Reclamă

Detaliul emoționant de la botezul regal. Ce s-a întâmpla la evenimentul dedicat bebelușilor August și Lucas

Regina Elisabeta a participat la evenimentul dedicat bebelușilor August și Lucas, dar se pare că mulți au ratat detaliul emoționant de la botezul regal. Hello Magazine spune că există o semnificație emoționantă în spatele datei alese.

Publicat: 24 noiembrie 2021, 8:37 / Actualizat: 7 iunie 2024, 16:24

Fiul lui Mike și Zara Tindall, Lucas, a fost botezat alături de fiul Prințesei Eugenie și al soțului ei Jack Brooksbank, August, la Royal Lodge din Windsor. Ambii bebeluși s-au născut la începutul acestui an. Prințesa Eugenie și Zara le-au dat fiilor lor al doilea nume Philip drept omagiu emoționant adus bunicului lor, Ducele de Edinburgh, scrie publicația mai sus menționată.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Detaliul emoționant de la botezul regal

Prințul Philip a murit la vârsta de 99 de ani pe 9 aprilie. Atunci August avea doar două luni, iar Lucas avea mai puțin de trei săptămâni.

Acum a ieșit la iveală detaliul emoționant de la botezul regal. Botezul comun al celor doi verișori regali a avut loc pe 21 noiembrie, la o zi după ce ar fi fost cea de-a 74-a aniversare a căsătoriei Reginei și Prințului Filip. Cu această ocazie, monarhul s-a consolat cu familia alături.

Reclamă

Vezi mai multe imagini în GALERIA FOTO!

Prințesa Eugenie și soțul ei, la botezul lui August
Fiul lui Mike și Zara Tindall, Lucas, a fost botezat alături de fiul Prințesei Eugenie și al soțului ei Jack Brooksbank, August, la Royal Lodge din Windsor / Profimedia Images

Dublu botez regal a avut loc, de asemenea, la 181 de ani de la nașterea celui mai mare copil al Reginei Victoria și al Prințului Albert, Victoria. Prințesa Regală s-a născut pe 21 noiembrie 1840. Rochia de botez Spitalfields din mătase și dantelă Honiton a fost purtată de Victoria la botez în februarie 1841. Ținuta a fost purtată de 62 de bebeluși regali, inclusiv de actuala regină.

Cu toate acestea, în urma botezului fiicei contelui și contesei de Wessex, Lady Louise Windsor, pe 24 aprilie 2004, s-a decis că haina era prea delicată pentru a fi folosită din nou. Regina a comandat atunci o replică pentru a o înlocui. Replica rochiei a fost purtată de atunci de cei trei copii ai Ducelui și Ducesei de Cambridge, Prințul George, Prințesa Charlotte și Prințul Louis, împreună cu copilul cel mai mare al Ducelui și Ducesei de Sussex, Archie.

Regina Elisabeta a participat la eveniment

Reclamă

Nu se știe exact dacă cei doi bebeluși regali ai Prințesei Eugenie și ai Zarei au purtat rochia de botez. Cu toate acestea, un eveniment dublu este un eveniment foarte rar în Monarhia Britanică.

Prințesa Eugenie și Zara Tindall și-au botezat împreună cei doi copii. Ceremonia de la Windsor a fost una restrânsă. Cele două nepoate ale Reginei și-au dorit mult ca monarhul să fie parte la eveniment. Din cauza indicațiilor primite din partea medicilor, Regina Marii Britanii nu a putut onora evenimentele din ultimul timp. S-a spus că nu va veni nici la acest dublu botez.

Regina Elisabeta într-un costum verde în mașină în timp ce vine la botezul strănepoților săi
Alături de Majestatea Sa, pe lista de invitați, s-au aflat Prințul Andrew și Ducii de Cambridge / Profimedia Images

Cu toate acestea, Majestatea Sa s-a prezentat la eveniment și i-a surprins pe toți. Alături de Majestatea Sa, pe lista de invitați, s-au aflat Prințul Andrew și Ducii de Cambridge. Regina a fost surprinsă de fotografi într-un costum verde elegant. Majestatea Sa a părut într-o formă bună. Oamenii au fost tot mai îngrijorați cu privire la starea sa de sănătate în ultimul timp.

RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Cele 12 semne zodiacale, dispuse în cercuri concentrice, cu un soare stilizat în interior, pe un fundal în nuanțe de mov și albastru.
Horoscop lunar
Horoscopul lunii iulie 2024. Zodiile renunță la măști și își arată adevărata personalitate
Este perioada ideală pentru vindecare și pentru a face pace cu trecutul mai puțin pozitiv. Citește horoscopul lunii iulie 2024 și află detalii despre toate zodiile în parte. Atunci când începe sezonul Leului toți...
2
O fetiță frumoasă cu o baghetă în mână
Horoscop
Cea mai norocoasă zi a lunii iulie 2024 pentru fiecare semn zodiacal. Află când sunt astrele de partea ta
Cele mai norocoase zile din iulie 2024 sunt influențate de multe tranzite astrologice semnificative care au loc pe parcursul lunii. Află care e cea mai norocoasă zi a lunii iulie 2024 pentru fiecare semn...
3
O femeie machiată natural
Frumusețe
Cu ce poți înlocui fondul de ten vara. Soluții pentru un look impecabil
În ultimul timp, femeile optează pentru un look cât mai natural. De la vizionarea tutorialelor de machiaj până la mărturisirile specialiștilor din industria frumuseții, din ce în ce mai multe recomandări se referă la...
4
Cuplu care ține o hartă în mână
Horoscop
Zodii care au toate șansele să lase tot și să călătorească în lume. Nativii care apreciază experiențele noi
Cutreierea globului este un vis pentru călătorii cu sete de nou și aventură. În astrologie există puține zodii care au o poftă mare de călătorie. Explorarea colțurilor lumii și experimentarea atracției magnetice a culturilor...
5
Prăjitura răsturnată cu piersici pe un platou de sticlă cu picior
Rețete
Prăjitura răsturnată cu piersici, pentru răsfățul unei zile de vară
Prăjitura răsturnată cu piersici este un desert clasic, cu o prezentare spectaculoasă și un gust delicios. Baza caramelizată cu piersici adaugă o notă de dulceață și savoare, în timp ce aluatul este pufos și...
PARTENERI
×