Reclamă

Porecla Prințului George a fost dezvăluită. Moștenitorul tronului britanic are un nume de alint special

Porecla Prințului George a fost dezvăluită de experții regali. Moștenitorul tronului britanic are un nume de alint special pe care l-a primit de la părinții săi. Micuțul, în vârstă de 10 ani, se bucură de toată dragostea părinților săi.

Beatrice Ioana
Beatrice Ioana
Publicat: 5 noiembrie 2023, 6:00

Pe umerii Prințului George se află o responsabilitate uriașă. Acesta va prelua tronul marii Britanii de la tatăl săi, Prințul William. Micuțul se pregătește deja pentru o partea a responsabilităților regale pe care le va primi. În ciuda programului său, Kate Middleton și Prințul William încearcă să-i ofere o copilărie cât mai normală.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Porecla Prințului George a fost dezvăluită

Prințul George a primit mai multe nume de alint de-a lungul timpului. Atunci când s-a născut, părinții lui au avut de luat o decizie importantă și au fost nevoiți să aleagă un nume potrivit pentru un viitor rege. Kate Middleton a ales să-și numească primul născut George Alexander Louis.

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

Fotografie portret cu Prințul George cu ocazia aniversării a 9 ani
Fotografia îl arată pe tânărul prinț zâmbitor, în vacanță / Profimedia Images

La momentul la care s-a născut, părinții acestuia aveau titulatura de Duce și Ducesă de Cambridge. Astfel, numelui Prințului George i s-a adăugat la final și titlul de ”Cambridge”.

Reclamă

Atunci când părinții lui au primit titlurile de Prinț și prințesă de Wales, numele micuțului s-a schimbat în George Wales. Pentru publicul larg micuțul este cunoscut cu numele de Prințul George.

Publicația Mirror spune că Prințesa de Wales obișnuiește să-i spună fiului său „PG”, fiind inițialele numelui pe care îl poartă.

Prințul Louis are și el un nume de alint special. Părinții lui obișnuiesc să-l numească „Lou Bug”. Chiar și Prințesa Charlotte are un nume de alint. Porecla micuței este „Lottie”

Reclamă

Prințul George se pregătește să fie Rege într-o zi

Prințul George este un copil foarte responsabil pentru vârsta sa. Acesta își înțelege rolul în Familia Regală Britanică și spune că este „nerăbdător” să-i calce pe urme tatălui său.

Fiul cel mare al cuplului regal va începe la vârsta de 13 ani cursurile unei școli cu internat. Decizia a fost foarte greu de luat de către părinții săi.

Kate Middleton a fost cea care s-a opus deciziei de a-l trimite la internat, însă Prințesa de Wales a fost nevoită să accepte dorința Prințului William și a Regelui Charles.

Mama micuțului și-ar fi dorit să-i poată proteja în continuare copilăria și inocența. Experții regali susțin că Prințul George ar fia vut deja o discuție importantă legată de momentul morții Regelui Charles și a Prințului William

„I-au explicat că bunicul și tatăl lor vor muri întro zi. Aceasta este o idee foarte greu de înțeles pentru orice copil. Noțiunea este destul de complicată chiar și pentru frații săi.

Cu toate acestea, George trebuie să cunoască rolul pe care îl va avea în monarhie”, a precizat un expert pentru publicația HelloMagazine.

Tot experții regali susțin că Prințul și Prințesa de Wales îl educă în mod diferit pe Prințul Louis, mezinul familiei. Acesta este „protejat” de către părinții săi. Micuțul Louis nu are voie încă să participe la evenimentele Familiei Regale.

Acesta a lipsit de la turneul de Wimbledon, însă a fost adus la încoronarea Regelui Charles.  Cât privește destinul Prințului George, acesta urmează să se schimbe în momentul în care va urca pe tronul Marii Britanii. 

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
2
O femeie care își aplică ulei pe păr
Frumusețe
Cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului, recomandate de experții în frumusețe
Podoaba capilară este unul din atuurile frumuseții feminine. Deși nu există o rețetă magică, cercetările arată că cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului pot accelera procesul. În plus, extractele puternice din plante ajută...
3
Un bărbat care stă pe o canapea, cu telecomanda în mână, care cască
Horoscop
Zodii care pot fi parteneri leneși. Cum să abordezi situația în relația de cuplu
Te-ai săturat să-ți cicăliști constant partenerul să-și facă sarcinile din casă? Te trezești că faci toate sarcinile grele din relație? Dacă da, nu ești singura. Astrologii lămuresc și această situație. Există zodii care pot...
4
O femeie care privește cu zâmbetul pe buze la o vitamină
Sănătate
Deficitul de vitamine care te-ar putea face să pari mai în vârstă. La ce recomandă specialiștii să fii atentă
Te-ai simțit mai fragilă, irascibilă și fără energie în ultima perioadă? Ar fi bine să verifici dacă ai deficit de vitamine. Acesta poate provoca o serie de simptome, cum ar fi oboseală și iritabilitate....
5
O femeie îmbrăcată în rochie albă, cu aripi de înger
Horoscop
Zodii care regretă că s-au deschis prietenilor. Nativii care se pot confrunta cu momente tensionate
Cât de multă încredere poți avea în oamenii pe care îi consideri apropiați de sufletul tău? Ai mai jos lista cu zodii care regretă că s-au deschis prietenilor și care au șanse mari să...
PARTENERI
×