Reclamă

Cum se pregătesc copiii lui Kate Middleton pentru Halloween. Prințul George, Prințesa Charlotte și Prințul Louis sunt fani ai acestei sărbători

Pentru că evenimentul se apropie cu pași repezi, s-a aflat și cum se pregătesc copiii lui Kate Middleton pentru Halloween. Prințul George, Prințesa Charlotte și Prințul Louis se află în prezent într-o vacanță de la școală. Presa scrie că cel mai probabil se distrează cu părinții lor.

Andrada Marinică
Andrada Marinică
Publicat: 26 octombrie 2023, 7:37

Cei trei copii ai lui Kate Middleton și Prințului William și-au început pauza de la jumătatea semestrului. Ei au încheiat cursurile la Lambrook School. Copiii se vor întoarce în clasă pe 30 octombrie, la timp pentru sărbătoarea înfricoșătoare. Cel mai probbail, George, 10 ani, Charlotte, 8 și Louis, 5 ani, fac unele activități legate de toamnă și Halloween în timpul liber. La fel au făcut-o și în anii trecuți.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cum se pregătesc copiii lui Kate Middleton pentru Halloween

Mama Prințesei Kate, Carole Middleton, a vorbit despre partea ei preferată a sezonului într-o postare pe Instagram, de anul trecut.

„Halloween este un moment culminant al toamnei pentru mine”, a spus Carole. „Îmi amintesc încă distracția și fricile din propria copilărie. Șansa de a mă îmbrăca, de a decora dovleci și de a merge la colindat.”

Carole a dezvăluit și un mod în care plănuiește să sărbătorească Halloween-ul. Acest plan poate include și un ajutor din partea nepoților ei: „Chiar mi-am crescut singură dovlecii anul acesta. Așa că, aștept cu nerăbdare să-i decorez alături de cei dragi”.

Prințul George alături de Prințul Louis și Prințesa Charlotte la parada Trooping the Colour din 2022
Copiii Prințesei de Wales trebuie să respecte reguli stricte la masă / Profimedia Images
Reclamă

În 2019, Kate a fost văzută într-un supermarket local din Norfolk, cu Prințul George și Prințesa Charlotte alegând costume de Halloween. Localnica Kathy Whittaker a văzut-o pe soția Prințului William alături de cei mici și părea că profită din plin de vacanța lor.

„Nu am văzut ce a cumpărat de fapt. Doamna care mi-a spus că este acolo avea copii cu ea și a spus că Kate își întreabă copiii ce vor fi de Halloween”, a spus Whittaker. „Cred că a cumpărat niște costume de Halloween pentru copiii ei, dar nu știu ce”.

În ziua de Halloween, cei trei copii ai Prințesei Kate și ai Prințului William vor lua parte probabil la colindat. În ianuarie, rezidentul londonez, Jay Rutland, a distribuit o fotografie în care Kate i-a dus pe George, Charlotte și Louis să strângă bomboane, potrivit Hello! Magazine.

Reclamă

„Pentru oricine se îndoiește de cât de realiști sunt William și Kate. Aceasta este Kate cu copiii lor care ne bat la ușa din Londra, de Halloween,” a spus Rutland, potrivit publicației.

Prințesa Kate și sora ei au sărbătorit mereu Halloween-ul

Prințesa Kate are chiar și ea câteva costume în dulapul regal. Înainte de a se căsători cu Prințul William, Kate a sărbătorit Halloween-ul în 2007 participând la o petrecere cu sora ei mai mică, Pippa Middleton.

Viitoarea regină consoartă a purtat o rochie asortată cu o pelerină neagră, ciorapi de plasă și cizme. Toate aceste detalii au transformat-o într-un personaj înfricoșător.

Acum, Kate și Pippa sunt mai discrete cu distracțiilor lor de adulți în lumina reflectoarelor.

Pippa a scris în cartea ei din 2012, Celebrate, că „sărbătorește frecvent Halloween-ul la o cină cu prietenii”, adăugând că sărbătoarea este o „scuză minunată pentru a-ți lăsa imaginația să explodeze cu mâncare plină de sânge și efecte speciale”.

În timp ce este distracția de Halloween este aproape, există și ceva serios în programul Prințului George: examenele școlare. Deși Prințul William va călători în Singapore la începutul lunii noiembrie pentru a treia ceremonie de decernare a Premiilor Earthshot, palatul a anunțat că Prințesa Kate va rămâne în Regatul Unit pentru a-și ajuta fiul cel mare într-o perioadă aglomerată. Publicația People scrie că Prințul George are examene școlare în acea săptămână, iar mama lui va fi acasă în Windsor pentru a-l susține.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Planeta mercur înconjurată de semnele zodiacale pentru a lustra că mercur iese din retrograd pe 25 aprilie 2024
Horoscop
Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie. Ce urmează pentru zodii
Universul va deschide o poartă către un nou început pentru nativii din zodiac. Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie și lucrurile se vor schimba. Planeta își reia cursul direct, ceea ce înseamnă că...
2
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
3
O femeie superbă, blondă, care poartă o rochie roșie și ilustrează una dintre acele zodii care se folosesc de gelozie în relații
Horoscop
Zodii care se folosesc de gelozie în relații. Nativii care transformă acest sentiment într-o armă
Astrologii spun că există anumite zodii care se folosesc de gelozie în relații. Acești nativi reușesc să transforme acest sentiment într-o armă. Multe trăsături de personalitate sunt influențate de zodia în care ne naștem,...
4
O femeie frumoasă care poartă o rochie albastră și stă pe un pat de flori pentru a ilustra una dintre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024
Horoscop
Zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Trei nativi care vor avea parte de reușite
Astrologii vorbesc despre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Acești nativi au parte de momente de neuitat. Jupiter, planeta norocului și a abundenței, este pregătit să-i sprijine pe nativi să-și...
5
Prieteni care râd și se distrează într-o zi însorită
Horoscop
Lună Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024. Cum te influențează, în funcție de zodie
Un eveniment astrologic de o intensitate uriașă va acapara toate zodiile. Luna Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024 vine să ne aducă tot timpul la extreme. Nativii se vor simți prinși într-o mare...
PARTENERI
×