Reclamă

Emilia Clarke a dezvăluit care au fost temerile sale atunci când a suferit o hemoragie cerebrală. Totul s-a întâmplat în timpul filmărilor pentru serialul Game of Thrones

Emilia Clarke a dezvăluit care au fost temerile sale atunci când a suferit o hemoragie cerebrală. Totul sa întâmplat în timpul filmărilor pentru serialul Game of Thrones. Actrița a devenit cunoscută în urma rolului său ca Daenerys Targaryen.

Beatrice Ioana
Beatrice Ioana
Publicat: 4 noiembrie 2023, 5:23

Actrița, în vârstă de 37 de ani, a pozat pentru coperta revistei Harper's Bazaar și a oferit un interviu sincer despre perioada în care s-a aflat pe platourile de filmare ale seriei de succes. Vedeta spune că „s-a temut să nu-și piardă locul de muncă”.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Emilia Clarke a dezvăluit care au fost temerile sale atunci când a suferit o hemoragie cerebrală

Emilia a fost mai sinceră ca niciodată cu publicul său. Actrița este cunoscută pentru profesionalismul său, dar și pentru talentul incredibil.

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

Emilia Clarke într-o scenă din serialul Game of Thrones
Printre actorii din Game of Thrones care au încasat cele mai mari sume în urma episoadelor în care au jucat se numără Maisie Williams, Kit Harington, Emilia Clarke și Lena Headey / Profimedia Images

În cel mai recent interviu și-a amintit de perioada în care a suferit o hemoragie cerebrală. Vedeta spune că nu s-a temut pentru viața sa, însă a avut alte frici care au împânzit-o la acel moment.

Reclamă

„Nu mi-a fost frică să mor. Mi-a fost frică să nu fiu concediată. Nu am vrut ca acel moment să mă definească. Nu m-am gândit niciodată de ce mi se întâmplă asta mie. M-am gândit doar cum să fac să mă întorc înapoi”.

„Dacă e să fiu sinceră cu voi, întregul moment m-a făcut să fiu foarte rușinată de ceea ce se întâmplă. M-am simțit prost pentru că m-am gândit că producătorii vor crede că au angajat o persoană pe care nu se pot baza”, a citat publicația Daily Mail.

Vedeta spune că nu s-a temut de eșec. Aceasta spune că întotdeauna a crezut că poate să repare orice situație care apare în viața sa. Profesionalismul a fost cel care a ajutat-o să-și recapete forțele cât mai repede, spune actrița din Game of Thrones.

Reclamă

Emilia s-a întors în fața camerelor de filmat abia anul acesta. Vedeta a avut nevoie de o pauză de mai mulți ani pentru a se putea recupera.

Actrița a dezvăluit că a suferit o hemoragie subarahnoidiană cauzată de o ruptură de anevrism, iar mai apoi afazie. Vedeta spune că au fost multe momente în care nu-și putea aminti nici măcar propriul nume.

Cât câștiga Emilia Clarke pentru un singur episod din Game of Thrones

Emilia Clarke a interpretat-o pe Daenerys Targaryen în toate episoadele serialului Game of Thrones. Aceasta a devenit rapid unul dintre cele mai îndrăgite personaje.

Emilia era numită generic „Mama Dragonilor”. Regina Daenerys a avut un parcurs plin de suspans pe parcursul sezoanelor din serial.

Serialul s-a derulat între anii 2011 și 2019 și a avut un număr total de opt sezoane. Emilia s-a aflat pe lista de actori principali care au încasat sume impresionante pentru rolul său. Vedeta internațională ar fi primit suma de 500.000 de dolari pentru fiecare episod în care a apărut.

După încheierea filmărilor pentru serial, Emilia a luat o scurtă pauză pentru a se putea recupera. Vedeta a pus ulterior sănătatea pe primul loc.

Acesta și-a dorit foarte mult să nu-i dezamăgească pe producătorii serialului. Emilia Clarke nu a mai anunțat niciun proiect în perioada următoare, a scris PageSix.

Actrița internațională spune că nu va mai avea proiecte profesionale până în anul 2024.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O femeie care împinge cu mâna o gogoașă și alege să consume un măr
Sănătate
Dieta cu mere. Cum poți să slăbești 7 kilograme într-o săptămână
Pierderea în greutate nu este atât de ușoară pe cât pare, mai ales că revenirea la o viață normală poate duce la acumularea rapidă a kilogramelor pierdute cu atât de mult efort. Exercițiile, dietele...
2
Porții de Bougatsa pe un tocător de lemn
Rețete
Bougatsa. Rețetă de plăcintă grecească cu cremă de griș și vanilie
Bougatsa este o plăcintă tradițională grecească, foarte populară, umplută de obicei cu cremă de griș și vanilie. Se servește adesea la micul dejun sau ca gustare, fiind presărată cu zahăr pudră și scorțișoară. Aluatul...
3
Bianca Censori și Kanye West în timp ce stau de vorbă în fața mașinii lor
Divertisment
Bianca Censori nu a lăsat loc imaginației atunci când a apărut într-un sutien minuscul. Soția lui Kanye West sfidează orice regulă
Bianca Censori nu a lăsat loc imaginației atunci când a apărut într-un sutien minuscul. Soția lui Kanye West sfidează orice regulă atunci când apare în public. De data aceasta a fost surprinsă de paparazzi...
4
Hartă astrală cu toate zodiile pe un fundal negru
Horoscop
Cea mai norocoasă zi a săptămânii pentru fiecare zodie până pe data de 28 iulie 2024
Nativii se vor vindeca de traumele din trecut și li se va permite să gândească altfel. Află care este cea mai norocoasă zi a săptămânii pentru fiecare zodie până pe data de 28 iulie...
5
Vinete Papoutsakia în farfurie, alături de cuțit și furculiță
Rețete
Vinete Papoutsakia. Rețetă delicioasă din bucătăria grecească
Pentru că este sezonul vinetelor, iar gustul lor este delicios acum, nu ezita să le incluzi în cât mai multe preparate culinare. Pe lângă clasicele rețete de salate sau zacuscă, încearcă și rețeta de...
PARTENERI
×