Reclamă

De la o viață în sărăcie a ajuns să trăiască la palat. Regele Charles i-a schimbat viața femeii care i-a fost „ca o soră” Reginei Elisabeta

De la o viață în sărăcie a ajuns să trăiască la palat. Regele Charles i-a schimbat complet viața femeii care i-a fost „ca o soră” Reginei Elisabeta. Angela Kelly, în vârstă de 66 de ani, ar fi primit o proprietate de la fiul Reginei Elisabeta.

Beatrice Ioana
Beatrice Ioana
Publicat: 16 aprilie 2024, 4:39

Presa internațională scrie că Angela Kelly ar fi răsplătit-o pe Angela Kelly cu o proprietate care este estimată la valoarea de 465.000 de lire sterline. Angela Kelly s-a mutat de la castelul Windsor anul trecut după moartea Reginei. De atunci ea a trăit într-un loc liniștit, dar viața pare că i se schimbă din nou.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

De la o viață în sărăcie a ajuns să trăiască la palat

Angela Kelly a trăit până la sfârșitul lui 2023 într-o proprietate ce făcea parte din moșia Reginei de la Windsor.

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

Angela Kelly surprinsă la înmormântarea Reginei Elisabeta
Regele Charles i-a schimbat viața femeii care i-a fost „ca o soră” Reginei Elisabeta / Getty Images

Ulterior, Angela s-a mutat în noua ei casă și a preferat să stea departe de ochii curioșilor. Angela a fost considerată una dintre cele mai bune prietene ale Reginei, iar Charles a decis că aceasta merită să fie răsplătită pentru munca pe care a depus-o de-a lungul timpului.

Reclamă

Se crede că proprietatea pe care a primit-o face parte, de asemenea, dintr-un acord de confidențialitate care îi interzice doamnei Kelly să împărtășească vreodată secretele regale.

Kelly ar fi primit de la Rege o proprietate care se află în Peak District. Angela se bucură de priveliști uimitoare.  Casa ar fi fost plătită din contul bancar al Familiei Regale.

Publicația Daily Mail scrie că proprietatea îi va reveni Familie Regale atunci când doamna Kelly se va stinge din viață. Deși este departe de casa în care a trăit atunci când se afla în Windsor, Angela Kelly se bucură de o reședință spațioasă.

Reclamă

Angela a publicat de-a lungul timpului două cărți despre cum s-a desfășurat colaborarea sa cu Regina Elisabeta. Se crede că aceasta ar fi încercat să obțină permisiunea Reginei pentru a o scrie și pe a treia.

Un consilier senior al Palatului ar fi pus în discuție un acord de confidențialitate la inițiativa Regelui Charles.

Ce relație a avut Angela Kelly cu Regina Elisabeta

Presa scrie că Angela nu ar avea voie să dezvăluie secretele regale. Angela Kelly și Regina Elisabeta au avut o relație strânsă de prietenie.

Numită chiar și în Ordinul Regal Victorian în 2012, Angela Kelly a fost printre puținele persoane care au stat alături de Regin în ultimele zile din viața sa.

După moartea monarhului, Angela a mai putut intrat în Castelul windsor nestingherită, însă ulterior au fost schimbate încuietorile apartamentelor regale pentru ca aceasta să nu mai poată intra după bunul plac, scrie publicația PageSix.

Angela a început să lucreze pentru Regină în 1994, înainte de a deveni asistent personal și vestiar senior în 2002. Angela a fost numită Comandat al Ordinului Victorian.

De-a lungul timpului, Angela i-a adus mai multe omagii Majestății Sale. La comemorarea morții Reginei Elisabeta Angela a publicat și câteva mesaje emoționante în mediul online.

Angela a povestit despre relația ei cu Regina Elisabeta în cartea Dressing the Queen: The Jubilee Wardrobe. Regina Elisabeta i-a cerut Angelei să creeze o replică a rochiei regale de botez din 1841. Replica creată de Angela a fost purtată inclusiv de cei trei copiii ai lui Kate Middleton.

Angela a crea, de asemenea, ținuta Reginei pe care a purtat-o la nunta Prințului William. Angela a jucat un rol important în viața Reginei, iar acum se bucură de privilegiile sale.  

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Două mâini de femeie care curăță un ou fiert de o coajă
Timp liber
Ce să faci cu ouăle fierte ca să se curețe foarte ușor. Trucuri utile pentru orice gospodină
Se apropie Paștele, iar de pe masă nu trebuie să lipsească ouăle frumos încondeiate. Ciocnirea ouălor de Paște este o tradiție care se păstrează în continuare. Descoperă și tu ce să faci cu ouăle...
2
Două tăvi cu cozonaci proaspăt scoși din cuptor
Timp liber
Când se scot cozonacii din tavă. Trucuri de la gospodine pentru un cozonac reușit
Cozonacii sunt nelipsiți de pe masa de sărbătoarea r românilor. Gospodinele se pregătesc din timp pentru a avea pe masă cele mai bune preparate. Dacă îți dorești să ai parte de cozonaci apetisanți și...
3
O femeie frumoasă care poartă o rochie albă și stă într-un lac pentru a ilustra una dintre acele zodii nefericite a lunii mai 2024
Horoscop
Zodia nefericită a lunii mai 2024. Ea are cele mai multe probleme din cauza stresului
Astrologii au dezvăluit care este zodia nefericită a lunii mai 2024. Acest nativ se va confrunta cu cele mai multe probleme din cauza stresului de la locul de muncă. Astrele arată o perioadă destul...
4
O femeie frumoasă care poartă o rochie albă și stă într-un lac pentru a ilustra una dintre acele zodii nefericite a lunii mai 2024
Horoscop
Zodia nefericită a lunii mai 2024. Ea are cele mai multe probleme din cauza stresului
Astrologii au dezvăluit care este zodia nefericită a lunii mai 2024. Acest nativ se va confrunta cu cele mai multe probleme din cauza stresului de la locul de muncă. Astrele arată o perioadă destul...
5
O femeie frumoasă care poartă o rochie neagră și o pereche de mănuși în timp ce ține un deget la gură pentru a ascunde un secret
Horoscop
Zodii care nu pot păstra un secret. Nativii în care nu e recomandat să-ți pui încrederea
Există unele zodii care nu pot păstra un secret. Acești nativi nu pot fi de încredere și este recomandat să eviți discuțiile importante în preajma lor. Dacă ai anumite probleme care îți dorești să...
PARTENERI
×