Reclamă

Unul dintre cei mai îndrăgiți actori din Peaky Blinders a ajuns de nerecunoscut. În trecut a fost și în atenția poliției

Unul dintre cei mai îndrăgiți actori din Peaky Blinders a ajuns de nerecunoscut. Presa scrie că în trecut acesta a intrat în atenția poliției după ce a fost prins consumând substanțe interzise. Paul Anderson, căci despre el este vorba, a fost pozat de paparazzi pe străzile din Londra.

Beatrice Ioana
Beatrice Ioana
Publicat: 20 aprilie 2024, 6:42

Paul Anderson e complet transformat în cea mai recentă apariție a sa. Actorul a purtat o ținută casual în timp ce a încercat să se ferească de fotografi. Actorul britanic a îmbrăcat o haină de blană albă și o glugă pe cap pentru a se putea feri de atenția celor prezenți în jurul său.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Unul dintre cei mai îndrăgiți actori din Peaky Blinders a ajuns de nerecunoscut

Actorul din Peaky Blinders a fost văzut în timp ce ieșea dintr-un local din Londra. Paul, care a devenit cunoscut pentru rolul lui Arthur Shelby, a părut distras și pierdut în propriile gânduri.

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

Paul Anderson într-un tricou albastru și o geacă albă pe străzile din Londra
Paul Anderson e complet transformat / Profimedia Images

Actorul a ales o ținută casual și a încercat să treacă neobservat pe lângă paparazzi care l-au urmărit la fiecare pas. Publicația DailyMail scrie că Paul Anderson a fost amendat recent pentru deținerea de substanțe interzise.

Reclamă

Arthur le-a declarat avocaților că uneori consumă substanțe interzise pentru a-și aminti de personajul pe care l-a interpretat.

Bărbatul, în vârstă de 48 de ani, a fost chemat la tribunalul Highbury Corner, după ce a fost acuzat de deținere de substanțe interzise, substanțe din clasa A, clasa B și două substanțe eliberate pe bază de rețetă din clasa C.

Paul a pledat vinovat pentru acuzațiile primite și a fost amendat cu un total de 1.345 de lire sterline.

Reclamă

Potrivit presei, poliția a fost chemată la un pub din apropierea casei sale de către manager, căruia i s-a spus că dintr-o toaletă veneau vapori cu substanțe interzise după ce Anderson ar fi părăsit-o.

Paul Anderson s-ar putea să nu apară în filmul scris de Steven Knight

Paul Anderson s-a numărat printre cele mai importante figuri din serialul Peaky Blinders. Serialul s-a încheiat pe  22 aprilie, dar actorii se vor întoarce pe marile ecrane într-un film special.

Filmul a fost deja scris de Steven Knight, iar filmările pentru acesta ar fi început de ceva vreme. Anderson, care l-a jucat pe Arthur Shelby, fratele mai mare al lui Thomas Shelby, jucat de Cillian Murphy, încă din primul episod, care a fost difuzat în 2013. Cillian s-a remarcat anul acesta pe covorul roșu de la Gala Premiilor Oscar.

Includerea actorului în film este pusă acum sub semnul întrebării. Producătorii sunt puși într-o situație dificilă. Problemele de imagine ale lui Paul ar putea să afecteze întreaga producție, spun cei de la The Daily Star.

Producătorii se tem că actorul ar putea „să creeze probleme uriașe”. Aceștia au mai adăugat că „va fi atât de greu să ai un film Peaky Blinders fără un personaj atât de esențial”.

Mulți se tem că va fi greu ca Paul să se întoarcă pe platourile de filmare, iar mai apoi filmul să ruleze de parcă „nimic nu s-ar fi întâmplat”.

O a treia opțiune ar fi ca Paul să fie exclus complet din film, a spus un reprezentat pentru presa de peste hotare. În timp ce toate acestea rămân doar speculații, actorul se va mai afla o vreme sub lupa presei. 

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Mai multe ouă fierte și vopsite pentru Paște
Timp liber
Cât timp se fierb ouăle pentru Paște, înainte de a fi vopsite. Trucuri ca să iasă perfecte
Paștele se apropie și gospodinele își doresc să pună pe masă cele mai bune preparate. Descoperă cât timp se fierb ouăle pentru Paște, înainte de a fi vopsite. Mai jos găsești câteva trucuri ca...
2
Coaste de miel rumenite la cuptor
Timp liber
Friptură de miel la cuptor foarte fragedă. Ce să adaugi în tavă ca să iasă suculentă
Gătirea lentă este primul sfat pentru carnea de miel. Dacă ai puțină răbdare vei obține mielul fraged care se topește, care se va desprinde singur de pe os. Reteța de friptură de miel la...
3
O femeie îmbrăcată în zână, într-o lume de basm
Horoscop
5 zodii ale căror relații se confruntă cu o transformare semnificativă până la sfârșitul lunii mai 2024
Relații mari se vor schimba în viitor pentru unii nativi. Ai mai jos lista cu 5 zodii ale căror relații se confruntă cu o transformare semnificativă până la sfârșitul lunii mai 2024. Luna mai...
4
O femeie care vopsește un ou cu ajutorul unuo șervețel
Timp liber
Ouă vopsite cu șervețele. Cum poți avea cele mai frumoase modele
În mod tradițional, ouăle de Paște se vopsesc în Joia Mare. Creștinii ortodocși obișnuiesc să înroșească ouăle de Paște sau să le ofere diferite modele spectaculoase. Îți oferim în cele ce urmează o nouă...
5
Cele 12 semne zodiacele, dispuse în cercuri, cu două inimi în centru
Horoscop lunar
Horoscopul dragostei pentru luna mai 2024. Taurii au noroc în relațiile de iubire
Specialiștii în astrologie au pregătit surprize de proporții pentru nativii din zodiac. Horoscopul dragostei pentru luna mai 2024 vine cu unele transformări pe plan sentimental. Descoperă ce se potrivește pentru tine în funcție de...
PARTENERI
×