Reclamă

Christina Applegate spune că simptomele sclerozei multiple s-au agravat. Ce dezvăluiri a făcut actrița despre starea ei de sănătate

Christina Applegate spune că simptomele sclerozei multiple s-au agravat. Actrița a făcut dezvăluiri noi despre starea sa de sănătate. Vedeta, în vârstă de 52 de ani, spune că a simțit atât de multă durere încât a crezut că nu va putea trece pese.

Beatrice Ioana
Beatrice Ioana
Publicat: 4 aprilie 2024, 6:43 / Actualizat: 4 aprilie 2024, 14:45

Actrița a povestit mai multe cu prietena ei, Jamie-Lynn Sigler. Vedeta din Married With Children a vorbit despre recidiva recentă a sclerozei multiple. Applegate spune că durerea a fost „atât de intensă” încât a crezut că va cădea în timpul mersului.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Christina Applegate spune că simptomele sclerozei multiple s-au agravat

Reprezentanții actriței au confirmat pentru People că recidiva s-a întâmplat acum câteva luni, când episodul de podcast cu Jamie era înregistrat.

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

Christina Applegate, alături de colegi pe Walk of Fame
Actrița a participat pe 14 noiembrie la ceremonia de la Hollywood Walk of Fame / Profimedia Images

Reprezentanții divei spun că între timp aceasta s-a simțit mai bine. Applegate a adăugat că a experimentat „furnicături nebunești care au pornit de la mijloc în jos”. Vedeta spune că boala i-a afectat chiar și obiceiurile de somn.

Reclamă

„Nu am dormit de 24 de ore pentru că ochiul meu făcea o mișcare ciudată. De fiecare dată când închideam ochii să mă culc, ochiul meu drept făcea această mișcare ciudată. Am fost îngrijorată și picioarele mele nu au fost niciodată așa rău. Nu înțelegeam ce se întâmplă. Eram fără energie. Nu puteam să fac nimic să nu mă mai doară picioarele”, a adăugat Christina într-un citat de DailyMail.

Jamie Siegler a fost și ea diagnosticată cu scleroză multiplă în anul 2016, atunci când avea doar 20 de ani. Applegate spune că în ultima vreme a fost copleșită de emoții în ultima vreme.

Actrița a vorbit și despre revenirea dintr-o vacanță. Vedeta spune că „a intrat într-o depresie profundă” atunci când s-a întors acasă.

Reclamă

„Este foarte greu. Uneori nu pot să stau în duș pentru că nicio poziție nu este comodă. Am un fel de bancă în duș și tot îmi este greu să mă descurc” a spus actrița în timpul interviului. Applegate a dezvăluit anterior că are 30 de leziuni la creier.

Christina Applegate s-a confruntat cu multiple probleme de sănătate de-a lungul timpului

Actrița a fost diagnosticată cu scleroză multiplă în anul 2021. Aceasta a spus că de atunci viața ei s-a schimbat complet.

Vedeta a mai adăugat că diagnosticul a reprezentat „cel mai rău lucru care i s-a întâmplat din întreaga sa viață”. Christina a dus mai multe bătălii dificile de-a lungul timpului.

Christina a făcut o dublă mastectomie în anul 2008. Atunci a suferit operația pentru a îndepărta cancerul la sân. În anul 2017 i s-au îndepărtat ovarele și trompele uterine, o măsură de precauție împotriva cancerului ovarian.

Vedeta a decis că nu vrea să se mai ascundă și a vorbit cu sinceritate despre problemele cu care se confruntă.

„M-am gândit că nu e amuzant să ieși pe scenă și să-i minți pe ceilalți. Nu vreau ca oamenii să spună o mincinoasă. Nu sunt. Sunt literalmente cu dizabilități. Așa trăiesc eu acum. Simțul umorului m menține bine, dar este foarte greu”, a spus Christina în timpul unui interviu. Actrița își dorește să fie puternică pentru admiratorii ei, însă recunoaște că bătălia este una grea și de lungă durată.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Două mâini de femeie care curăță un ou fiert de o coajă
Timp liber
Ce să faci cu ouăle fierte ca să se curețe foarte ușor. Trucuri utile pentru orice gospodină
Se apropie Paștele, iar de pe masă nu trebuie să lipsească ouăle frumos încondeiate. Ciocnirea ouălor de Paște este o tradiție care se păstrează în continuare. Descoperă și tu ce să faci cu ouăle...
2
Două tăvi cu cozonaci proaspăt scoși din cuptor
Timp liber
Când se scot cozonacii din tavă. Trucuri de la gospodine pentru un cozonac reușit
Cozonacii sunt nelipsiți de pe masa de sărbătoarea r românilor. Gospodinele se pregătesc din timp pentru a avea pe masă cele mai bune preparate. Dacă îți dorești să ai parte de cozonaci apetisanți și...
3
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 29 aprilie – 5 mai 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Mișcările astrale vor schimba cursul zodiilor în perioada ce urmează. Săptămâna Patimilor aduce cu sine transformări profunde. Horoscopul săptămânii 29 aprilie – 5 mai 2024 oferă toate informațiile necesare pentru fiecare nativ în parte....
4
Două ouă care se află într-o crăticioară la fiert
Timp liber
Cât timp se fierb ouăle ca să fie tari. Câte minute se țin în apă pe foc
Ouăle roșii nu vor lipsi de pe masa ta de Pește. Cât timp se fierb ouăle ca să fie tari? Află și tu câte minute se țin în apă pe foc. Specialiștii în bucătărie...
5
Cele 12 semne zodiacale, dispuse în cercuri concentrice, cu un soare stilizat în interior, pe un fundal în nuanțe de mov și albastru.
Horoscop lunar
Horoscopul lunii mai 2024. Nativii vor găsi timp pentru dezvoltare personală și socială
Toată această perioadă vine cu schimbări uriașe pentru nativii din zodiac. Horoscopul lunii mai 2024 oferă promisiuni și noi direcții, atât în viața personală cât și profesională. Este important să nu ne îndepărtăm de...
PARTENERI
×