Reclamă

Amber Heard a mers în parc cu fiica sa. Micuța Oonagh s-a adaptat noului stil de viață din Madrid

Amber Heard a mers în parc cu fiica sa. Micuța Oonagh s-a adaptat tot mai bine noului stil din viață din Madrid. Fosta soție a lui Johnny Depp nu a fost singură. Acesta s-a bucurat de ajutorul surorii sale mai mici, Whitney Henriquez. Sora divei a venit și ea însoțită de copiii ei.

Beatrice Ioana
Beatrice Ioana
Publicat: 19 octombrie 2023, 6:00

Amber Heard s-a distanțat de viața pe care a trăit-o în Statele Unite ale Americii și a căutat liniștea și intimitatea după divorțul de Johnny Depp. Cele mai recente imagini o surprind în compania micuței sale. Amber face tot posibilul să fie o mamă cât mai implicată și mai prezentă în viața fiicei sale.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Amber Heard a mers în parc cu fiica sa

Amber Heard este una dintre actrițele care reușesc să se împartă cu succes între viața profesională și viața personală. Vedeta internațională a fost pozată recent într-un parc de copii. Aceasta și-a creat o adevărată oază de liniște în Madrid.

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

Amber Heard alături de sora sa, Whitney Henriquez, dar și de micuța Oonagh care este plimbată în căruț într-un parc din Madrid
Amber Heard se bucură de sprijinul pe care l-a primit de la sora sa, Whitney Henriquez / Profimedia Images

De când s-a mutat în Spania, aceasta a apărut mult mai rar în presă. A preferat să-și dedice cea mai mare parte a timpului familiei sale. Atunci când nu s-a aflat pe platourile de filmare, Heard a mers în locuri de joacă cu Oonagh.

Reclamă

Actrița a încercat să facă tranziția cât mai ușoară pentru fiica ei. Publicațiile internaționale spun că Amber este complet îndrăgostită de Spania și de viața pe care și-a creat-o aici. Paparazzi au pozat-o pe Heard în timp ce ducea căruciorul fetiței sale.

Aceasta a avut nevoie și de o cârjă pentru a se deplasa. Amber s-a accidentat la șold în urma unui antrenament pentru un maraton din New York. Pare că recuperarea divei este una lentă, dar acest lucru nu o oprește din a fi alături de fiica ei, a scris People.

Amber a mai fost pozată în parcurile din Madrid. Vedeta vrea să se asigure că fiica ei are parte de una dintre cele mai frumoase experiențe pe parcursul șederii sale în Madrid. Apropiații actriței spun că aceasta își dorește să-și țină viața privată cât mai departe de ochii curioșilor.

Reclamă

Amber Heard a fost implicată într-o neînțelegere cu actorul Jason Momoa

Amber Heard a fost implicată recent într-o neînțelegere cu actorul Jason Momoa. Vedeta internațională susține că actorul a încercat să se îmbrace ca fostul său soț pentru a o enerva. Actrița și Momona au filmat împreună pentru producția Aquaman 2, scrie PageSix.

Fosta soție a lui Johnny Depp spune că actorul a încercat să p enerveze și i-a adresat mai multe injurii. Amber spune că actorul „a complotat” cu colegii săi pentru a o determina să demisioneze. Amber nu reușește să se integreze la fel de ușor printre colegii săi.

Problemele ar fi apărut în viața actriței după finalizarea divorțului de Johnny Depp. În ciuda faptului că întâmpină provocări, Amber a reușit să obțină mai multe contract.

Vedeta se pregătește să se întoarcă pe marile ecrane. Purtătorii de cuvânt de la DC au respins relatarea actriței.

„Jason Momoa s-a comportat într-un mod profesionist în orice moment pe platourile de filmare”, a spus purtătorul de cuvânt.

Un coleg al actriței a declarat sub anonimat faptul că aceasta ar risca să fie concediată din cauza acuzațiilor aduse lui Momoa.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Planeta mercur înconjurată de semnele zodiacale pentru a lustra că mercur iese din retrograd pe 25 aprilie 2024
Horoscop
Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie. Ce urmează pentru zodii
Universul va deschide o poartă către un nou început pentru nativii din zodiac. Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie și lucrurile se vor schimba. Planeta își reia cursul direct, ceea ce înseamnă că...
2
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
3
O femeie superbă, blondă, care poartă o rochie roșie și ilustrează una dintre acele zodii care se folosesc de gelozie în relații
Horoscop
Zodii care se folosesc de gelozie în relații. Nativii care transformă acest sentiment într-o armă
Astrologii spun că există anumite zodii care se folosesc de gelozie în relații. Acești nativi reușesc să transforme acest sentiment într-o armă. Multe trăsături de personalitate sunt influențate de zodia în care ne naștem,...
4
O femeie frumoasă care poartă o rochie albastră și stă pe un pat de flori pentru a ilustra una dintre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024
Horoscop
Zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Trei nativi care vor avea parte de reușite
Astrologii vorbesc despre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Acești nativi au parte de momente de neuitat. Jupiter, planeta norocului și a abundenței, este pregătit să-i sprijine pe nativi să-și...
5
Prieteni care râd și se distrează într-o zi însorită
Horoscop
Lună Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024. Cum te influențează, în funcție de zodie
Un eveniment astrologic de o intensitate uriașă va acapara toate zodiile. Luna Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024 vine să ne aducă tot timpul la extreme. Nativii se vor simți prinși într-o mare...
PARTENERI
×