Reclamă

Regina Elisabeta s-a întors la Castelul Windsor după o escapadă de weekend. Monarhul trebuie să se odihnească în continuare

Regina Elisabeta s-a întors la Castelul Windsor după o escapadă de weekend. People scrie că e posibil ca acesta să se fii întâlnit cu Prințul William. Ducele de Cambridge s-a aflat pentru câteva zile la reședința bunicii sale ca să găzduiască o ceremonie oficială.

Publicat: 11 noiembrie 2021, 8:09

Monarhul, în vârstă de 95 de ani, a zburat înapoi la Windsor cu elicopterul. Regina Elisabeta a II-a a petrecut câteva zile la proprietatea ei Sandringham din Norfolk. În weekend, Regina a fost fotografiată mergând cu mașina pe drumurile de țară ale reședinței regale.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Regina Elisabeta s-a întors la Castelul Windsor

Situat la aproximativ 100 de mile nord de Londra, Sandringham este locul unde Familia Regală se adună în mod tradițional pentru a sărbători Crăciunul. E și locul unde Regina își petrece vacanța de iarnă. La Sandringham Regina și-a văzut ultima dată tatăl, care a decedat pe data de 6 februarie 1952.

După sărbătorile de Crăciun, Regina stă de obicei la Sandringham până la acea dată în fiecare an, petrecând o perioadă în liniște, scrie People.com.

Monarhul Marii Britanii a fost spitalizată timp de o noapte la spital. Palatul Buckingham a confirmat că Regina Elisabeta a fost sfătuită de medici că ar trebui să continue să se odihnească. Recomandarea e de cel puțin două săptămâni. Pe lângă faptul că Regina Elisabeta a fost văzută folosind un baston în ultimul timp, aceasta a fost sfătuită să renunțe la călărie și martini pentru o bună perioadă de timp.

Reclamă

Monarhul a fost văzut la volanul unui Jaguar. Aceasta a purtat o eșarfă pe cap și ochelari de soare atunci când a condus în jurul Castelului Windsor. Nimeni altcineva nu a însoțit-o. După ce a fost nevoită să rămână internată pentru o noapte în spital, Regina nu a mai fost văzută ieșind în public.

Prințul William a ținut o ceremonie la Castelul Windsor

La întoarcerea la Castelul Windsor, Regina Elisabeta e posibil să se fii întâlnit cu nepotul ei, Prințul William, în vârstă de 39 de ani. Acesta a găzduit recent o învestitură la castel pentru a recunoaște cetățenii Marii Britanii care au ajutat în comunitățile lor. Printre premiații zilei s-au numărat și câteva vedete ale sportului. Starul fotbalului Angliei și militantul pentru sărăcie, Marcus Rashford, și căpitanul de rugby din Țara Galilor, Alun Wyn Jones.

Prințul William a publicat pe contul său de instagram câteva imagini de la ceremonie: „Încantat să mă întorc, făcând învestituri în persoană, sărbătorind oamenii din Marea Britanie care au mers dincolo de țara și comunitatea lor”, a spus el, semnând descrierea cu un „W” pentru a arăta natura personală mesajului.

Reclamă

Vezi mai multe imagini cu Regina Elisabeta în GALERIA FOTO!

Regina Elisabeta a continuat să-și asume „îndatoriri ușoare, bazate pe munca de birou”. Chiar a făcut câteva glume în timpul unui apel video jovial cu câștigătorul Medaliei de Aur a Reginei pentru Poezie. Și săptămâna trecută a fost văzută conducând singură pe terenurile Castelului Windsor.

Monarhul speră să revină la treabă la sfârșitul acestei luni, potrivit Palatului Buckingham: „Rămâne intenția fermă a Reginei să fie prezentă la Serviciul Național de Comemorare în Duminica Comemorarii, pe 14 noiembrie”.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
2
O femeie care își aplică ulei pe păr
Frumusețe
Cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului, recomandate de experții în frumusețe
Podoaba capilară este unul din atuurile frumuseții feminine. Deși nu există o rețetă magică, cercetările arată că cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului pot accelera procesul. În plus, extractele puternice din plante ajută...
3
Un bărbat care stă pe o canapea, cu telecomanda în mână, care cască
Horoscop
Zodii care pot fi parteneri leneși. Cum să abordezi situația în relația de cuplu
Te-ai săturat să-ți cicăliști constant partenerul să-și facă sarcinile din casă? Te trezești că faci toate sarcinile grele din relație? Dacă da, nu ești singura. Astrologii lămuresc și această situație. Există zodii care pot...
4
O femeie care privește cu zâmbetul pe buze la o vitamină
Sănătate
Deficitul de vitamine care te-ar putea face să pari mai în vârstă. La ce recomandă specialiștii să fii atentă
Te-ai simțit mai fragilă, irascibilă și fără energie în ultima perioadă? Ar fi bine să verifici dacă ai deficit de vitamine. Acesta poate provoca o serie de simptome, cum ar fi oboseală și iritabilitate....
5
O femeie îmbrăcată în rochie albă, cu aripi de înger
Horoscop
Zodii care regretă că s-au deschis prietenilor. Nativii care se pot confrunta cu momente tensionate
Cât de multă încredere poți avea în oamenii pe care îi consideri apropiați de sufletul tău? Ai mai jos lista cu zodii care regretă că s-au deschis prietenilor și care au șanse mari să...
PARTENERI
×