Reclamă

Amie Skilton a fost diagnosticată cu demență după ce a intrat în contact cu o sursă de mucegai. Ce s-a întâmplat în casa femeii de 37 de ani

Amie Skilton a fost diagnosticată cu demență. Acest lucru s-a întâmplat după ce a intrat în contact cu o sursă ascunsă de mucegai. Femeia de doar 37 de ani nu reușea să-și amintească nici măcar propriul nume. Ea și soțul său se mutaseră de doar două luni în noua locuință.

Publicat: 23 august 2022, 7:00

Amie Skilton era o femeie perfect sănătoasă înainte să fie diagnosticată. Ea și soțul său au decis să se mute împreună într-un apartament din Manly, Australia, în anul 2016. Din nefericire, aceasta nu a știut că o sursă de mucegai se forma sub carpeta din baia sa.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Amie Skilton a fost diagnosticată cu demență

Amie era de profesie medic nutriționist. Femeia a fost diagnosticată cu demență la 37 de ani, la doar două luni după ce se mutase în noul apartament. În prezent aceasta are 42 de ani și se confruntă în continuare cu repercusiunile bolii. Totul s-a întâmplat după o vară extrem de călduroasă. Cuplul nu a observat faptul că factura la apă creștea în ciuda faptului că nu consumau la fel de mult.

Se pare că una din țevile de la baie a avut o scurgere. Apa s-a infiltrat constant sub carpeta de pe podea, iar în timp s-a format mucegaiul.

Din cauza unei vulnerabilități genetice la toxinele de mucegai, Amie a descoperit că expunerea prelungită a provocat o ”defalcare sistematică” a propriului corp. Demența s-a instalat treptat. Aceasta a început să observe tot soiul de alergii cornice, pentru ca ulterior să afle că s-a îngrășat aproximativ 10 kilograme.

Au urmat stările de rău, greață și amețeală. În doar câteva luni funcțiile creierului său au început să fie afectate.

Reclamă

În cele din urmă aceasta a ajuns la un neurolog. Aceasta a diagnosticat-o cu boala Alzheimer de tip trei, cunoscută de cei mai mulți drept Alzheimer prin inhalare.

Amie Skilton a fost diagnosticată cu demență când avea doar 37 de ani. Aceasta adeclart în trecut că în unele zile își amintea cu ce să se îmbrace, în timp ce în alte zile abia știa ce ar trebui să facă atunci când se afla în fața dulapului.

Femeii i s-a întâmplat de multe ori să se afle la volan, iar ulterior să uite încotro se îndrepta. Cel mai grav a fost pentru ea atunci când și-a uitat propriul nume, ceva ce a afectat-o foarte grav.

Reclamă

Cum a primit Amie Skilton diagnosticul la 37 de ani

Amie Skilton a fost diagnosticată cu demență după ce a primit mai multe analize eronate. Aceasta nu a știut la început de mucegaiul care se formase sub carpeta de la baie. Multe dintre testele pe care le-au făcut au venit clare, iar medicii au declarat-o într-o stare de sănătate perfectă.

Amie spune că afecțiunile legate d emucegai nu erau luate în calcul de mulți profesioniști în domeniul sănătății la acel moment. La fel ca multe alte persoane, ea a fost diagnosticată inițial cu sindrom de oboseală cronică sau fibromialgie.

Datorită unor coincidențe, pe care le-a considerat fericite, ea a început să pună cap la cap ceea ce s-a întâmplat în ultimele luni. Amie a găsit mai mult einformații despre posibilitatea activării bolii alzheimer din cauza mucegaiului.

Ea și soțul ei au chemat un biolog pentru a face o evaluare casei. Au descoperi imediat apa de sub carpeta din baie, dormitor și biroul pe care îl aveau în casă. Compania imobiliară a declarat că știa despre curgeri de luni de zile, însă nu i-au comunicat acesteia nimic.

În cele din urmă, femeia a fost nevoită să suporte consecințele neregulilor care au avut loc în casa sa. Specialiștii vorbesc despre câteva trucuri care pot ajuta la prevenirea demenței. Uite la ce să fii atentă pentru a avea o viață lungă și sănătoasă. 

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O zână cu aripi, care stă speriată la pământ
Horoscop
Zodii care preferă să trăiască singure. Nativii care se simt mai bine atunci când au intimitate
Există atât de multe lucruri care merită spuse despre viața personală atunci când locuiești singură. Pacea și liniștea, filmele preferate, ora de culcare târzie și faptul că nu trebuie să dai nimănui nicio explicație....
2
Bianca Censori și Kanye West într-o mașină privată
Divertisment
Bianca Censori a purtat o ținută transparentă și a fost la un pas de un accident vestimentar. Partenera lui Kanye West a avut o apariție îndrăzneață
Bianca Censori a purtat o ținută transparentă și a fost la un pas de un accident vestimentar. Partenera lui Kanye West a avut o apariție îndrăzneață pe străzile din Los Angeles. Imaginile cu diva...
3
O femeie îmbrăcată într-o rochie roșie, impunătoare
Horoscop
Cele mai norocoase zodii în funcție de luna în care s-au născut. Ei sunt fericiții zodiacului
Astrologii ne spun că data nașterii are un rol aparte în doza de noroc cu care ne neștem. Însă te-ai întrebat vreodată care dintre lunile anului poartă mai mult noroc? În acest articol, vei...
4
O femeie tânără cu ochelari de soare la ochi și un ruj portocaliu pe buze
Frumusețe
Nuanțele de ruj care te îmbătrânesc. De ce culori să te ferești, potrivit specialiștilor
Uneori este suficient să accentuezi buzele cu ruj pentru a te simți mai încrezătoare în sine. Această metodă va atrage o mulțime de priviri asupra ta, lucru care te va face să te simți...
5
Charles Spencer surprins într-o fotografie portret la Althorp House
Divertisment
Charles Spencer a vorbit despre starea de sănătate a lui Kate Middleton. Fratele Prințesei Diana spune că este îngrijorat
Charles Spencer a vorbit despre starea de sănătate a lui Kate Middleton. Fratele Prințesei Diana este îngrijorat pentru soția Prințului William. Charles a oferit mai multe informații într-un interviu recent. Charles Spencer a vorbit...
PARTENERI
×