Reclamă

Cristiana Copos a mers la Londra de sărbători. Imagini rare de familie cu fiica sa, Alexandra

Cristiana Copos este una dintre cele mai puternice femei din România. Cu toate acestea, ea a preferat mereu să păstreze discreția în ceea ce privește familia. Imaginile din intimitate au fost destul de rare făcute publice. Cristiana Copos a mers la Londra de sărbători și a petrecut clipe deosebite alături de familia fiicei sale.

Publicat: 7 ianuarie 2022, 18:42

Legătura dintre mamă și fiică este una foarte puternică. Chiar dacă locuiesc la o distanță de peste 2500 de km, acest lucru nu le împiedică să se sprijine una pe cealaltă. Sunt mereu o echipă atunci când lucrurile din viața de zi cu zi cer acest lucru. Alexandra locuiește la Londra, alături de soțul ei, iar împreună se ocupă de creșterea și educația fiicei lor, Siena.

Cristiana Copos a mers la Londra de sărbători

Alexandra și soțul ei au un program încărcat. Cu toate acestea, cei doi fac tot ce le stă în putință ca Siena să nu ducă lipsă de nimic. La toate acestea contribuie în mod activ și Cristiana Copos. Atunci când călătorește la Londra este cea mai fericită bunică din lume. Pe lângă faptul că-și vede fiica, este alături de micuța Siena. Acesta este singurul lucru care contează pentru ea în acele momente.

În cele mai recente imagini cu Cristiana și Alexandra, se poate vedea clar cât de fericite sunt împreună și cum radiază de fericire una în prezența celeilalte. Cristiana Copos are cum 63 de ani, dar este în continuare o femeie frumoasă, discretă și elegantă, pentru care familia a fost mereu cea mai importantă.

În prezența fiicei, a nepoatei și a ginerelui, Cristiana Copos zâmbește larg și pare că are toată lumea la picioare. Sunt o familie frumoasă, iar acest lucru contează enorm în fiecare clipă.

Vezi mai multe imagini în GALERIA FOTO!

Reclamă
Reclamă
Cristiana Copos, în brațe cu nepoțica Siena, cu bradul de Crăciun pe fundal
Cristiana Copos a mers la Londra de sărbători și a petrecut clipe deosebite alături de familia fiicei sale / Arhivă personală Cristiana Copos

O altă femeie puternică din România pentru care familia contează enorm este Alexandra Androne. Află mai multe despre actriță din interviul oferit echipei CaTine.ro.

Relația frumoasă dintre Cristiana Copos și fiica sa, Alexandra

Cristiana și Alexandra sunt în strânsă legătură chiar și atunci când sunt în orașe diferite. Cristiana Copos a spus într-un interviu acordat Click! că Alexandra este cea care se ocupă de toată organizarea și evoluția lanțului de cofetării pe care îl dețin împreună. Din cauza faptului că pandemia a limitat întâlnirile fizice, mama și fiica vorbesc mereu la telefon și au ședințe în mediul online pentru a duce mai departe pasiunea pentru deserturi.

Tot în interviul menționat anterior, Cristiana Copos a spus că i-a fost greu să țină pasul cu schimbările impuse de pandemia de Covid-19, care a afectat toate domeniile de activitate. Alexandra este cea care are mereu cele mai bune idei pentru ca afacerea de familie să fie micul lor triumf într-o lume plină de incertitudini în această perioadă.

Pasiunea pentru prăjituri a fost a Cristinei Copos. Aceasta a spus în trecut, ori de câte ori a avut ocazia, că oamenii care îi calcă pragul cofetăriilor contează pentru ea la fel de mult ca membrii familiei. De aceea, Cristina testează personal prăjiturile care ajung în vitrina cofetăriilor. Dacă se întâmplă ca un gust să nu o satisfacă îndeajuns, atunci desertul respectiv iese de pe linia de producție.

Cristina Copos este de departe exemplul de femeie puternică, care știe cum să se bucure de viață. Fiica și nepoțica sa sunt cele mai importante, iar acest lucru se poate vedea cu ochiul liber în imaginile de mai sus.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Kim Kardashian într-un costum din două piese, alb, în Santa Monica în anul 2018
Divertisment
Kim Kardashian și Pete Davidson au fost surprinși în ipostaze tandre. Cei doi îndrăgostiți au mers la o întâlnire romantică
Kim Kardashian și Pete Davidson au fost surprinși în ipostaze tandre. Cei doi îndrăgostiți s-au bucurat de o cină romantică în Los Angeles. Fotografii i-au urmărit la fiecare pas și i-au pozat din toate...
2
Keanu Reeves, la costum, în cadrul unui interviu din anul 2013
Divertisment
Keanu Reeves a cerut autografe altor vedete. Ce declarații a făcut actorul din Matrix
Keanu Reeves a oferit recent un interviu în care a dezvăluit faptul că a cerut autografe altor vedete. Actorul care interpretează rolul personajului Neo din seria celebră ”Matrix” nu s-a sfiit să recunoască acest...
3
Geena David, la decernarea unor premii pentru scriitori, în Beverly Hills
Divertisment
Geena Davis a spus că un actor a refuzat să lucreze cu ea pe motiv că e prea bătrână: „Eram cu 20 de ani mai tânără decât el”
În momentul în care actrița Geena Davis a filmat filmul „Thelma & Louise”, în 1991, era deja cunoscută pentru rolurile din filme precum „Beetlejuice” și „Tootsie”. Ea câștigase chiar și un Oscar pentru interpretarea...
4
Julia Fox, fotografiată la ieșirea dintr-un restaurant, într-o ținută neagră
Divertisment
Cine este Julia Fox, noua iubită a lui Kanye West. Stilul ei vestimentar a evoluat mult în ultimii ani
Cine este Julia Fox, noua iubită a lui Kanye West, s-au întrebat mulți după ce au văzut-o alături de rapper în camera de hotel. De la apariții delicate pe covorul roșu, vedeta a făcut...
5
Selena Gomez cu o pereche de căști pe cap în fața unui microfon la un interviu din 2011
Divertisment
Selena Gomez a dezvăluit semnificația tatuajului său cu trandafiri. Cara Delevingne a fost cea care a inspirat-o
Selena Gomez a dezvăluit semnificația tatuajului său cu trandafiri. La începutul lunii decembrie au apărut primele informații privind desenul permanent pe care vedeta l-a ales. Artista are mai multe desene pe corp, iar cele...
PARTENERI
×