Reclamă

Kate Middleton probabil „nu va apărea în public în restul anului”. Ce se știe despre starea ei de sănătate și cum decurge tratamentul pentru cancer

Kate Middleton probabil „nu va apărea în public în restul anului”. Aceasta este cea mai recentă informație despre starea ei de sănătate. Se pare că Prințesa de Wales nu intenționează să aibă apariții publice deoarece continuă să se lupte cu cancerul.

Andrada Marinică
Andrada Marinică
Publicat: 28 mai 2024, 7:18 / Actualizat: 7 iunie 2024, 17:36

„Mulți oameni implicați în planificare trebuie să știe ce fac toți membrii regali cu mult timp înainte. Mi s-a spus că jurnalul lui Kate pentru anul acesta este gol. Nu este nimic planificat. Ea poate să nu apară în public în restul anului.”, a explicat o sursă regală pentru Daily Beast Friday.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Kate Middleton probabil „nu va apărea în public în restul anului”

O presupusă prietenă a Prințesei de Wales și a soțului ei, Prințul William, a spus, de asemenea, publicației de ce Middleton acordă prioritate sănătății ei mintale în această perioadă.

„Lucrul cheie pentru ea acum este evitarea oricărui tip de stres sau anxietate. Vrea să facă doar lucruri care o pot ajuta să se recupereze”, a mai adăugat sursa.

„Se vor relaxa și vor pleca la Sandringham în momentul în care anul școlar se va încheia.”

Pe parcursul recuperării sale, Middleton va petrece timp cu copiii și familia ei în Anmer Hall din Norfolk, Anglia.

Reclamă

Părinții ai căror copii merg la aceeași școală ca și copiii lui Middleton au declarat pentru Daily Beast că nu au văzut-o pe Prințesa Kate participând la competiții sportive sau evenimente școlare în ultimele luni. Cu toate acestea, s-a mai spus că Prințesa a mai venit la școală dimineața. Fără însă a face mare vâlvă în jurul ei.

„Au existat zvonuri că a venitt, dar nu am mai văzut-o de la videoclip. Toți ne simțim foarte protectori față de ea. Întrebați pe oricine de la școală, sunt părinți uimitoare”, a spus un părinte.

Un angajat de la Curtea Regală a confirmat publicației că Middleton „își continuă recuperarea acasă”. Sursa a adăugat: „Ea continuă să aibă nevoie de spațiu și timp pentru a-și acorda prioritate confidențialității. Așa cum a spus în videoclipul ei”.

Reclamă

O sursă separată a spus că nu ar fi surprinși dacă Prințesa le-ar oferi fanilor o nouă actualizare în mediul online despre starea ei la un moment dat.

„Nu aș exclude un alt mesaj video care să actualizeze poporul cu privire la sănătatea ei”, a spus o persoană din interior. „Aceasta s-a dovedit a fi o modalitate foarte eficientă de a-i ține la distanță pe cei care preferă conspirației.”

Care au fost aparițiile lui Kate în anul 2024

Ultima dată când iubita viitoare regină consort s-a adresat publicului a fost pe 22 martie. Atunci, ea a spus într-un videoclip emoționant: „William și cu mine am făcut tot ce ne stă în putință pentru a procesa și gestiona acest lucru în privat. O facem de dragul tinerei noastre familii.

”Sperăm că veți înțelege că, noi ca familie, acum avem nevoie de ceva timp, spațiu și intimitate în timp ce îmi termin tratamentul. Munca mea mi-a adus întotdeauna un sentiment profund de bucurie. Aștept cu nerăbdare să revin când voi putea. Dar deocamdată trebuie să mă concentrez pe recuperarea completă.”

Middleton nu a dezvăluit ce tip de cancer are. Cu toate acestea, ea a spus la acea vreme că facea chimioterapie și că boala sa era încă în „stadiile incipiente”.

Înainte de acest anunț, Prințesa a fost văzută în public doar de două ori în 2024.

Prima ei apariție a fost pe 4 martie, când a fost văzută stând pe scaunul pasagerului unui SUV negru, în timp ce mama ei, Carole Middleton, conducea lângă Castelul Windsor.

Apoi a fost văzută două săptămâni mai târziu zâmbind în timp ce se afla la o piață de fermieri cu Prințul William pe 16 martie.

Ultima apariție publică oficială a lui Middleton a fost în decembrie 2023 pentru o slujbă la biserică de Crăciun.

Aparițiile rare au declanșat o serie de teorii ale conspirației care au fost în mod clar dezmințite după ce problemele ei de sănătate au fost dezvăluite și, se pare, că l-au supărat foarte mult pe William.

Prințul de Wales și-a reluat recent atribuțiile regale și încearcă să ducă sarcinile mai departe în ciuda faptului că atât soția cât și tatăl său suferă de cancer.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Ruladă de dovlecei cu cremă de brânză porționată pe farfurie, alături de platoul cu ruladă, un dovlecel și usturoi
Rețete
Ruladă de dovlecei cu cremă de brânză. Gustare de vară, savuroasă
Această ruladă de dovlecei cu cremă de brânză poate fi servită ca un aperitiv sau ca gustare și este ușoară și savuroasă. Este un preparat ușor și rafinat, cu o textură moale și cremoasă....
2
O femeie machiată natural
Frumusețe
Cu ce poți înlocui fondul de ten vara. Soluții pentru un look impecabil
În ultimul timp, femeile optează pentru un look cât mai natural. De la vizionarea tutorialelor de machiaj până la mărturisirile specialiștilor din industria frumuseții, din ce în ce mai multe recomandări se referă la...
3
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 24 iunie – 30 iunie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Zodiile intră într-o perioadă intensă din toate punctele de vedere. Citește horoscopul săptămânii 24 iunie – 30 iunie 2024 și vezi ce rezervă astrele pentru fiecare nativ în parte. Este momentul ca nativii să...
4
portret al unei fete care zâmbește pe un fundal deschis la culoare
Horoscop
3 zodii care sunt favoritele astrelor în această săptămână. Vezi dacă te numeri printre ele
Atunci când planetele se aliniază, nativii au parte de zile perfecte. Află care sunt acele 3 zodii care sunt favoritele astrelor în această săptămână. Cu Mercur cu Rac ce vine alături de Saturn în...
5
O femeie care bea cafeaua la geam, îmbrăcată într-un halat alb
Horoscop
Trei zodii care au parte de transfomare în perioada următoare. Nativii care se pot baza pe Univers
În timpul conjuncției Lunii cu Pluto, schimbarea este inevitabilă. Pe 24 iunie 2024 a avut loc o schimbare majoră care a influențat tranzitele cosmice. Trei zodii care au parte de transfomare în perioada următoare...
PARTENERI
×