Reclamă

Thomas Markle Jr face speculații despre căsnicia Prințului Harry. Ce a declarat fratele vitreg al lui Meghan Markle

Thomas Markle Jr face noi speculații despre căsnicia Prințului Harry. Fratele vitreg al lui Meghan Markle a vorbit la un show de televiziune australian despre fostul mariaj al Ducesei de Sussex cu producătorul de film american Trevor Engelson. Thomas Markle Jr nu s-a abținut de la nimic. Acesta a dezvăluit publicului ce crede despre soarta căsniciei Ducilor de Sussex.

Publicat: 15 octombrie 2021, 7:32 / Actualizat: 17 octombrie 2021, 12:28

În vârstă de 55 de ani, fratele vitreg al lui Meghan Markle a făcut noi speculații despre Ducesa de Sussex și Prințul Harry. Conform declarațiilor sale, Thomas Markle Jr este de părere că mariajul Ducilor de Sussex se apropie de final. Acesta își sprijină speculațiile pe modul în care a funcționat fosta căsnicie a surorii sale cu Trevor Engelson.

Thomas Markle Jr face speculații despre căsnicia Prințului Harry

Nu este prima dată când Thomas Markle Jr face speculații cu privire la viața surorii sale vitrege. În trailerul unui show de televiziune în care urmează să apară, Thomas Markle Jr spune că Ducesa de Sussex a rupt fosta căsnicie fără să se uite înapoi. Cu toate acestea, nu este clar dacă Thomas Markle Jr deține sau nu informații cu privire la despărțirea dintre Meghan Markle și fostul său soț, Trevor Engelson.

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

Meghan Markle, cu capul pe umărul soțului ei, pe scena Global Citizen Live 2021
Vizita lui Meghan Markle și a Prințul Harry la New York a venit cu o misiune importantă / Profimedia Images

Bărbatul acela cu care a fost măritată prima dată, pur și simplu a plecat de la el și l-a părăsit.

– Thomas Markle Jr

Reclamă
Reclamă

Ducesa de Sussex a fost căsătorită cu producătorul de film american Trevor Engelson. Cei doi și-au unit destinele în luna septembrie a anului 2011. Cu toate acestea, neînțelegerile și diferența de vârstă și-au spus cuvântul între cei doi. Astfel, în luna August a anului 2013 cei doi au decis să meargă pe drumuri separate.

Producătorul de film și-a refăcut viața între timp și s-a căsătorit cu Tracey Kurland, fiica unui investitor renumit. Thomas Markle Jr face de această dată noi speculații despre căsnicia surorii sale vitrege.

Deși Thomas Markle Jr și Meghan Markle nu au mai vorbit unul cu celălalt de mai bine de 10 ani, bărbatul este de părere că Prințul Harry ar trebui să se pregătească pentru un posibil divorț. Thomas Markle Jr crede că scenariul primei căsnicii a surorii sale vitrege se va repeta și cu Ducele de Sussex.

Pe ce își bazează Thomas Markle Jr speculațiile

Nu este prima dată când Thomas Markle Jr face speculații cu privire la viața surorii sale vitrege. În primul trailer al show-ului de televiziune Big Brother VIP Australia, Thomas Markle Jr și-a acuzat sora ca fiind ”extrem de superficială”.

De când Meghan Markle a intrat în viața Familiei Regale Britanice, aceasta a devenit ținta atacurilor venite din partea tatălui și a fratelui său. De-a lungul timpului Thomas Markle Jr a încercat să-l avertizeze pe Prințul Harry cu privire la Meghan Markle.

I-am spus Prințului Harry că Meghan o să-i distrugă viața. Este foarte superficială, însă nu e prea târziu să se despartă.

– Thomas Markle Jr

Cu toate acestea, cei mai mulți sunt de părere că Thomas Markle Jr face aceste speculații despre căsnicia Prințului Harry pentru a obține atenția presei și a celor din jur.

Fratele vitreg al lui Meghan Markle crede că este doar o problemă de timp până ce Prințul Harry va ajunge să aibă aceeași soartă ca fostul soț al lui Meghan Markle. Acuzațiile nu au la bază fapte certe.

De altfel, Thomas Markle Jr nu l-a întâlnit niciodată în persoană pe Prințul Harry, iar cu Meghan Markle a mai păstrat legătura de mai bine de opt ani. 

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Macaulay Culkin, în rolul lui Kevin, în Home Alone
Divertisment
Cum arată azi actorii din filmul Singur Acasă. Transformarea lor e remarcabilă la 31 de ani de la premieră
Sărbătorile de Crăciun se apropie. Cum acesta este un eveniment intens pregătit, de la cele mai gustoase preparate și până la decorațiuni, filmele nu au cum să lipsească din zilele de sărbătoare. Unul dintre...
2
Regina Elisabeta într-o rochie argintie în fața unu brad de Crăciun la Windsor în 2017
Divertisment
Castelul Windsor este decorat pentru Crăciun. Cum arată primele imagini de la reședința regală
Castelul Windsor este decorat pentru Crăciun. Pregătirile au început de ceva vreme, iar primele imagini de la reședința regală au fost distribuite pe contul oficial de Instagram al Familiei Regale Britanice. Bradul este împodobit...
3
Chantel Jeffries cu părul prins într-o coadă la un eveniment public din 2017
Divertisment
Chantel Jeffries și-a impresionat fanii la plajă. Ce costum de baie a ales să poarte vedeta
Chantel Jeffries și-a impresionat fanii la plajă. Vedeta în vârstă de 29 de ani s-a distrat alături de prietenii săi în Miami, Florida. Aceasta a ales un costum de baie roz care să-i scoată...
4
Ben Affleck alături de Jennifer Lopez pe covorul roșu la premiera filmului The Last Duel de la festivalul de film de la Veneția
Divertisment
Ben Affleck a oferit un interviu sincer. Ce spune actorul despre relația sa cu Jennifer Lopez
Ben Affleck a oferit un interviu sincer în care a vorbit despre relația sa cu Jennifer Lopez, dar și despre începuturile în cariera sa de la Hollywood. Actorul în vârstă de 49 de ani...
5
Sylvie Meis într-o rochie cu paiete roz în timp ce prezintă o emisiune
Divertisment
Sylvie Meis și Niclas Castello au fost surprinși în ipostaze tandre. Cum s-au distrat soții pe plaja din Miami
Sylvie Meis și Niclas Castello au fost surprinși în ipostaze tandre. Cei doi soți nu au ținut cont de nimic și s-au iubit sub privirile tuturor celor din jur. Actrița în vârstă de 43...
PARTENERI
×