Reclamă

Johnny Depp a oferit autografe în Paris. Cum a fost așteptat actorul la ieșirea dintr-un restaurant

Johnny Depp are doar motive de fericire după ce a oferit zeci de autografe în Paris. Actorul a fost întâmpinat de un număr covârșitor de fani în fața unui restaurant de lux. Acesta nu a putut să-și ignore admiratorii și s-a oprit alături de echipa sa de securitate în mijlocul mulțimii acolo unde a început să semneze mai multe fotografii.

Publicat: 29 iulie 2022, 11:15 / Actualizat: 2 august 2022, 13:04

Johnny Depp se bucură de o popularitate tot mai ridicată în ultima vreme. După ce s-a aflat pentru mai multe luni în proces cu fosta sa soție, Amber Heard, acesta a reușit să-și dovedească nevinovăția și să-și reabiliteze imaginea. Procesul de defăimare în care a fost implicat a scos la iveală latura cu adevărat sensibilă a actorului.

Johnny Depp a oferit autografe în Paris

Johnny Depp s-a văzut pus în fața unei situații inedite. Fotografii l-au surprins în timp ce părăsea un restaurant din Paris alături de mai mulți bărbați. La ieșire actorul a fost întâmpinat ne o mulțime de fani care l-au așteptat cu entuziasm.

Vezi mai multe imagini cu Johnny Depp în Galeria Foto!

Johnny Depp a foferit multe autografe la ieșirea unui restaurant din Paris
Johnny Depp s-a văzut pus în fața unei situații inedite / Profimedia Images

Deși la acel moment actorul era vizibil obosit, acesta și-a luat din timp pentru a sta la povești cu mulțimea care -a așteptat. Conform publicației Daily Mail, Johnny Depp a oferit autografe în fața unui restaurant din Paris în jurul orei 02.30.

Reclamă

Trecut cu mult de miezul nopții, Johnny nu a ținut cont de ora târzie și a interacționat cu cei care i-au fost alături în toată această perioadă dificilă. Paparazzi prezenți la fața locului l-au surprins pe actor fiind vizibil emoționat de mulțimea entuziasmată.

Vizita lui Johnny în Franța nu este deloc întâmplătoare. Acesta se află în Paris pentru filmările celui mai recent proiect în care participă. Acesta este primul film în care Johnny va apărea după procesul de defăimare avut cu fosta soție, Amber Heard.

Conform publicațiilor internaționale, celebrul actor îl va interpreta pe Regele Louis al XV-lea în producția La Favourite. Ultima apariție a actorului a fost în filmul Minamata lansat în februarie 2020.

Reclamă

Cum le-a mulțumit actorul fanilor săi după procesul cu Amber Heard

Procesul dintre Johnny Depp și Amber Heard a fost urmărit de oamenii de lumea întreagă. După ce jurații au dat verdictul și l-au găsit pe Johnny nevinovat, acesta a realizat o scrisoare de mulțumire pentru fanii săi din lumea întreagă. Lupta pe care a dus-o împotriva soției sale a durat aproape cinci ani. În cele din urmă Johnny și-a găsit putearea pentru a-și spune punctul de vedere.

”În urmă cu șase ani, viața mea, viața copiilor mei, viața celor mai apropiați mie și a celor care au crezut în mine, s-a schimbat pentru totdeauna. Totul s-a schimbat într-o clipă Prin mass-media mi s-au adus acuzații false, grave și penale. Acest lucru a declanșat un baraj nesfârșit de conținut plin de ură, deși nu mi s-au adus vreodată acuzații.”

”Totul a călătorit în jurul lumii într-o nanosecundă și  avut un impact seismic asupra vieții și a carierei mele. Șase ani mai târziu, juriu mi-a dat viața înapoi. Sunt cu adevărat umilit. Decizia mea de a urmări acest caz, cunoscând foarte bine înălțimea obstacolelor legale cu care mă voi confrunta și spectacolul inevitabil, mondial, din viața mea, a fost luată doar după o gândire considerabilă”

”Sunt copleșit de revărsarea iubirii și de sprijinul colosal și bunătatea din întreaga lume. Sper că încercarea mea de a spune adevărul îi va fi ajutat și pe alții”.

Mesajul actorului a fost foarte bine primit de oamenii din lumea întreagă. Actorul de bucură acum de celebritatea pe care a avut-o înainte de începerea procesului și de aducerea acuzațiilor false la adresa sa.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Ben Affleck de mână cu Jennifer Lopez în timp ce fac cumpărături din Paris
Divertisment
Ce cadou de nuntă au primit Ben Affleck și Jennifer Lopez de la Jennifer Garner. Fosta soție a actorului a făcut un gest neașteptat
Nunta artistei Jennifer Lopez a ținut zile la rând primele pagini ale presei internaționale. Vedeta s-a bucurat de o ceremonie restrânsă pe care a organizat-o în mare secret alături de soțul său, Ben Affleck....
2
Ducii de Cambridge, la Wimbledon, în haine elegante
Divertisment
Videoclipul viral cu Prințul William și Kate Middleton. Imaginile în care se distrează la petreceri au strâns peste 4 milioane de vizualizări
Videoclipul viral cu Prințul William și Kate Middleton a fost comentat de multe persoane. Imaginile cu cei doi, în timp ce se distrează, cel mai probabil în facultate, au fost vizionate de milioane de...
3
Vlad Gherman, îmbrăcat casual, la Roata Vedetelor
Divertisment
Vlad Gherman a spus totul despre el. Detaliile pe care puțini le știu despre celebrul actor
Vlad Gherman a intrat în lumina reflectoarelor încă din adolescență și s-a făcut remarcat în serialele produse de Ruxandra Ion. În paralel a cucerit inimile tinerilor din România atunci când a cântat în trupa...
4
Un cristal pe masa unei ghicitoare în cărți
Horoscop
Bijuterii care atrag prosperitatea și fericirea în viață. Ce cristale trebuie să porți
Purtarea acestor bijuterii care atrag prosperitatea și fericirea în viață îți poate schimba cu adevărat planurile de viitor. De la inele care îți iau ochii la brățări fine ce pot fi purtate doar în...
5
Ramona Olaru, fotografie lângă roata de la Roata Vedetelor
Divertisment
Ramona Olaru vorbește deschis despre relația cu Cătălin Cazacu. Ce o deranjează cel mai mult la actualul ei partener
Ramona Olaru vorbește deschis despre relația cu Cătălin Cazacu. Ea a filmat a doua ediție a show-ului difuzat în exclusivitate pe Antena PLAY, Roata Vedetelor. Pentru că și-a dorit să răspundă la toate întrebările,...
PARTENERI
×