Reclamă

Rose Leslie a vorbit despre dependența lui Kit Harington. Actrița din Game of Thrones a spus cum au depășit în căsnicie problemele din trecut

Rose Leslie a vorbit despre dependența soțul Kit Harington. „Este ceva de care Kit va fi conștient pentru totdeauna. Depinde de el dacă alege să bea din nou”, a spus actrița din Game of Thrones.

Publicat: 29 aprilie 2022, 11:54

Rose Leslie vorbește despre modul în care soțul Kit Harington a gestionat dependența sa de alcool. "Pentru Kit, fiind un dependent, este foarte important pentru el să recunoască asta ca atare", a spus actrița în vârstă de 35 de ani, într-un interviu pentru Harper's Bazaar UK.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Rose Leslie a vorbit despre dependența lui Kit Harington

Ea a adăugat: „Comunitatea AA i-a oferit un spațiu atât de iubitor pentru a se simți auzit. Pentru a se asigura că nu este singur. Dar dacă nu ar fi dezintoxicare, el ar fi într-un spațiu foarte diferit chiar acum”. Leslie a spus că „se descurcă bine”, menționând că Harington, în vârstă de 35 de ani, a suferit de dependență în 2019, „deci e de câțiva ani în sobrietate”.

Leslie a adăugat: „Am învățat multe despre dependență. Este ceva de care Kit va fi conștient pentru totdeauna, dar depinde de el dacă alege să bea din nou. Nicio doză nu îl va putea împiedica să facă ceea ce el decide să facă. Nu aleg să pun acea presiune asupra mea. Responsabilitatea comportamentului lui revine lui. Nu îmi revine să-l păzesc de asta.”

Kit Harington pe covorul roșu alături de Rose Leslie
Keith Harington și Rose Leslie s-au îndrăgostit pe platourile de filmare ale serialului Game of Thrones / Getty Images

Potrivit Harper’s Bazaar UK, cei doi au cumpărat o a doua proprietate în Suffolk, unde plănuiau să meargă după ce Harington a terminat spectacolele Henric al V-lea la Donmar Warehouse din Londra.

„Vom face o casă, vom încerca să ne facem prieteni. Ne vom bucura doar de fiul nostru!” a glumit ea pe seama băiețelul lor de 14 luni. „În Londra, tragem cu toți cilindrii motoarelor, iar când ajungem în mediul rural, putem pur și simplu să oprim totul”.

Harrington a vorbit pentru prima dată despre lupta sa cu dependența în august 2021. El a spus pentru The Sunday Times că „a trecut prin niște lucruri destul de oribile” după ce Game of Thrones s-a încheiat în 2019.

„Lucrurile care mi s-au întâmplat de când s-a încheiat producția și care s-au întâmplat în timpul filmărilor au fost de natură destul de traumatizantă și e vorba despre alcool” a spus el.

Reclamă

Producția Game of Thrones a avut un impact mare asupra tuturor actorilor. Vezi cât de mult s-au schimbat Maisie Williams sau frumoasa Natalie Dormer.

Ce crede Kit Harrington despre procesul lui de vindecare

„Ajungi într-un loc în care simți că ești o persoană rea, simți că ești o persoană rușinoasă. Și simți că nu există nicio cale de ieșire, asta e cine ești. Și a a te trezi face parte din procesul de schimbare”, a continuat Harington.

„Unul dintre lucrurile mele preferate pe care le-am învățat recent este că expresia este complet falsă: că un leopard chiar își schimbă petele. Cred că este cel mai frumos lucru. A ajutat foarte mult. Asta a fost ceva de care m-am agățat. Ideea că aș putea face această schimbare fundamentală uriașă în cine eram și în modul în care mi-am desfășurat viața”.

El a fost internat anterior laPrivé-Swiss din Connecticut, în mai 2019. A declarta că a fost tratat pentru dependența de alcool în principal. „Kit a decis să folosească această pauză în programul său ca o oportunitate de a petrece ceva timp la un centru de wellness pentru a lucra la unele probleme personale”, a spus reprezentantul lui Harington pentru People la acea vreme.

Actorul Eternals a discutat, de asemenea, despre impactul pe care l-a avut asupra căsătoriei sale cu Leslie, cu care s-a căsătorit în iunie 2018 în Scoția. „Îți poți imagina stresul pe care îl provoacă celor din jur”, a explicat el.

„Voi spune despre dependențele mele că le-am ținut foarte bine ascunde și am fost incredibil de discreți”, a adăugat Harington. „Așa că au fost o surpriză pentru oamenii din jurul meu”.

RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Planeta mercur înconjurată de semnele zodiacale pentru a lustra că mercur iese din retrograd pe 25 aprilie 2024
Horoscop
Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie. Ce urmează pentru zodii
Universul va deschide o poartă către un nou început pentru nativii din zodiac. Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie și lucrurile se vor schimba. Planeta își reia cursul direct, ceea ce înseamnă că...
2
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
3
O femeie superbă, blondă, care poartă o rochie roșie și ilustrează una dintre acele zodii care se folosesc de gelozie în relații
Horoscop
Zodii care se folosesc de gelozie în relații. Nativii care transformă acest sentiment într-o armă
Astrologii spun că există anumite zodii care se folosesc de gelozie în relații. Acești nativi reușesc să transforme acest sentiment într-o armă. Multe trăsături de personalitate sunt influențate de zodia în care ne naștem,...
4
O femeie frumoasă care poartă o rochie albastră și stă pe un pat de flori pentru a ilustra una dintre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024
Horoscop
Zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Trei nativi care vor avea parte de reușite
Astrologii vorbesc despre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Acești nativi au parte de momente de neuitat. Jupiter, planeta norocului și a abundenței, este pregătit să-i sprijine pe nativi să-și...
5
Prieteni care râd și se distrează într-o zi însorită
Horoscop
Lună Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024. Cum te influențează, în funcție de zodie
Un eveniment astrologic de o intensitate uriașă va acapara toate zodiile. Luna Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024 vine să ne aducă tot timpul la extreme. Nativii se vor simți prinși într-o mare...
PARTENERI
×