Reclamă

Ducii de Sussex nu vor lua parte la comemorarea Prințesei Diana. De ce nu se întorc Meghan Markle și Prințul Harry în Marea Britanie

Familia Regală Britanică nu va avea parte de o reuniune completă foarte curând. Meghan Markle și Prințul Harry nu se vor întoarce în Marea Britanie. Cuplul Regal nu a mai apărut împreună în Regatul Unit al Marii Britanii de când au ales să părăsească Familia Regală și să se mute în america. Astfel, Ducii de Sussex nu vor lua parte nici la evenimentul susținut pentru comemorarea Prințesei Diana.

Publicat: 13 octombrie 2021, 8:32

Meghan Markle și Prințul Harry ar fi trebuit să se întoarcă în Marea Britanie pe data de 19 octombrie. Atunci a fost setată petrecerea privată și caritabilă susținută în memoria Prințesei Diana. Evenimentul ar fi trebuit să aibă loc în aceeași perioadă în care Prințul William și Prințul Harry au dezvelit statuia mamei lor. Cu toate acestea, din cauza pandemiei de COVID-19, evenimentul a fost anulat de mai multe ori și reprogramat pentru data de 19 octombrie.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ducii de Sussex nu vor lua parte la comemorarea Prințesei Diana

Ruptura dintre Ducii de Sussex și Familia Regală Britanică pare că se adâncește. Meghan Markle și Prințul Harry sunt așteptați în Marea Britanie pentru data de 19 octombrie. Cu toate acestea, o sursă apropiată a Cuplului Regal a declarat faptul că cei doi ”nu au niciun plan de a se întoarce”. Deși sursa nu e dezvăluit motivele pentru care s-a ajuns la această decizie, presa a speculat că ar putea avea legătură cu cei doi copii ai cuplului.

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

Meghan Markle și Prințul Harry în New York, pe stradă. Amândoi sunt îmbrăcați în negru și fac cu mâna la camere
Prințul Harry și Meghan Markle au avut o vizită oficială în New York la finalul lunii septembrie / Profimedia Images

Ducii de Sussex sunt niște părinți implicați, iar în prezent se concentrează pe creșterea micuțului Archie și a micuței Lilibet.

Reclamă

Evenimentul de comemorare al Prințesei Diana va fi unul restrâns. La acesta vor lua parte donatorii care au luat parte la realizarea și susținerea confecționării statuii Prințesei Diana. Gazda evenimentului va fi chiar fratele Prințului Harry, Prințul William. Ultima dată când cei doi frați s-au întâlnit a fost chiar la dezvelirea statuii Prințesei din luna iulie a acestui an.

Astăzi, la ceea ce ar fi fost cea de-a 60-a aniversare a mamei noastre, ne amintim de dragostea și caracterul său puternic. Calități care au făcut-o o forță a binelui. În fiecare zi ne dorim să fi fost aici cu noi. Speranța noastră este ca această statuie să fie văzută pentru totdeauna ca un simbol al vieții și al importanței sale.

– Prințul William și Prințul Harry

Discursul celor doi frați a emoționat la acel moment publicul. Deși admiratorii Casei Regale s-au așteptat la o reuniune și în luna octombrie, se pare că acest lucru nu va fi posibil. Ducii de Sussex nu vor lua parte la comemorarea Prințesei Diana.

Reclamă

Cine va participa la comemorarea Prințesei Diana

Evenimentul pentru comemorarea Prințesi Diana a fost setat pentru data de 19 octombrie 2021. Acesta ar fi trebuit să aibă loc în luna iulie a acestui an. Tot atunci a fost dezvelită și statuia Prințesei Diana de la Grădinile Palatului Kensington.

La dezvelirea statuii au luat parte cei doi fii ai Prințesei Diana. De data aceasta, Prințul William și Prințul Harry nu vor avea ocazia să stea de vorbă. Ducii de Sussex nu vor lua parte la evenimentul susținut pentru a comemorarea Prințesei Diana. Evenimentul va fi unul restrâns și va fi găzduit de Prințul William.

Prințul William și Prințul Harry în timp ce privesc statuia Prințesei Diana
Ducele de Cambridge și Ducele de Sussex au fost complet emoționați de acest moment / Profimedia Images

Printre invitații de renume se va numără și cântărețul Elton John. Ducii de Sussex vor mai sta o perioadă departe de Familia Regală Britanică. Ultima lor apariție în public în Regatul Unit a fost la momentul în care au decis să se mute în America.

Recent, Meghan și Harry au mers în New York pentru a lua parte la mai multe întâlniri. Meghan și Harry au vorbit despre importanța vaccinării și au promovata cest drept la mai multe evenimente.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 15 aprilie – 21 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
În această perioadă, mulți dintre nativi se vor reîntoarce la credințele din trecut. Există o singură zodie care va descoperi că suferă de oboseală cronică, iar aceasta va trebui să ia o pauză prelungită....
2
O femeie frumoasă care poartă o rochie roz și simbolizează una dintre acele zodii energice
Horoscop
Cele mai energice zodii. Ei sunt nativii cu o forță interioară de invidiat
Te-ai întrebat vreodată care sunt cele mai energice zodii? Acești nativi au o forță interioară de invidiat. Reușesc să facă față tuturor provocărilor și aduc zâmbetul pe buzele oamenilor din viața lor. Ei sunt...
3
fată îmbrăcată în culori deschise pe un fundal bleu
Horoscop
Culoarea zodiei Gemeni. Nuanțele care îți poartă noroc dacă ești în această zodie
Fiecare nativ în parte are trăsături specifice, dar și lucruri care îi plac în mod deosebit și i se potrivesc mănușă. Află care este culoarea zodiei Gemeni și vezi cum poți să o porți...
4
Jennifer Lopez într-un crop top verde în timp ce își ascunde abdomenul cu ajutorul unei poșete
Divertisment
Abdomenul ei nu mai are niciun secret. Cum și-a pus timpul amprenta asupra corpului lui Jennifer Lopez
Abdomenul ei nu mai are niciun secret. Timpul pare că și-a pus amprenta asupra corpului lui Jennifer Lopez. Vedeta latino a făcut spectacol atunci când a apărut pe străzile din New York. Totul s-a...
5
O femeie frumoasă care poartă o rochie neagră și ține într-un cerc armonios mai multe frunze aurii
Horoscop
Zodii care iubesc liniștea. Ei sunt nativii care evită situațiile dramatice
Există unele zodii care iubesc liniștea și evită pe cât se poate situațiile dramatice. Acești nativi se feresc de persoanele care tind să fie vampiri energetici. Ei au nevoie de oameni sinceri în viața...
PARTENERI
×