Reclamă

Greșeala de protocol care a avut loc la nunta Prințului William cu Kate Middleton. Detaliul pe care toți cei prezenți l-au omis

Experții regali au dezvăluit care a fost greșeala de protocol care a avut loc la nunta Prințului William cu Kate Middleton. Acest detaliu a fost omis cu ușurință de admiratorii regali. Prințul și Prințesa de Wales au sărbătorit anul acesta 13 ani de la căsătoria lor.

Beatrice Ioana
Beatrice Ioana
Publicat: 30 aprilie 2024, 6:38 / Actualizat: 30 aprilie 2024, 13:19

Evenimentele regale sunt supuse unei planificări puse la punct. Există multe reguli și multe detalii care compun un eveniment de o asemenea anvergură. În aceste condiții, experții regali spun că apar o mulțime de greșeli de protocol care pot trece neobservate.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Greșeala de protocol care a avut loc la nunta Prințului William cu Kate Middleton

Prințul William și Kate Middleton au împlinit 13 ani de căsătorie. Cea mai importantă invitată de la nunta lor a fost regretata Regina Elisabeta.

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

Experții regali au dezvăluit care a fost greșeala de protocol care s-a întâmplat la nunta Prințului și Prințesei de Wales.

Reclamă

Această greșeală a fost legată de sosirea Reginei la eveniment. La sosirea ei, Regine Elisabeta a fost surprinsă în timp ce și-a pus gardianul să deschidă ambele uși la mașină.

Mașina a oprit pe partea greșită a trotuarului la Westminster Abbey, lăsând-o pe Regină să iasă pe partea greșită a mașinii, acolo unde stătuse anterior și Prințul Philip.

Experții în etichetă au observat imediat acest detaliu.

Reclamă

„Regina a ieșit pe partea greșită și a existat un pic de agitație în ziua ei. Cred că cel care a deschis ușa mașinii a tulburat-o pe Regină, iar ea nu s-a așteptat la easta. Mașina ar fi trebuit parcată astfel încât Regina să iasă direct pe trotuar, dar totul a fost invers. A fost o greșeală pe care nu mulți au sesizat-o”, a spus Alexandra Messervy pentru publicația Hello.

Nunta Prințului și Prințesei de Wales a fost urmărită de peste 162 de milioane de telespectatori. Nunta lor a avut loc la Westminster Abbey pe 29 aprilie 2011.

Totodată, Kate Middleton a încălcat o tradiție veche de 350 de ani atunci când a ales să-și poarte părul desfăcut.

Kate Middleton și Prințul William au postat o fotografie rară de la nunta lor

Prințul și Prințesa de Wales au marcat 13 ani de căsnicie și au postat o fotografie rară din ziua nunții lor. Alături de imagine au scris „Azi acum 13 ani!”.

Portretul alb-negru îi surprinde pe Prințul William și pe Prințesa Kate zâmbind și stând unul în brațele celuilalt. Kate apare în rochia de mireasă având în mână buchetul cu florile preferate ale Reginei Elisabeta.

Kate a strălucit cu Tiara Cartier Halo a Reginei Elisabeta și rochia albă cu decolteu în V cu suprapunere de dantelă. Prințul William a purtat o tunică roșie a Gărzilor Islandeze, iar ulterior s-a schimbat într-o uniformă neagră a Blues and Royals.

Imaginea postată a fost surprinsă de Millie Pilkington. Fotograful a făcut recent un portret și pentru Regele Charles și Regina Camilla.

Imaginea postată în mediul online a strâns rapid sute de mii de aprecieri. Kate Middleton nu a mai fost văzută în public după diagnosticul de cancer. Soția Prințului William se află în continuare sub tratament și are alături întreaga sa familie, scrie publicația People.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Un copil care ține un fluture în palme
Horoscop
Cea mai norocoasă zi din această vară pentru fiecare semn zodiacal. Află când te vei bucura de succes
Vara este aproape, iar lucrurile par mai frumoase pe măsură ce ne îndreptăm atenția către următoarele luni distracție. Dacă ai căutat momentul perfect pentru a face pauză în ceea ce privește responsabilitățile și pentru...
2
Victoria Silvstedt surprinsă într-o fotografie portret la Festivalul de Film de la Cannes 2024
Divertisment
Victoria Silvstedt a fost la un pas de un accident vestimentar. Rochia îndrăzneață a lăsat multe zone la vedere
Victoria Silvstedt a fost la un pas de un accident vestimentar. Rochia îndrăzneață a artistei a lăsat multe zone la vedere. Aceasta a avut nevoie de ajutor pentru a depăși momentul jenant de pe...
3
Gavin Rossdale și Xhoana X se sărută
Divertisment
Gavin Rossdale se întâlnește cu o femeie cu 23 de ani mai tânără. Noua iubită a cântărețului seamănă cu fosta sa soție, Gwen Stefani
Gavin Rossdale se întâlnește cu o femeie cu 23 de ani mai tânără. Noua iubită a cântărețului seamănă perfect cu fosta sa soție, Gwen Stefani. Paparazzi i-au surprins pe cei doi îndrăgostiți într-o vacanță...
4
Cuplu care face sport
Sănătate
Câte zile pe săptămână e recomandat să te antrenezi. Ce spun specialiștii despre exercițiile fizice
Pentru că sezonul de plajă se apropie cu pași rapizi, mulți oameni probabil se întreabă dacă pot recupera timpul pierdut făcând exerciții fizice în fiecare zi până la vacanța de vară. Răspunsul este mai...
5
Naomi Campbell într-o fotografie portret la Festivalul de Film de la Cannes 2024
Divertisment
Naomi Campbell a întors toate privirile asupra sa la Festivalul de Film de la Cannes 2024. Modelul a purtat o rochie care nu a lăsat loc imaginației
Naomi Campbell a întors toate privirile asupra sa la Festivalul de Film de la Cannes 2024. Modelul a purtat o rochie care nu a lăsat loc imaginației. Vedeta, în vârstă de 53 de ani,...
PARTENERI
×