Reclamă

Cine e nepotul preferat al Reginei Elisabeta. Prințul William și Prințul Harry nu ar fi favoriții ei

Mulți se întreabă cine e nepotul preferat al Reginei Elisabeta, dar, potrivit apropiaților, nu e nici Prințul William, nici Prințul Harry, ci o moștenitoare despre care puțini știu. Cei mai cunoscuți nepoți ai Reginei Elisabeta a II-a a Marii Britanii sunt Prințul William și Prințul Harry.

Publicat: 24 octombrie 2021, 8:35

Fiii moștenitorului tronului, Prințul Charles, sunt și unii dintre cei mai cunoscuți membri ai Familiei Regale. Deși aceștia au parte de mai multă atenție din partea publicului, se pare că aceștia nu ar fi preferații Reginei. Potrivit unui expert regal, moștenitoarea preferată a Reginei e mai puțin cunoscută de către public. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cine e nepotul preferat al Reginei Elisabeta

Potrivit The Sun, nepotul preferat al monarhului ar fi Lady Louise Windsor, fiica de 17 ani a Prințului Edward și a soției sale, Sophie, Conteă de Wessex.

Autorul Phil Dampier susține că monarhul în vârstă de 95 de ani o „adoră” pe tânăra Louise. 

„Lady Louise clar e una dintre favoritele Reginei și o văd având un rol important în Familia Regală pe viitor.”

– Phil Dampier

„Majestatea Sa îi vede des pe Edward și Sophie și pe copiii lor la Castelul Windsor, pentru că ei locuiesc aproape, la Bagshot Park,” a declarat Dampier. „Regina e foarte apropiată de mama ei, Sophie, și, desigur, întotdeauna a existat o legătură între ele pentru că Sophie a fost la un pas de moarte când a născut și Louise a avut probleme cu ochii. Dar a crescut și a devenit o tânără drăguță și inteligentă și Regina o adoră.”

Reclamă

Potrivit lui Dampier, Majestatea Sa ar fi chiar mai apropiată de Louise decât de William, Harry, Eugenie și Beatrice. Mulți cred că nepotul preferat al Reginei Elisabeta ar fi Lady Louise.

Vezi mai multe imagini în GALERIA FOTO!

Lady Louise Windsor în timp ce poartă un costum verde cu pălărie și stă într-o trăsură trebuie să ia o decizie foarte importantă
Lady Louise Windsor urmează să împlinească frumoasa vârstă de 18 ani / Profimedia Images
Reclamă

„Din multe puncte de vedere, Regina e mai apropiată de Louise și fratele ei, James, pentru că doar fac parte din familie și încă nu au roluri importante. Harry și Meghan au plecat, desigur, și William și Kate locuiesc mai mult în Norfolk și sunt ocupați cu responsabilitățile lor. Așa că vede familia Wessex mai mult în timpuri mai calme.” 

Lady Louise e foarte apropiată de Regina Elisabeta 

Lady Louise e atât de apropiată de bunicii ei încât a primit un cadou special în testamentul Prințului Philip, ce a murit în acest an, la 99 de ani. Ea a primit poneii și caleașca bunicului ei. 

Potrivit unor surse apropiate monarhului, Lady Louise a devenit nepotul preferat al Reginei Elisabeta după vara anului 2019. Ea și fratele ei, James, au petrecut-o alături de bunica lor, la Balmoral. 

Louise are a 14-a poziție în râândul succesiunii, în urma fratelui ei James. 

„Reginei îi place la nebunie faptul că li James și Louisei le-a plăcut timpul petrecut la Balmoral. Ea a devenit foarte apropiată de Louise, ce pare să fie nepoata ei preferată, urmată de James,” a dezvăluit un apropiat al monarhului. 

Potrivit lui Dampier, Louise ar putea primi în curând mai multe îndatoriri regale, pe măsură ce crește. 

„Louise e foarte inteligentă și gânditoare. Ai impresia că va dori să aibă un rol important și să facă ceva special cu viața ei. Sunt sigur că va fi încurajată de părinții ei să își creeze propria cale, dar dacă Regina are nevoie ca ea să preia responsabilități, atunci sunt sigur că va face acest lucru,” a continuat Dampier.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
fete care se îmbrățișează și zâmbesc pe un fundal alb
Horoscop
Zodii care știu să mențină prietenii de durată. De la cel mai fidel la cel mai absent nativ
Pentru cei mai mulți, relațiile care trec testul timpului sunt cele mai importante pentru fericire. Citește despre acele zodii care știu să mențină prietenii de durată și care este valoarea acestora. Există nativi care...
2
O femeie care poartă o rochie frumoasă și aleargă pentru a ilustra modul în care lasă trecutul în spate
Horoscop
Zodii care lasă trecutul în spate în săptămâna 11 martie – 17 martie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Astrologii au dezvăluit care sunt cele trei zodii care lasă trecutul în spate în săptămâna 11 martie – 17 martie 2024. Acești nativi sunt pregătiți să deschidă un nou capitol în viața lor. Astrele...
3
Brânzoaice trandafir, cu brânză de vaci și stafide
Rețete
Brânzoaice trandafir, cu brânză de vaci și stafide
Pentru momentele în care ai mai mult timp de petrecut în bucătărie și dorești să prepari plăcinte cu brânză, îți recomandăm rețeta de brânzoaice trandafir, cu brânză de vaci și stafide. Chiar dacă petreci...
4
fată frumoasă îmbrăcată cu o pelerină pe un cal într-o pădure
Horoscop
3 zodii care își propun să câștige orice luptă în perioada următoare. Vezi dacă te numeri printre ele
Mulți nativi își doresc să aibă noroc și să fie veghiați de astre, indiferent de situație. Cu toate acestea, 3 zodii care își propun să câștige orice luptă în perioada următoare chiar vor reuși....
5
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 11 martie – 17 martie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Astrologii au pregătit surprize inedite pentru toții nativii din zodiac. Fiecare zi a săptămânii va avea un punct intens pe care zodiile îl vor simți din plin. Horoscopul săptămânii 11 martie – 17 martie...
PARTENERI
×