Reclamă

Cristiana Copos a mers la Londra de sărbători. Imagini rare de familie cu fiica sa, Alexandra

Cristiana Copos este una dintre cele mai puternice femei din România. Cu toate acestea, ea a preferat mereu să păstreze discreția în ceea ce privește familia. Imaginile din intimitate au fost destul de rare făcute publice. Cristiana Copos a mers la Londra de sărbători și a petrecut clipe deosebite alături de familia fiicei sale.

Publicat: 7 ianuarie 2022, 18:42 / Actualizat: 20 ianuarie 2022, 13:04

Legătura dintre mamă și fiică este una foarte puternică. Chiar dacă locuiesc la o distanță de peste 2500 de km, acest lucru nu le împiedică să se sprijine una pe cealaltă. Sunt mereu o echipă atunci când lucrurile din viața de zi cu zi cer acest lucru. Alexandra locuiește la Londra, alături de soțul ei, iar împreună se ocupă de creșterea și educația fiicei lor, Siena.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cristiana Copos a mers la Londra de sărbători

Alexandra și soțul ei au un program încărcat. Cu toate acestea, cei doi fac tot ce le stă în putință ca Siena să nu ducă lipsă de nimic. La toate acestea contribuie în mod activ și Cristiana Copos. Atunci când călătorește la Londra este cea mai fericită bunică din lume. Pe lângă faptul că-și vede fiica, este alături de micuța Siena. Acesta este singurul lucru care contează pentru ea în acele momente.

În cele mai recente imagini cu Cristiana și Alexandra, se poate vedea clar cât de fericite sunt împreună și cum radiază de fericire una în prezența celeilalte. Cristiana Copos are cum 63 de ani, dar este în continuare o femeie frumoasă, discretă și elegantă, pentru care familia a fost mereu cea mai importantă.

În prezența fiicei, a nepoatei și a ginerelui, Cristiana Copos zâmbește larg și pare că are toată lumea la picioare. Sunt o familie frumoasă, iar acest lucru contează enorm în fiecare clipă.

Vezi mai multe imagini în GALERIA FOTO!

Reclamă
Cristiana Copos, în brațe cu nepoțica Siena, cu bradul de Crăciun pe fundal
Cristiana Copos a mers la Londra de sărbători și a petrecut clipe deosebite alături de familia fiicei sale / Arhivă personală Cristiana Copos

O altă femeie puternică din România pentru care familia contează enorm este Alexandra Androne. Află mai multe despre actriță din interviul oferit echipei CaTine.ro.

Relația frumoasă dintre Cristiana Copos și fiica sa, Alexandra

Reclamă

Cristiana și Alexandra sunt în strânsă legătură chiar și atunci când sunt în orașe diferite. Cristiana Copos a spus într-un interviu acordat Click! că Alexandra este cea care se ocupă de toată organizarea și evoluția lanțului de cofetării pe care îl dețin împreună. Din cauza faptului că pandemia a limitat întâlnirile fizice, mama și fiica vorbesc mereu la telefon și au ședințe în mediul online pentru a duce mai departe pasiunea pentru deserturi.

Tot în interviul menționat anterior, Cristiana Copos a spus că i-a fost greu să țină pasul cu schimbările impuse de pandemia de Covid-19, care a afectat toate domeniile de activitate. Alexandra este cea care are mereu cele mai bune idei pentru ca afacerea de familie să fie micul lor triumf într-o lume plină de incertitudini în această perioadă.

Pasiunea pentru prăjituri a fost a Cristinei Copos. Aceasta a spus în trecut, ori de câte ori a avut ocazia, că oamenii care îi calcă pragul cofetăriilor contează pentru ea la fel de mult ca membrii familiei. De aceea, Cristina testează personal prăjiturile care ajung în vitrina cofetăriilor. Dacă se întâmplă ca un gust să nu o satisfacă îndeajuns, atunci desertul respectiv iese de pe linia de producție.

Cristina Copos este de departe exemplul de femeie puternică, care știe cum să se bucure de viață. Fiica și nepoțica sa sunt cele mai importante, iar acest lucru se poate vedea cu ochiul liber în imaginile de mai sus.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
2
O femeie care își aplică ulei pe păr
Frumusețe
Cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului, recomandate de experții în frumusețe
Podoaba capilară este unul din atuurile frumuseții feminine. Deși nu există o rețetă magică, cercetările arată că cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului pot accelera procesul. În plus, extractele puternice din plante ajută...
3
Un bărbat care stă pe o canapea, cu telecomanda în mână, care cască
Horoscop
Zodii care pot fi parteneri leneși. Cum să abordezi situația în relația de cuplu
Te-ai săturat să-ți cicăliști constant partenerul să-și facă sarcinile din casă? Te trezești că faci toate sarcinile grele din relație? Dacă da, nu ești singura. Astrologii lămuresc și această situație. Există zodii care pot...
4
O femeie care privește cu zâmbetul pe buze la o vitamină
Sănătate
Deficitul de vitamine care te-ar putea face să pari mai în vârstă. La ce recomandă specialiștii să fii atentă
Te-ai simțit mai fragilă, irascibilă și fără energie în ultima perioadă? Ar fi bine să verifici dacă ai deficit de vitamine. Acesta poate provoca o serie de simptome, cum ar fi oboseală și iritabilitate....
5
O femeie îmbrăcată în rochie albă, cu aripi de înger
Horoscop
Zodii care regretă că s-au deschis prietenilor. Nativii care se pot confrunta cu momente tensionate
Cât de multă încredere poți avea în oamenii pe care îi consideri apropiați de sufletul tău? Ai mai jos lista cu zodii care regretă că s-au deschis prietenilor și care au șanse mari să...
PARTENERI
×