Reclamă

Christina Applegate spune că simptomele sclerozei multiple s-au agravat. Ce dezvăluiri a făcut actrița despre starea ei de sănătate

Christina Applegate spune că simptomele sclerozei multiple s-au agravat. Actrița a făcut dezvăluiri noi despre starea sa de sănătate. Vedeta, în vârstă de 52 de ani, spune că a simțit atât de multă durere încât a crezut că nu va putea trece pese.

Beatrice Ioana
Beatrice Ioana
Publicat: 4 aprilie 2024, 6:43 / Actualizat: 4 aprilie 2024, 14:45

Actrița a povestit mai multe cu prietena ei, Jamie-Lynn Sigler. Vedeta din Married With Children a vorbit despre recidiva recentă a sclerozei multiple. Applegate spune că durerea a fost „atât de intensă” încât a crezut că va cădea în timpul mersului.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Christina Applegate spune că simptomele sclerozei multiple s-au agravat

Reprezentanții actriței au confirmat pentru People că recidiva s-a întâmplat acum câteva luni, când episodul de podcast cu Jamie era înregistrat.

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

Christina Applegate, alături de colegi pe Walk of Fame
Actrița a participat pe 14 noiembrie la ceremonia de la Hollywood Walk of Fame / Profimedia Images

Reprezentanții divei spun că între timp aceasta s-a simțit mai bine. Applegate a adăugat că a experimentat „furnicături nebunești care au pornit de la mijloc în jos”. Vedeta spune că boala i-a afectat chiar și obiceiurile de somn.

Reclamă

„Nu am dormit de 24 de ore pentru că ochiul meu făcea o mișcare ciudată. De fiecare dată când închideam ochii să mă culc, ochiul meu drept făcea această mișcare ciudată. Am fost îngrijorată și picioarele mele nu au fost niciodată așa rău. Nu înțelegeam ce se întâmplă. Eram fără energie. Nu puteam să fac nimic să nu mă mai doară picioarele”, a adăugat Christina într-un citat de DailyMail.

Jamie Siegler a fost și ea diagnosticată cu scleroză multiplă în anul 2016, atunci când avea doar 20 de ani. Applegate spune că în ultima vreme a fost copleșită de emoții în ultima vreme.

Actrița a vorbit și despre revenirea dintr-o vacanță. Vedeta spune că „a intrat într-o depresie profundă” atunci când s-a întors acasă.

Reclamă

„Este foarte greu. Uneori nu pot să stau în duș pentru că nicio poziție nu este comodă. Am un fel de bancă în duș și tot îmi este greu să mă descurc” a spus actrița în timpul interviului. Applegate a dezvăluit anterior că are 30 de leziuni la creier.

Christina Applegate s-a confruntat cu multiple probleme de sănătate de-a lungul timpului

Actrița a fost diagnosticată cu scleroză multiplă în anul 2021. Aceasta a spus că de atunci viața ei s-a schimbat complet.

Vedeta a mai adăugat că diagnosticul a reprezentat „cel mai rău lucru care i s-a întâmplat din întreaga sa viață”. Christina a dus mai multe bătălii dificile de-a lungul timpului.

Christina a făcut o dublă mastectomie în anul 2008. Atunci a suferit operația pentru a îndepărta cancerul la sân. În anul 2017 i s-au îndepărtat ovarele și trompele uterine, o măsură de precauție împotriva cancerului ovarian.

Vedeta a decis că nu vrea să se mai ascundă și a vorbit cu sinceritate despre problemele cu care se confruntă.

„M-am gândit că nu e amuzant să ieși pe scenă și să-i minți pe ceilalți. Nu vreau ca oamenii să spună o mincinoasă. Nu sunt. Sunt literalmente cu dizabilități. Așa trăiesc eu acum. Simțul umorului m menține bine, dar este foarte greu”, a spus Christina în timpul unui interviu. Actrița își dorește să fie puternică pentru admiratorii ei, însă recunoaște că bătălia este una grea și de lungă durată.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 8 aprilie – 14 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii se vor simți preferați de astre în perioada următoare. Horoscopul săptămânii 8 aprilie – 14 aprilie 2024 vine cu previziuni neașteptate. Există o zodie care are noroc atât la bani, cât și în...
2
O femeie frumoasă care poartă o rochie mov și stă pe unpat de flori de liliac
Horoscop
Zodia care face cele mai multe sacrificii în luna aprilie 2024. Nativul care are de luat decizii importante
Astrologii au dezvăluit care este zodia care face cele mai multe sacrificii în luna aprilie 2024. Acest nativ va avea de luat multe decizii importante și va fi pus în situații dificile. Se anunță...
3
Liza Minnelli, dusă acasă în scaun cu rotile
Divertisment
Primele imagini cu Liza Minnelli după mai bine de un an. Vedeta de 78 de ani era în scaun cu rotile, înconjurată de prieteni
Au apărut primele imagini cu Liza Minnelli după mai bine de un an. Vedeta de 78 de ani era în scaun cu rotile, înconjurată de prieteni. Liza a fost surprinsă într-o ieșire publică rară...
4
Hartă astrală cu toate zodiile
Horoscop
Ce spun elementele semnului zodiacal despre tine. Personalitatea în funcție de zodie
Dacă te întrebi de ce simți și te manifești într-un anumit mod, e bine să știi că elementele semnului zodiacal în care te-ai născut au o influență certă. Află ce spun elementele semnului zodiacal...
5
O femeie frumoasă care stă în fața lunii și poartă o umbrelă galbenă pe umăr pentru a ilustra zodia nefericită a lunii aprilie 2024
Horoscop
Zodia nefericită a lunii aprilie 2024. Ea are cele mai multe probleme din cauza banilor
Zodia nefericită a lunii aprilie 2024 se va confrunta cu multe probleme. Acesta nativ va avea de luat decizii importante, iar viața s-ar putea să-l surprindă în perioada ce urmează. Este o lună plină...
PARTENERI
×