Reclamă

Johnny Depp se întoarce pe marile ecrane în filmul Jeanne du Barry. Cum a fost surprins actorul în primul trailer care s-a lansat

Johnny Depp se întoarce pe marile ecrane în filmul Jeanne du Barry. Actorul a fost văzut de fani în primele imagini care s-au lansat. Un trailer oficial a ajuns să facă rapid înconjurul lumii. Filmul în limba francez marchează prima apariție a lui Depp pe marele ecran de la procesul pentru defăimare împotriva fostei sale soții, Amber Heard.

Beatrice Ioana
Beatrice Ioana
Publicat: 4 aprilie 2024, 12:54

Johnny Depp își bucură fani cu un „rol regal” pe marile ecrane. Actorul, care a apărut pentru ultima dată pe ecran în Minamata din 2020, joacă acum rolul Regelui Ludovic al XV-lea. Johnny poate fi văzut în primul trailer al dramei istorie care este filmată în limba franceză.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Johnny Depp se întoarce pe marile ecrane în filmul Jeanne du Barry

Jeanne du Barry îl pune pe Depp într-o lumină nouă. Treilerul, care a avut premiera exlusivp, oferă o primă privire extinsă asupra poveștii de epocă.

Producția este scrisă, regizată și produsă de Maiwenn. Actrița franceză a explicat cum anume i-a venit această idee și cum l-a ales pe Johnny în rolul principal masculin.

„Am descoperit personajul în 2006 datorită filmului Marie Antoinette de Sofia Coppola”, a declarat Maiween într-un interviu din trecut.

Reclamă

„A fost interpretată de Asia Argento și am fost captivată imediat ce am văzut-o. Am vrut doar să rămân cu ea”.

Actrița spun cp încă de atunci a început să se gândească la povestea de viață a lui Jeanne. Adevărata Jeanne du Barry a fost fiica nelegitimă a unei croitorese obișnuite care și-a folosit inteligența pentru a se ridica în rândurile înaltei societăți, devenind în cele din urmă curtezana favorită a regelui Louis al XV-lea.

Deși era departe de a fi singura iubită a monarhului, refuzul lui Jeanne de a se conforma tradiției regale a intrigat curtea de la Versailles. Așa a ajuns să-și câștige mulți dușmani puternici.

Reclamă

Producția cu Johnny Depp este disponibilă în online, în exclusivitate, în platforma AntenaPLAY. Poți vedea în exclusivitate producția cu unul dintre cei mai îndrăgiți actori de la Hollywood.

Ce spune Johnny Depp despre rolul din Jeanne du Barry

Filmul marchează prima apariție a lui Depp pe ecrane de când a câștigat procesul pentru defăimare împotriva fostei sale soții, Amber Heard.

Procesul care a fost mediatizat a ajuns să țină multă vreme primele pagini ale presei internaționale. Totuși, Depp a insistat că rolul nu înseamnă o revenire.

„Mă tot întreb despre cuvântul revenire pentru că nu m-am dus nicăieri. Noțiunea acestui cuvânt este un mister bizar”, a spus actorul al Festivalul de Film de la Cannes.

Johnny Depp a vorbit despre film atunci când a fost invitat la festivalul celebru. Filmul Jeanne du Barry a fost deja lansat în Europa și distribuit în cinematografe. Noul trailer marchează distribuirea filmului la nivel internațional. Admiratorii actorului se pot bucura de o poveste de iubire, dar și de talentul îndrăgitului actor de la Hollywood, scriu cei de la PageSix.

În timp ce publicul este obișnuit să-l vadă pe Depp în costume excentrice, puțini se așteaptă să-l vadă întruchipând un monarh francez. La fel ca restul distribuției, Depp vorbește în întregime în franceză pe tot parcursul filmului.

„În primul rând, chiar dacă vorbesc puțin franceză, pentru a ajunge cât mai aproape de franceza secolului al XVIII-lea, am lucrat cu un antrenor care a fost extrem de eficient când a fost vorba de pronunție, de exemplu Scopul meu a fost să mă detașez cât mai mult posibil de mine, astfel încât cuvintele să iasă din gura mea în cel mai natural mod posibil și să mă pot concentra pe actorie și pe colegii mei”, a spus Depp într-un interviu din trecut. Jeanne du Barry va fi disponibil în cinematografele din SUA și Canada începând cu 2 mai.  

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Două mâini de femeie care curăță un ou fiert de o coajă
Timp liber
Ce să faci cu ouăle fierte ca să se curețe foarte ușor. Trucuri utile pentru orice gospodină
Se apropie Paștele, iar de pe masă nu trebuie să lipsească ouăle frumos încondeiate. Ciocnirea ouălor de Paște este o tradiție care se păstrează în continuare. Descoperă și tu ce să faci cu ouăle...
2
Două tăvi cu cozonaci proaspăt scoși din cuptor
Timp liber
Când se scot cozonacii din tavă. Trucuri de la gospodine pentru un cozonac reușit
Cozonacii sunt nelipsiți de pe masa de sărbătoarea r românilor. Gospodinele se pregătesc din timp pentru a avea pe masă cele mai bune preparate. Dacă îți dorești să ai parte de cozonaci apetisanți și...
3
O femeie frumoasă care poartă o rochie albă și stă într-un lac pentru a ilustra una dintre acele zodii nefericite a lunii mai 2024
Horoscop
Zodia nefericită a lunii mai 2024. Ea are cele mai multe probleme din cauza stresului
Astrologii au dezvăluit care este zodia nefericită a lunii mai 2024. Acest nativ se va confrunta cu cele mai multe probleme din cauza stresului de la locul de muncă. Astrele arată o perioadă destul...
4
O femeie frumoasă care poartă o rochie albă și stă într-un lac pentru a ilustra una dintre acele zodii nefericite a lunii mai 2024
Horoscop
Zodia nefericită a lunii mai 2024. Ea are cele mai multe probleme din cauza stresului
Astrologii au dezvăluit care este zodia nefericită a lunii mai 2024. Acest nativ se va confrunta cu cele mai multe probleme din cauza stresului de la locul de muncă. Astrele arată o perioadă destul...
5
O femeie frumoasă care poartă o rochie neagră și o pereche de mănuși în timp ce ține un deget la gură pentru a ascunde un secret
Horoscop
Zodii care nu pot păstra un secret. Nativii în care nu e recomandat să-ți pui încrederea
Există unele zodii care nu pot păstra un secret. Acești nativi nu pot fi de încredere și este recomandat să eviți discuțiile importante în preajma lor. Dacă ai anumite probleme care îți dorești să...
PARTENERI
×