Reclamă

Emilia Clarke a dezvăluit care au fost temerile sale atunci când a suferit o hemoragie cerebrală. Totul s-a întâmplat în timpul filmărilor pentru serialul Game of Thrones

Emilia Clarke a dezvăluit care au fost temerile sale atunci când a suferit o hemoragie cerebrală. Totul sa întâmplat în timpul filmărilor pentru serialul Game of Thrones. Actrița a devenit cunoscută în urma rolului său ca Daenerys Targaryen.

Beatrice Ioana
Beatrice Ioana
Publicat: 4 noiembrie 2023, 5:23

Actrița, în vârstă de 37 de ani, a pozat pentru coperta revistei Harper's Bazaar și a oferit un interviu sincer despre perioada în care s-a aflat pe platourile de filmare ale seriei de succes. Vedeta spune că „s-a temut să nu-și piardă locul de muncă”.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Emilia Clarke a dezvăluit care au fost temerile sale atunci când a suferit o hemoragie cerebrală

Emilia a fost mai sinceră ca niciodată cu publicul său. Actrița este cunoscută pentru profesionalismul său, dar și pentru talentul incredibil.

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

Emilia Clarke într-o scenă din serialul Game of Thrones
Printre actorii din Game of Thrones care au încasat cele mai mari sume în urma episoadelor în care au jucat se numără Maisie Williams, Kit Harington, Emilia Clarke și Lena Headey / Profimedia Images

În cel mai recent interviu și-a amintit de perioada în care a suferit o hemoragie cerebrală. Vedeta spune că nu s-a temut pentru viața sa, însă a avut alte frici care au împânzit-o la acel moment.

Reclamă

„Nu mi-a fost frică să mor. Mi-a fost frică să nu fiu concediată. Nu am vrut ca acel moment să mă definească. Nu m-am gândit niciodată de ce mi se întâmplă asta mie. M-am gândit doar cum să fac să mă întorc înapoi”.

„Dacă e să fiu sinceră cu voi, întregul moment m-a făcut să fiu foarte rușinată de ceea ce se întâmplă. M-am simțit prost pentru că m-am gândit că producătorii vor crede că au angajat o persoană pe care nu se pot baza”, a citat publicația Daily Mail.

Vedeta spune că nu s-a temut de eșec. Aceasta spune că întotdeauna a crezut că poate să repare orice situație care apare în viața sa. Profesionalismul a fost cel care a ajutat-o să-și recapete forțele cât mai repede, spune actrița din Game of Thrones.

Reclamă

Emilia s-a întors în fața camerelor de filmat abia anul acesta. Vedeta a avut nevoie de o pauză de mai mulți ani pentru a se putea recupera.

Actrița a dezvăluit că a suferit o hemoragie subarahnoidiană cauzată de o ruptură de anevrism, iar mai apoi afazie. Vedeta spune că au fost multe momente în care nu-și putea aminti nici măcar propriul nume.

Cât câștiga Emilia Clarke pentru un singur episod din Game of Thrones

Emilia Clarke a interpretat-o pe Daenerys Targaryen în toate episoadele serialului Game of Thrones. Aceasta a devenit rapid unul dintre cele mai îndrăgite personaje.

Emilia era numită generic „Mama Dragonilor”. Regina Daenerys a avut un parcurs plin de suspans pe parcursul sezoanelor din serial.

Serialul s-a derulat între anii 2011 și 2019 și a avut un număr total de opt sezoane. Emilia s-a aflat pe lista de actori principali care au încasat sume impresionante pentru rolul său. Vedeta internațională ar fi primit suma de 500.000 de dolari pentru fiecare episod în care a apărut.

După încheierea filmărilor pentru serial, Emilia a luat o scurtă pauză pentru a se putea recupera. Vedeta a pus ulterior sănătatea pe primul loc.

Acesta și-a dorit foarte mult să nu-i dezamăgească pe producătorii serialului. Emilia Clarke nu a mai anunțat niciun proiect în perioada următoare, a scris PageSix.

Actrița internațională spune că nu va mai avea proiecte profesionale până în anul 2024.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Planeta mercur înconjurată de semnele zodiacale pentru a lustra că mercur iese din retrograd pe 25 aprilie 2024
Horoscop
Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie. Ce urmează pentru zodii
Universul va deschide o poartă către un nou început pentru nativii din zodiac. Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie și lucrurile se vor schimba. Planeta își reia cursul direct, ceea ce înseamnă că...
2
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
3
O femeie superbă, blondă, care poartă o rochie roșie și ilustrează una dintre acele zodii care se folosesc de gelozie în relații
Horoscop
Zodii care se folosesc de gelozie în relații. Nativii care transformă acest sentiment într-o armă
Astrologii spun că există anumite zodii care se folosesc de gelozie în relații. Acești nativi reușesc să transforme acest sentiment într-o armă. Multe trăsături de personalitate sunt influențate de zodia în care ne naștem,...
4
O femeie frumoasă care poartă o rochie albastră și stă pe un pat de flori pentru a ilustra una dintre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024
Horoscop
Zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Trei nativi care vor avea parte de reușite
Astrologii vorbesc despre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Acești nativi au parte de momente de neuitat. Jupiter, planeta norocului și a abundenței, este pregătit să-i sprijine pe nativi să-și...
5
Prieteni care râd și se distrează într-o zi însorită
Horoscop
Lună Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024. Cum te influențează, în funcție de zodie
Un eveniment astrologic de o intensitate uriașă va acapara toate zodiile. Luna Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024 vine să ne aducă tot timpul la extreme. Nativii se vor simți prinși într-o mare...
PARTENERI
×