Reclamă

Kate Middleton a purtat o rochie închiriată la Premiile Earthshot Prize din Boston. Prințesa de Wales a ales o nuanță de verde pentru eveniment

Kate Middleton a purtat o rochie închiriată, de designer, la Premiile Earthshot Prize din Boston. Prințul și Prințesa de Wales și-au încheiat vizita de trei zile la Boston cu o ceremonie de premiere care recunoaște meritele ecologiștilor.

Publicat: 3 decembrie 2022, 12:37

Kate Middleton și Prințul William au avut o intrare glam la ceremonia de decernare a premiilor Earthshot din Boston. Pentru a încheia vizita lor de trei zile în Statele Unite, Prințul și Prințesa de Wales au participat la cea de-a doua ceremonie anuală a premiilor la MGM Music Hall. În conformitate cu tema ecologică a evenimentului, invitații au fost rugați să nu cumpere rochii sau costume noi pentru eveniment.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Kate Middleton a purtat o rochie închiriată la Premiile Earthshot Prize

Kate a respectat regulile. A apărut într-o rochie verde strălucitoare, pe umeri, de la Solace London, pe care a închiriat-o de la HURR. E o platformă de închiriere din Marea Britanie pentru rochii de designer. Ea și-a accesorizat look-ul cu un choker cu smaralde și diamante care i-a aparținut prințesei Diana. Ea a purtat și cercei cu smarald și diamante montați în platină.

Vezi mai multe imagini în GALERIA FOTO!

Kate Middleton și Prințul William, eleganți, în verde și albastru, la Premiile Earthshot din Boston
Kate Middleton a purtat o rochie închiriată, de designer, la Premiile Earthshot Prize din Boston / Profimedia Images

William a optat pentru blazerul său de catifea albastră, pe care l-a purtat la evenimentele regale trecute.

Reclamă

Cei cinci câștigători din cele cinci categorii ale Earthshot vor primi fiecare 1 milion de dolari subvenții. Banii sunt acordați pentru a-și atinge obiectivele proiectului.

Câștigătorii sunt: Mukuru Clean Stoves din Kenya; Kheyti din India; Femei indigene din Marea Barieră de Corali din Australia; Notpla din Regatul Unit și 44,01 din Oman.

Premiile au fost acordate de actorul Rami Malek, Catherine O’Hara și actorul și activista Shailene Woodley. La fel ca anul trecut, Prințesa Kate a înmânat și ea unul dintre premiile prestigioase.

Reclamă

Invitații speciali de la Premiile Earthshot Prize din Boston

Malek a dezvăluit că Prințul William a abordat pentru prima dată subiectul Premiului Earthshot la o premieră filmului James Bond.

„Iată-ne într-un loc care este cu mult dincolo de asta. Îl aplaud pe Prințul William și pe toți cei care se pot reuni pentru a găsi soluții inovatoare. El vrea să ajute la rezolvarea acestei crize globale, deoarece poate fi rezolvată atunci când ne punem mințile laolaltă”, a spus Malek.

Daniel Dae Kim a spus că Premiul Earthshot este „mult mai substanțial. Se ocupă de o problemă existențială pe care o avem cu toții ca specie, nu doar ca industrie. Sunt mândru că mi-au cerut să fiu o parte din ea”.

La eveniment, pe parte de divertisment au invitați Billie Eilish, Annie Lennox, Chloe x Halle și Ellie Goulding, care au cântat și la nunta lui Kate și William din 2011.

„Înseamnă atât de mult pentru noi să fim aici”, spune Chloe pentru People. „Eu și sora mea suntem vegane de 11 ani. Tot acest mesaj sună adevărat. Suntem atât de fericite să fim aici și să putem cânta”.

Spectacolul a avut și discursuri susținute de Sir David Attenborough, precum și de actorul câștigător al Oscarului și membru al Consiliului Earthshot Prize Cate Blanchett, care au vorbit despre succesele câștigătorilor.

Ce a spus Prințul William în discursul său

Într-un discurs la ceremonie, Prințul William a spus: „Cred că soluțiile Earthshot pe care le-ați văzut în această seară demonstrează că putem depăși cele mai mari provocări ale planetei noastre. Și sprijinindu-le și extinzându-le ne putem schimba viitorul”.

„Deciziile pe care le luăm acum vor afecta generațiile viitoare”, a spus el. „De aceea trebuie să alegem calea speranței, optimismului și urgenței pentru a ne repara planeta”.

Prințul de Wales se referă la premiile Earthshot Prize, pe care le-a creat în 2020, ca fiind încercarea sa de a prezenta cu un optimism urgent abordarea problemelor de mediu și a schimbărilor climatice. El și Prințesa Kate sunt „încântați să poată aduce asta în Statele Unite și să inspire oamenii din Statele Unite și din întreaga lume prin poveștile incredibile pe care le vom spune”, a spus o sursă apropiată cuplului pentru People.

Sursa a adăugat: „Premiul a devenit momentul anului pentru Prince’s Super Bowl. Așteaptă cu nerăbdare să continue să folosească platforma în fiecare an. Vrea să pună în lumină unele dintre cele mai de impact proiecte care fac lucruri uimitoare în întreaga lume pentru a salva viitorul planetei”.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O zână cu aripi, care stă speriată la pământ
Horoscop
Zodii care preferă să trăiască singure. Nativii care se simt mai bine atunci când au intimitate
Există atât de multe lucruri care merită spuse despre viața personală atunci când locuiești singură. Pacea și liniștea, filmele preferate, ora de culcare târzie și faptul că nu trebuie să dai nimănui nicio explicație....
2
Bianca Censori și Kanye West într-o mașină privată
Divertisment
Bianca Censori a purtat o ținută transparentă și a fost la un pas de un accident vestimentar. Partenera lui Kanye West a avut o apariție îndrăzneață
Bianca Censori a purtat o ținută transparentă și a fost la un pas de un accident vestimentar. Partenera lui Kanye West a avut o apariție îndrăzneață pe străzile din Los Angeles. Imaginile cu diva...
3
O femeie îmbrăcată într-o rochie roșie, impunătoare
Horoscop
Cele mai norocoase zodii în funcție de luna în care s-au născut. Ei sunt fericiții zodiacului
Astrologii ne spun că data nașterii are un rol aparte în doza de noroc cu care ne neștem. Însă te-ai întrebat vreodată care dintre lunile anului poartă mai mult noroc? În acest articol, vei...
4
O femeie tânără cu ochelari de soare la ochi și un ruj portocaliu pe buze
Frumusețe
Nuanțele de ruj care te îmbătrânesc. De ce culori să te ferești, potrivit specialiștilor
Uneori este suficient să accentuezi buzele cu ruj pentru a te simți mai încrezătoare în sine. Această metodă va atrage o mulțime de priviri asupra ta, lucru care te va face să te simți...
5
Charles Spencer surprins într-o fotografie portret la Althorp House
Divertisment
Charles Spencer a vorbit despre starea de sănătate a lui Kate Middleton. Fratele Prințesei Diana spune că este îngrijorat
Charles Spencer a vorbit despre starea de sănătate a lui Kate Middleton. Fratele Prințesei Diana este îngrijorat pentru soția Prințului William. Charles a oferit mai multe informații într-un interviu recent. Charles Spencer a vorbit...
PARTENERI
×