Reclamă

Trei cuvinte pe care Regina Camilla i le-a spus Regelui Charles pe balcon la Trooping the Color. De ce a simțit nevoia să-l grăbească

Trei cuvinte pe care Regina Camilla i le-a spus Regelui Charles pe balcon la Trooping the Color țin acum primele pagini ale tabloidelor. Momentul dintre monarh și soția sa, Regina Camilla, a fost surprins de camerele de filmat în direct la eveniment.

Andrada Marinică
Andrada Marinică
Publicat: 24 iunie 2024, 6:10

Regele Charles a marcat a doua paradă aniversară ca monarh. El a fost înconjurat de cei mai apropiați oameni ai familiei sale și de mii de fani regali.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Trei cuvinte pe care Regina Camilla i le-a spus Regelui Charles pe balcon

Evenimentul, cunoscut sub numele de Trooping the Colour, are loc în a doua sâmbătă a lunii iunie. Sărbătoarea din acest an a fost deosebit de semnificativă. A avut loc la doar câteva luni după ce publicul a aflat despre diagnosticul de cancer al lui Charles și al Prințesei de Wales.

Regele, care este încă în curs de tratament, și-a confirmat participarea cu săptămâni în avans. Cu toate acestea a făcut ajustări pentru a nu avea parte de situații neprevăzute. El a mers cu o trăsură trasă de cai în loc să-și facă apariția călare, ca fiul său, Prințul de Wales și sora lui, Prințesa Regală Anne.

Ziua a culminat cu o defilare spectaculoasă, pe care Charles a văzut-o de pe balconul Palatului Buckingham alături de familia sa. Acum, un videoclip din acea zi, dezvăluie cuvintele Reginei Camilla către Charles după parada aeriană.

În clipul de mai jos pare că Regina Camilla era dornică să se întoarcă în Palat. E de înțeles având în vedere tratamentul în curs de desfășurare pentru cancer al suveranului și expunerea la ploaie în timp ce i-a salutat pe gardieni. Cu toate acestea, Regina Camilla l-a privit pe Regele Charles în ochi și i-a spus: „Ai făcut bine”. Soțul ei i-a răspuns cu amabilitate: „Mulțumesc”.

Reclamă

Ce au spus jurnaliștii regali despre reacția Reginei

Vorbind despre moment, fotograful regal James Whatling a spus despre Regina Camilla că părea nerăbdătoare să se întoarcă în Palat: „Este foarte mult spectacol și toți ochii sunt pe ei. Toate acele camere sunt pe ei. Și trebuie să devină puțin inconfortabil după un timp.”

Editorul regal, Emily Nash, a adăugat: „A petrecut mult timp și pe un podium în afara palatului, în timp ce avea loc una dintre cele mai incredibile ploi”.

Reclamă

„Asta e datoria, nu-i așa? Aceasta este cu adevărat datoria. Cineva care este încă în curs de tratament, cred, să stea acolo în ploaie, este mult. Gestul lui arată într-un fel caracterul Regelui”, a spus James în semn de admirație.

Admirație a fost și atunci când Kate Middleton a făcut tot ce a putut ca să fie alături de familia sa la eveniment. Deși se luptă și ea cu cancerul, Kate a apărut și la balcon. Surpriza a fost însă mare când a stat chiar alături de Regele Charles. Anul trecut Prințul William a ocupat acest loc. Se pare că acest lucru a simbolizat unitatea familiei greu încercate în acest an. Nora și socrul sunt mai uniți ca oricând să răzbească împotriva bolii și a oricăror situații tensionate.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
icon
Ioana State fotografiată în timp ce stă pe canapea la interviul echipei CaTine.ro
CaTine
Ioana State, sinceră și relaxată: „Nu depinde starea mea de fericire de numărul de kilograme pe care îl am”
Alegem de fiecare dată femei puternice, inteligente și sincere care să-și împărtășească poveștile de viață cu cititoarele noastre. De data aceasta am stat la povești cu Ioana State. Ioana ne-a povestit mai multe despre...
2
Dulceață din nectarine, fără zahăr
Timp liber
Ce îndulcitor poți folosi când faci dulceață. Cu ce poți înlocui zahărul
Există un ingredient cheie care face ca gemul cumpărat din magazin să nu fie benefic sănătății organismului tău: zahărul rafinat. De aceea, specialiștii au venit cu o soluție. Află ce îndulcitor poți folosi când...
3
Cuplu care zâmbește în fața camerei pe un fundal deschis la culoare
Horoscop
Horoscopul dragostei pentru weekend-ul 13 – 14 iulie 2024. Vezi ce spun astrele despre zodii
Nativii vor avea parte de schimbări și acestea se vor vedea cu ochiul liber. Citește horoscopul dragostei pentru weekend-ul 13 – 14 iulie 2024 și vezi despre ce este vorba. Cei mai curajoși vor...
4
Borcan cu castraveți murați la soare
Rețete
Castraveți murați la soare. Rețetă simplă și rapidă
Acești castraveți murați la soare sunt un tip de murături fermentate natural, care se pregătesc în special în timpul verii. Castraveții sunt puși în saramură și lăsați la soare pentru a fermenta, ceea ce...
5
Mai multe cifre care se află pe fundalul unui apus de soare peste mare
Horoscop
Vârsta la care viața ta s-ar putea schimba complet, conform numerologiei. Ce spun specialiștii
Numerologii spun că cifrele îți pot da multe indicii despre modul în care poate arăta viața ta. Descoperă vârsta la care viața ta s-ar putea schimba complet, conform numerologiei. Află ce spun specialiștii despre...
PARTENERI
×