Reclamă

Kate Moss a împlinit 49 de ani. Detalii mai puțin cunoscute despre fosta iubită a lui Johnny Depp

Kate Moss a împlinit vârsta de 49 de ani. Vedeta internațională a sărbătorit alături de familia sa. Fiica vedetei, Lila, a postat o serie de fotografii emoționante alături de mama sa. Lila este singura fiică a modelului alături de Jefferson Hack, cel alături de care Kate a avut o relație de dragoste tumultoasă.

Beatrice Ioana
Beatrice Ioana
Publicat: 17 ianuarie 2023, 10:58 / Actualizat: 17 ianuarie 2023, 12:16

Kate Moss se bucură de aniversarea sa alături de cei dragi. Vedeta s-a bucurat de mesajele pe care le-a primit de la persoanele apropiate, dar și de la membrii familiei sale. Ce care i-a făcut cea mai frumoasă surpriză a fost chiar fiica sa, Lila. Fiica modelului a moștenit frumusețea mamei sale, iar acum se bucură de o carieră de succes.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Kate Moss a împlinit 49 de ani

Modelul Kate Moss arată incredibil la 49 de ani. Vedeta internațională se bucură de un real succes și continuă să impresioneze cu aparițiile sale de pe covorul roșu. Recent, aceasta a fost surprinsă la Gala Critics Choice Awards 2023.

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

Fotografie alb-negru cu Kate Moss în care modelul poartă o șapcă elegantă și o geacă neagră de piele
Champagne Supernovas explorează modul în care contracultura a devenit șic odată cu apariția lui Kate Moss, Marc Jacobs, Alexander McQueen și a altor rebeli de la sfârșitul secolului al XX-lea / Hepta

Modelul a uimit într-o rochie argintie cu spatele gol. Kate și-a început cariera de la o vârstă fragedă, iar viața sa a fost tot timpul în lumina reflectoarelor.

Reclamă

Vedeta internațională și-a început cariera de model la vârsta de 14 ani. De-a lungul carierei sale, diva a apărut pe coperta nenumăratelor reviste de modă.

Peste 300 de apariții doar pe coperta revistelor de modă,  mulțime de show-uri și prezentări, dar și evenimente publice au surprins-o pe Kate de-a lungul timpului. Kate s-a născut pe data de 16 ianuarie 1974 în Londra.

Aceasta și-a dorit de mică să se afle în lumina reflectoarelor, iar la vârsta de 14 ani a fost descoperită de un agent. Prima campanie cu adevărat cunoscută a divei a avut loc în 1993, Kate devenind una dintre cele mai apreciate tinere de la acea vreme.

Reclamă

În ciuda comentariilor negative pe care le-a primit, multe din cauza vârste fragede, Kate și-a continuat cariera și nu a renunțat la visul său. În anul 2005, Kate a fost răsplătită cu premiul Fashion Icon de la Council of Fashion Designers of America.

Detalii mai puțin cunoscute despre viața personală a modelului

Pe lângă realizările pe plan profesional, Moss a devenit celebră și datorită vieții sale personale. Diva a trecut prin multe momente tensionate, dar și prin multe momente de fericire.

Vedeta internațională s-a confruntat cu probleme din cauza abuzului de substanțe interzise, dar și cu probleme din cauza consumului de alcool. Modelul spune că a început să aibă probleme cu consumul de alcool de la vârsta de 12 ani.

Vedeta a fost internată într-o clinică de reabilitare din Londra pentru mai mulți ani. În anul 1998 a fost din nou internată din cauza problemelor cu consumul de băuturi alcoolice. Viața personală a fost afectată și de relațiile tumultoase pe care le-a avut de-a lungul timpului.

Kate s-a iubit cu Doherty și Jamie Hince. De altfel, ea și Heine s-au căsătorit în anul 2011. Însă înainte de aceste relații, Kate a fost logodită cu Johnny Depp.

Kate Moss are și un copil alături de unul dintre foștii săi iubiți. Diva a născut-o pe Lila Grace în anul 2002. La scurt timp ea și Jefferson Hack, tatăl copilului, s-au despărțit. Kate și-a continuat viața alături de alți parteneri, iar acum are alături o fiica extraordinară.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
2
O femeie care își aplică ulei pe păr
Frumusețe
Cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului, recomandate de experții în frumusețe
Podoaba capilară este unul din atuurile frumuseții feminine. Deși nu există o rețetă magică, cercetările arată că cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului pot accelera procesul. În plus, extractele puternice din plante ajută...
3
Un bărbat care stă pe o canapea, cu telecomanda în mână, care cască
Horoscop
Zodii care pot fi parteneri leneși. Cum să abordezi situația în relația de cuplu
Te-ai săturat să-ți cicăliști constant partenerul să-și facă sarcinile din casă? Te trezești că faci toate sarcinile grele din relație? Dacă da, nu ești singura. Astrologii lămuresc și această situație. Există zodii care pot...
4
O femeie care privește cu zâmbetul pe buze la o vitamină
Sănătate
Deficitul de vitamine care te-ar putea face să pari mai în vârstă. La ce recomandă specialiștii să fii atentă
Te-ai simțit mai fragilă, irascibilă și fără energie în ultima perioadă? Ar fi bine să verifici dacă ai deficit de vitamine. Acesta poate provoca o serie de simptome, cum ar fi oboseală și iritabilitate....
5
O femeie îmbrăcată în rochie albă, cu aripi de înger
Horoscop
Zodii care regretă că s-au deschis prietenilor. Nativii care se pot confrunta cu momente tensionate
Cât de multă încredere poți avea în oamenii pe care îi consideri apropiați de sufletul tău? Ai mai jos lista cu zodii care regretă că s-au deschis prietenilor și care au șanse mari să...
PARTENERI
×