Reclamă

Johnny Depp s-a pozat cu fanii săi din New York. Actorul a avut parte de o transformare de look

Johnny Depp s-a pozat cu fanii săi din New York. Actorul a fost surprins de paparazzi în timp ce se îndrepta la concertul pe care urma să-l susțină cu prietenul său muzician, Jeff Beck. Fanii din mulțime l-au recunoscut cu greu pe Depp. Actorul s-a oprit să ofere o serie de autografe, iar mai apoi a fost însoțit de echipa de securitate în interiorul clădirii unde urma să repete.

Publicat: 13 octombrie 2022, 6:17

Depp este din nou îndrăgit de fanii din lumea întreagă. După procesul pe care l-a câștigat împotriva fostei sale soții, Amber Heard, actorul pare că și-a restabilit complet imaginea. În ciuda faptului că are o carieră de succes în lumea filmului, acesta preferă să se dedice celeilalte pasiuni, muzica. În ultimele săptămâni a ținut mai multe concerte alături de prietenul său, Jeff Beck.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Johnny Depp s-a pozat cu fanii săi din New York

Johnny Depp s-a transformat într-un star rock. Actorul a fost de nerecunoscut în cele mai recente imagini care au apărut cu el pe internet. Depp a renunțat complet la ținutele elegante și a adopta un stil mai rebel. Însă nu ținuta a fost cea care l-a scos din tipare, ci look-ul pe care l-a adoptat. Actorul a renunțat la mustața sa celebră.

Vezi mai multe imagini cu Johnny Depp în Galeria Foto!

Johnny Depp într-o ținută rock înainte de a susține un concert
Fanii din mulțime l-au recunoscut cu greu pe Depp / Profimedia Images

Fanii l-au recunoscut cu greu și mulți l-ar fi putut confunda cu celebrul cântăreț Ozzy Osbourne. Depp a apărut la cel mai recent concert al său purtând o pereche de ochelari de soare și o ținută all black. Lanțurile prinse la pantaloni nu l-au împiedicat să pozeze plin de încredere. Actoru s-a aflat pe drumuri în ultimele săptămâni.

Reclamă

Acesta a ținut mai multe concerte în Marea Britanie, pentru ca mai apoi să se întoarcă în Statele Unite ale Americii. De altfel, actorul a încercat să stea ferit de lumina reflectoarelor după încheierea procesului cu Amber Heard.

Presa internațională a scris în urmă cu puțin timp că acesta ar avea și o relație. Se pare că actorul s-a îndrăgostit de una din fostele sale avocate, Joelle Rich.

Viața actorului a luat o întorsătură spectaculoasă. Acesta se bucură de fiecare clipă și își petrece cea mai mare parte a timpului cântând. Conform publicațiilor internaționale acesta va avea un turneu în Statele Unite ale Americii.

Reclamă

Johnny Depp își reface viața alături de Joelle Rich

Procesul dintre Johnny Depp și Amber Heard a ținut multă vreme primele pagini ale publicațiilor internaționale. După ce Amber a pierdut procesul împotriva fostului so aceasta s-a ferit o vreme de lumina reflectoarelor.

Conform publicației New York Post, Amber s-ar afla în prezent în Spania. Se pare că diva trăiește acolo într-o vilă de lux și se folosește de un pseudonim atunci când se prezintă celorlalți. Depp, pe de altă parte, și-a continuat viața. Acesta pare mai fericit ca niciodată și se bucură să acorde din nou prioritate întâlnirilor amoroase.

S-a zvonit că acesta ar avea o relație cu Joelle Rich, iar mai apoi apropiații au confirmat aceste zvonuri. Joelle l-a ajutat pe Depp în timpul procesului din 2018, proces pe care l-a pierdut atunci.

Deși mulți s-ar fi așteptat ca Depp să aibă o relație cu Camille Vasquez, actorul a avut alte preferințe. De altfel, Camille a subliniat de nenumărate ori faptul că relația sa cu Depp este strict una profesională.

Fanii așteaptă și primele declarații ale lui Depp privind relația sa cu Joelle. Însă actorul a ținut întotdeauna la viața sa privată. Cel mai probabil acesta nu va face foarte curând dezvăluiri despre povestea de dragoste pe care o trăiește alături de Joelle.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
2
O femeie care își aplică ulei pe păr
Frumusețe
Cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului, recomandate de experții în frumusețe
Podoaba capilară este unul din atuurile frumuseții feminine. Deși nu există o rețetă magică, cercetările arată că cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului pot accelera procesul. În plus, extractele puternice din plante ajută...
3
Un bărbat care stă pe o canapea, cu telecomanda în mână, care cască
Horoscop
Zodii care pot fi parteneri leneși. Cum să abordezi situația în relația de cuplu
Te-ai săturat să-ți cicăliști constant partenerul să-și facă sarcinile din casă? Te trezești că faci toate sarcinile grele din relație? Dacă da, nu ești singura. Astrologii lămuresc și această situație. Există zodii care pot...
4
O femeie care privește cu zâmbetul pe buze la o vitamină
Sănătate
Deficitul de vitamine care te-ar putea face să pari mai în vârstă. La ce recomandă specialiștii să fii atentă
Te-ai simțit mai fragilă, irascibilă și fără energie în ultima perioadă? Ar fi bine să verifici dacă ai deficit de vitamine. Acesta poate provoca o serie de simptome, cum ar fi oboseală și iritabilitate....
5
O femeie îmbrăcată în rochie albă, cu aripi de înger
Horoscop
Zodii care regretă că s-au deschis prietenilor. Nativii care se pot confrunta cu momente tensionate
Cât de multă încredere poți avea în oamenii pe care îi consideri apropiați de sufletul tău? Ai mai jos lista cu zodii care regretă că s-au deschis prietenilor și care au șanse mari să...
PARTENERI
×