Reclamă

Transformarea lui Lady Louise Windsor. De la micuța cu zâmbet ștrengar, la nepoata preferată a Reginei Elisabeta a II-a

Cel mai mare copil al Contelui și Contesei de Wessex, Lady Louise Windsor, și-a sărbătorit aniversarea pe data de 8 noiembrie. Adolescenta a împlinit 18 ani. Pe lângă faptul că toți au rămas surprinși când au aflat că este nepoata preferată a Reginei Elisabeta, transformarea lui Lady Louise Windsor, atrage atenția tuturor.

Publicat: 9 noiembrie 2021, 6:04

Lady Louise Alice Elizabeth Mary Mountbatten-Windsor s-a născut prematur pe 8 noiembrie 2003 la Spitalul Frimley Park din Surrey. Născută cu esotropie, o afecțiune în care unul sau ambii ochi se îndreaptă spre interior. Aceasta a suferit o intervenție chirurgicală corectivă la vârsta de 10 ani. În 2014, mama sa, Sophie, a declarat pentru The Sunday Express: "Acum este bine. Vederea ei este perfectă". Acum, tânăra a împlinit 18 ani.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Transformarea lui Lady Louise Windsor

De asemenea, un lucru interesant despre Lady Louise Windsor este faptul că aceasta a fost ultima dintre nepoții Reginei Elisabeta a II-a care a purtat rochia regală de botez. Tânăra a aflat târziu că bunica sa este chiar monarhul Marii Britanii.

Mama sa a declarat în 2016 pentru BBC că a fost un „șoc” pentru ea când a aflat acest lucru.

Lady Louise este o tânără atipică. Aceasta a urmat pasiunea bunicului ei, Ducele de Edinburgh, care a decedat anul acesta. Adolescenta este pasionată de conducerea trăsurilor și a acordat primul ei interviu anul acesta.

Soții Wessexes s-au alăturat de-a lungul timpului Familiei Regale pentru mai multe vacanțe. Cu toate acestea, Lady Louise și-a făcut debutul la Trooping the Color. Atunci a apărut pentru a marca ziua oficială de naștere a Reginei în 2009. Ea a făcut atunci semn mulțimii de la balconul Palatului Buckingham împreună cu părinții ei.

Reclamă

Evenimentele la care s-a făcut remarcată

Tânăra s-a mai făcut remarcată în anul 2011. Atunci ea a avut rol principal, fiind domnișoară de onoare la nunta Ducilor de Cambridge. Lady Louise a fost fotografiată alături de vărul ei, Prințul Harry, în trăsura după ceremonia de la Westminster Abbey.

Tânăra are o relație strânsă cu bunica ei, Regina Elisabeta a II-a. S-a alăturat monarhului și bunicului ei iubit, acum răposatul Duce de Edinburgh, la slujba din Duminica Paștelui de la Windsor, din 2012, scrie HelloMagazine.com.

Reclamă

Adolescenta s-a mai făcut remarcată de-a lungul timpului pentru a fi alături de Familia Regală a Marii Britanii în sprijinirea Jocurilor Olimpice și Paralimpice de la Londra din 2012. Lady Louise a sărbătorit la Jocurile Paralimpice, alături de mama sa, Sophie, și de verișoara ei, Ducesa de Cambridge, aurul echipei Mixed Coxed Four Rowing a Marii Britanii.

Vezi mai multe imagini în GALERIA FOTO!

Lady Louise Winddor, la jocurile olimpice alături de Kate Middleton, în tribune
Cel mai mare copil al Contelui și Contesei de Wessex, Lady Louise Windsor, și-a sărbătorit aniversarea pe data de 8 noiembrie / Getty Images

Lady Louise pare să aibă o legătură deosebită și cu verișoarele ei, Prințesa Beatrice și Prințesa Eugenie. Într-o fotografie din 2013, Eugenie este văzută punându-și brațul în jurul micuței ei verișoare. Acestea participau la un serviciu de la Westminster Abbey pentru a marca cea de-a 60-a aniversare de la încoronarea Reginei.

Lady Louise Windsor a moștenit pasiunile bunicului ei

Talentata adolescentă a participat la evenimentul organizat pentru a marca cea de-a 90-a aniversare a Reginei în 2016, călare, alături de tatăl ei, Edward, la o gală la Castelul Windsor. Un an mai târziu, Lady Louise și-a făcut debutul la conducerea trăsurii în 2017, în timpul Royal Windsor Horse Show. Acela a fost un momenbt care i-a adus încântare Prințului Philip.

Ea a fost fotografiată bucurându-se de o plimbare cu trăsura cu mama sa, Sophie, în 2018. Un an mai târziu, a luat parte la curse cu trăsura, la categoria single, în cadrul evenimentului Driving Private la Royal Windsor Horse Show. Atunci a obținut locul trei. În aprilie 2021, după moartea Prințului Philip, s-a dezvăluit că ea a moștenit poneii și trăsura bunicului ei.

Cea mai recentă imagine cu Lady Louise Windsor este din timpul unei vizite la terenurile de antrenament ale echipei de Hochei a Angliei în 2020.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O zână cu aripi, care stă speriată la pământ
Horoscop
Zodii care preferă să trăiască singure. Nativii care se simt mai bine atunci când au intimitate
Există atât de multe lucruri care merită spuse despre viața personală atunci când locuiești singură. Pacea și liniștea, filmele preferate, ora de culcare târzie și faptul că nu trebuie să dai nimănui nicio explicație....
2
Bianca Censori și Kanye West într-o mașină privată
Divertisment
Bianca Censori a purtat o ținută transparentă și a fost la un pas de un accident vestimentar. Partenera lui Kanye West a avut o apariție îndrăzneață
Bianca Censori a purtat o ținută transparentă și a fost la un pas de un accident vestimentar. Partenera lui Kanye West a avut o apariție îndrăzneață pe străzile din Los Angeles. Imaginile cu diva...
3
O femeie îmbrăcată într-o rochie roșie, impunătoare
Horoscop
Cele mai norocoase zodii în funcție de luna în care s-au născut. Ei sunt fericiții zodiacului
Astrologii ne spun că data nașterii are un rol aparte în doza de noroc cu care ne neștem. Însă te-ai întrebat vreodată care dintre lunile anului poartă mai mult noroc? În acest articol, vei...
4
O femeie tânără cu ochelari de soare la ochi și un ruj portocaliu pe buze
Frumusețe
Nuanțele de ruj care te îmbătrânesc. De ce culori să te ferești, potrivit specialiștilor
Uneori este suficient să accentuezi buzele cu ruj pentru a te simți mai încrezătoare în sine. Această metodă va atrage o mulțime de priviri asupra ta, lucru care te va face să te simți...
5
Charles Spencer surprins într-o fotografie portret la Althorp House
Divertisment
Charles Spencer a vorbit despre starea de sănătate a lui Kate Middleton. Fratele Prințesei Diana spune că este îngrijorat
Charles Spencer a vorbit despre starea de sănătate a lui Kate Middleton. Fratele Prințesei Diana este îngrijorat pentru soția Prințului William. Charles a oferit mai multe informații într-un interviu recent. Charles Spencer a vorbit...
PARTENERI
×