Reclamă

Johnny Depp se întoarce pe marile ecrane în filmul Jeanne du Barry. Cum a fost surprins actorul în primul trailer care s-a lansat

Johnny Depp se întoarce pe marile ecrane în filmul Jeanne du Barry. Actorul a fost văzut de fani în primele imagini care s-au lansat. Un trailer oficial a ajuns să facă rapid înconjurul lumii. Filmul în limba francez marchează prima apariție a lui Depp pe marele ecran de la procesul pentru defăimare împotriva fostei sale soții, Amber Heard.

Beatrice Ioana
Beatrice Ioana
Publicat: 4 aprilie 2024, 12:54

Johnny Depp își bucură fani cu un „rol regal” pe marile ecrane. Actorul, care a apărut pentru ultima dată pe ecran în Minamata din 2020, joacă acum rolul Regelui Ludovic al XV-lea. Johnny poate fi văzut în primul trailer al dramei istorie care este filmată în limba franceză.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Johnny Depp se întoarce pe marile ecrane în filmul Jeanne du Barry

Jeanne du Barry îl pune pe Depp într-o lumină nouă. Treilerul, care a avut premiera exlusivp, oferă o primă privire extinsă asupra poveștii de epocă.

Producția este scrisă, regizată și produsă de Maiwenn. Actrița franceză a explicat cum anume i-a venit această idee și cum l-a ales pe Johnny în rolul principal masculin.

„Am descoperit personajul în 2006 datorită filmului Marie Antoinette de Sofia Coppola”, a declarat Maiween într-un interviu din trecut.

Reclamă

„A fost interpretată de Asia Argento și am fost captivată imediat ce am văzut-o. Am vrut doar să rămân cu ea”.

Actrița spun cp încă de atunci a început să se gândească la povestea de viață a lui Jeanne. Adevărata Jeanne du Barry a fost fiica nelegitimă a unei croitorese obișnuite care și-a folosit inteligența pentru a se ridica în rândurile înaltei societăți, devenind în cele din urmă curtezana favorită a regelui Louis al XV-lea.

Deși era departe de a fi singura iubită a monarhului, refuzul lui Jeanne de a se conforma tradiției regale a intrigat curtea de la Versailles. Așa a ajuns să-și câștige mulți dușmani puternici.

Reclamă

Producția cu Johnny Depp este disponibilă în online, în exclusivitate, în platforma AntenaPLAY. Poți vedea în exclusivitate producția cu unul dintre cei mai îndrăgiți actori de la Hollywood.

Ce spune Johnny Depp despre rolul din Jeanne du Barry

Filmul marchează prima apariție a lui Depp pe ecrane de când a câștigat procesul pentru defăimare împotriva fostei sale soții, Amber Heard.

Procesul care a fost mediatizat a ajuns să țină multă vreme primele pagini ale presei internaționale. Totuși, Depp a insistat că rolul nu înseamnă o revenire.

„Mă tot întreb despre cuvântul revenire pentru că nu m-am dus nicăieri. Noțiunea acestui cuvânt este un mister bizar”, a spus actorul al Festivalul de Film de la Cannes.

Johnny Depp a vorbit despre film atunci când a fost invitat la festivalul celebru. Filmul Jeanne du Barry a fost deja lansat în Europa și distribuit în cinematografe. Noul trailer marchează distribuirea filmului la nivel internațional. Admiratorii actorului se pot bucura de o poveste de iubire, dar și de talentul îndrăgitului actor de la Hollywood, scriu cei de la PageSix.

În timp ce publicul este obișnuit să-l vadă pe Depp în costume excentrice, puțini se așteaptă să-l vadă întruchipând un monarh francez. La fel ca restul distribuției, Depp vorbește în întregime în franceză pe tot parcursul filmului.

„În primul rând, chiar dacă vorbesc puțin franceză, pentru a ajunge cât mai aproape de franceza secolului al XVIII-lea, am lucrat cu un antrenor care a fost extrem de eficient când a fost vorba de pronunție, de exemplu Scopul meu a fost să mă detașez cât mai mult posibil de mine, astfel încât cuvintele să iasă din gura mea în cel mai natural mod posibil și să mă pot concentra pe actorie și pe colegii mei”, a spus Depp într-un interviu din trecut. Jeanne du Barry va fi disponibil în cinematografele din SUA și Canada începând cu 2 mai.  

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 8 aprilie – 14 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii se vor simți preferați de astre în perioada următoare. Horoscopul săptămânii 8 aprilie – 14 aprilie 2024 vine cu previziuni neașteptate. Există o zodie care are noroc atât la bani, cât și în...
2
O femeie frumoasă care poartă o rochie mov și stă pe unpat de flori de liliac
Horoscop
Zodia care face cele mai multe sacrificii în luna aprilie 2024. Nativul care are de luat decizii importante
Astrologii au dezvăluit care este zodia care face cele mai multe sacrificii în luna aprilie 2024. Acest nativ va avea de luat multe decizii importante și va fi pus în situații dificile. Se anunță...
3
Liza Minnelli, dusă acasă în scaun cu rotile
Divertisment
Primele imagini cu Liza Minnelli după mai bine de un an. Vedeta de 78 de ani era în scaun cu rotile, înconjurată de prieteni
Au apărut primele imagini cu Liza Minnelli după mai bine de un an. Vedeta de 78 de ani era în scaun cu rotile, înconjurată de prieteni. Liza a fost surprinsă într-o ieșire publică rară...
4
Hartă astrală cu toate zodiile
Horoscop
Ce spun elementele semnului zodiacal despre tine. Personalitatea în funcție de zodie
Dacă te întrebi de ce simți și te manifești într-un anumit mod, e bine să știi că elementele semnului zodiacal în care te-ai născut au o influență certă. Află ce spun elementele semnului zodiacal...
5
O femeie frumoasă care stă în fața lunii și poartă o umbrelă galbenă pe umăr pentru a ilustra zodia nefericită a lunii aprilie 2024
Horoscop
Zodia nefericită a lunii aprilie 2024. Ea are cele mai multe probleme din cauza banilor
Zodia nefericită a lunii aprilie 2024 se va confrunta cu multe probleme. Acesta nativ va avea de luat decizii importante, iar viața s-ar putea să-l surprindă în perioada ce urmează. Este o lună plină...
PARTENERI
×