii se vor simți prinși într-o mare...
PARTENERI
×