Reclamă

Prințul William și-a declarat dragostea pentru sport în timp ce participă la turneul din Singapore. Fiul Regelui Charles a fost lăudat pentru comportamentul său

Prințul William și-a declarat dragostea pentru sport în timp ce participă la turneul din Singapore. Fiul Regelui Charles a fost lăudat pentru comportamentul său. Cei care au interacționat cu el au spus că e ca un om normal atunci când se implică în activități de grup.

Andrada Marinică
Andrada Marinică
Publicat: 7 noiembrie 2023, 6:42

Unul dintre coechipierii lui William a spus că prințul „nu a ratat nicio lovitură". Fiul Regelui Charles a participat la o cursă pe o ambarcațiune cu 22 de locuri cu localnici, expatriați britanici care locuiesc în Singapore și reprezentanți din întreagul Commonwealth.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Prințul William și-a declarat dragostea pentru sport

Echipa Prințului William a câștigat o cursă de bărci cu dragoni pe lacul Marina Reservoir. Activitatea a avut loc în a doua zi a turneului său din Singapore.

Prințul, care se află la Singapore pentru cea de-a treia ceremonie anuală a premiului Earthshot, a fost lăudat pentru comportamentul „natural” de unul dintre coechipierii săi din echipa British Dragons Dragon Boat Racing.

Prințul William, în vârstă de 41 de ani, care a purtat o șapcă neagră și un tricou polo alb pentru eveniment, a răspuns spunând „Îmi place sportul”. El a mai spus că îl urmărește pe „omul cheie din față”, făcând un semn căpitanului.

Prințul William, cu o șapcă neagră și un tricou alb, polo
Prințul, care se află la Singapore pentru cea de-a treia ceremonie anuală a premiului Earthshot, a fost lăudat pentru comportamentul „natural” de unul dintre coechipierii săi / Profimedia Images
Reclamă

El a adăugat că este „îngrozit” că, dacă va greși ritmul paletei, „se va ciocni cu toată partea”. Înainte de a pleca, regalul a mulțumit echipajului mixt, cu reprezentare din 14 naționalități, inclusiv opt națiuni ale Commonwealth-ului. A spus că „i-a plăcut cu adevărat” cursa.

Căpitanul echipei, Chris Bosher, a declarat după cursă că prințul a fost „super implicat din momentul în care a coborât pe ponton până în momentul în care a terminat”.

Chris a adăugat că William a fost „excelent” și a spus echipei „serios băieți, vreau să câștigăm asta”.

Reclamă

„După ce a întrebat despre calendarul curselor și am menționat că avem o cursă în două săptămâni a spus că ar trebui să se întoarcă. Noi îi vom oferi un loc pe barcă”, a spus Chris. „El a spus că este o pauză destul de reconfortantă de la rutina normală. Cursa a fost chiar pe gustul lui”.

Prințul William se află în Singapore pentru Premiile Earthshot

Odată întors pe uscat, Prințul s-a întâlnit și cu Înaltul Comisar australian la Singapore, Înaltul Comisar canadian, Înaltul Comisar din Noua Zeelandă și Înaltul Comisar din Papua Noua Guinee.

Prințul William a aterizat duminică seara la Singapore, pe aeroportul Changi, înaintea ceremoniei de anul acesta a premiului Earthshot. El va distribui cinci premii de un milion de lire sterline companiilor care lucrează la soluții pentru criza climatică.

Earthshot a fost fondat de The Royal Foundation în 2020. Își propune să „descopere și să ajute la scalarea soluțiilor inovatoare care pun lumea ferm pe o traiectorie către un climat stabil până în 2030. O lume în care comunitățile, oceanele și biodiversitatea pot prospera în armonie”, conform site-ului oficial al Fundației Regale.

Prințul de Wales a fost inspirat de fostul președinte american John F. Kennedy

Prințul de Wales a lansat Premiul Earthshot în octombrie 2020. El a fost inspirat de proiectul Moonshot al fostului președinte american John F. Kennedy, care a avansat realizările omenirii.

Acesta își propune să găsească soluții pentru „repararea” planetei și se va desfășura anual până în 2030.

Premiul Earthshot este acordat câștigătorilor în fiecare an pentru contribuțiile lor la mediu în cinci categorii diferite – Protejarea și restaurarea naturii; Curățați-ne aerul; Reînvie oceanele noastre; Construiește o lume fără deșeuri; și Remediați climatul nostru.

Fiecare câștigător primește un grant de 1 milion de lire sterline pentru a-și continua activitatea în favoarea mediului.

Singapore va găzdui cea de-a treia ceremonie de decernare a premiilor în noiembrie Primele două evenimente de acordare a premiilor au fost organizate în Boston în 2022 și Alexandra Pa din Londra în 2021.

La sosirea sa în Singapore, Prințul William a spus: „Este fantastic să mă întorc în Singapore pentru ceremonia de anul acesta a premiului Earthshot, după unsprezece ani.

„Viziunea îndrăzneață a Singapore de a fi un lider în inovația ecologică stabilește standardul pe care alții să-l urmeze.”

El a adăugat: „Sunt recunoscător poporului din Singapore pentru că ne-a găzduit săptămâna aceasta. Să ne inspirăm cu toții din munca fantastică depusă aici, când sărbătorim finaliștii Premiului Earthshot de anul acesta”.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Trei bucăți de friptură de miel cu vin și usturoi într-un bol
Rețete
Friptură de miel cu vin și usturoi. Rețetă pentru masa de Paște
Dacă ești în căutare de rețete culinare tradiționale pentru masa de Paște, îți oferim drept inspirație și rețeta de friptură de miel cu vin și usturoi. Este simplă, rapidă și ușoară. Friptura de miel...
2
Mai multe ouă fierte și vopsite pentru Paște
Timp liber
Cât timp se fierb ouăle pentru Paște, înainte de a fi vopsite. Trucuri ca să iasă perfecte
Paștele se apropie și gospodinele își doresc să pună pe masă cele mai bune preparate. Descoperă cât timp se fierb ouăle pentru Paște, înainte de a fi vopsite. Mai jos găsești câteva trucuri ca...
3
O femeie în rochie albă, cu aripi în spate
Horoscop
3 zodii au noroc în dragoste până pe 7 mai 2024. Luna aceasta promite sentimente intense
Luna mai 2024 ne aduce atât de mult noroc în dragoste încât s-ar putea să fim fericiți toată luna. Anumiți nativi sunt îndrăgostiți și pot ajunge să facă pasul cel mare. Ai mai jos...
4
O femeie care vopsește un ou cu ajutorul unuo șervețel
Timp liber
Ouă vopsite cu șervețele. Cum poți avea cele mai frumoase modele
În mod tradițional, ouăle de Paște se vopsesc în Joia Mare. Creștinii ortodocși obișnuiesc să înroșească ouăle de Paște sau să le ofere diferite modele spectaculoase. Îți oferim în cele ce urmează o nouă...
5
Cele 12 semne zodiacele, dispuse în cercuri, cu două inimi în centru
Horoscop lunar
Horoscopul dragostei pentru luna mai 2024. Taurii au noroc în relațiile de iubire
Specialiștii în astrologie au pregătit surprize de proporții pentru nativii din zodiac. Horoscopul dragostei pentru luna mai 2024 vine cu unele transformări pe plan sentimental. Descoperă ce se potrivește pentru tine în funcție de...
PARTENERI
×