Reclamă

Cum arată fiica lui Matt LeBlanc la vârsta de 19 ani. Actorul din Friends se mândrește cu Marina Pearl LeBlanc

Matt LeBlanc și fosta sa soție au adus-o pe Marina pe lume în anul 2004. Actorul din Friends este un tată mândru. Matt LeBlanc a devenit celebru după ce l-a interpretat pe Joey în cele zece sezoane ale serialului. Descoperă cum arată fiica lui Matt LeBlanc la vârsta de 19 ani.

Beatrice Ioana
Beatrice Ioana
Publicat: 5 noiembrie 2023, 7:25

Marina Pearl LeBlanc a stat departe de lumina reflectoarelor. Spre deosebire de părinții săi, acesta a preferat să nu atragă foarte mult atenția asupra sa. Tânăra, în vârstă de 19 ani, nu este prezentă pe conturile de social media și apare rareori în public.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cum arată fiica lui Matt LeBlanc la vârsta de 19 ani

Matt LeBlanc a devenit celebru pentru rolul lui Joey Tribbiani din serialul Friends. Actorul a declarat că „rolul de tată” a fost cel mai important rol al vieții sale. Acesta a devenit părinte în anul 2004. El și Melissa McKnight se pot mândri cu o fată extraordinară.

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

Matt LeBlanc și Marina Pearl LeBlanc la un eveniment public din 2014
Marina Pearl LeBlanc se ferește de lumina reflectoarelor / Getty Images

„Îmi amintesc când s-a născut fiica mea. În secunda în care m-am uitat la ea am simțit ce este dragostea adevărată. N-am simțit niciodată ceva mai puternic. Nu-mi venea să cred că este acolo. Am știut din acel moment că nu va exista nimic care să-mi oprească iubirea pe care i-o pot purta”, a declarat actorul din Friends într-un interviu din anul 2016.

Reclamă

LeBlanc a luat o pauză de la cariera de actor atunci când marina era mică. Acesta a vrut să se dedice în totalitate rolului de părinte. De altfel, actorul spune că a devenit mult mai răbdător și mai atent.

„Era amuzant să încerc să-i fac Marinei micul dejun, să o iau de la școală și să o ajut la teme. Am petrecut mult timp împreună, mergeam în vacanțe și ne distram. Am devenit mult mai atent și mai răbdător”, a declarat Matt.

La 19 ani, Marina este o domnișoară superbă care se mândrește cu realizările sale. Marina nu apare foarte des în public și preferă să trăiască departe de ochii curioșilor.

Reclamă

Aceasta mai are o soră și un frate, Jacquelyn și Tyler, dintr-o relație anterioară a mamei sale. Matt și mama Marinei au divorțat în anul 2006.

Cum a crescut Marina alături de tatăl său

Marina a crescut în cea mai mare parte a timpului cu tatăl său. Copilăria și-a petrecut-o în Santa Barbara, California. La vârsta de 11 ani a fost diagnosticată cu o formă de displazie care i-a afectat capacitatea de a merge și de a vorbi. Marina a avut nevoie de tratament și o perioadă lungă de recuperare pentru a putea trece peste acest diagnostic.

„Fiica mea a fost diagnosticată cu această problemă. A fost o perioadă foarte întunecată. Abia ieșeam din casă și nu voiam să mă văd cu alți oameni. Voiam să-mi sun agentul și să-i spun că-mi șteargă numărul de telefon pentru următorii ani”, spunea Matt într-un interviu pentru The Daily Mirror.

Matt și-a dat seama în timp că adoră să petreacă timpul cu familia, fiind unul dintre motivele pentru care a preferat să pună cariera pe locul doi.

Ce pasiuni are Marina, fiica lui Matt LeBlanc

Matt este cel care le-a dezvăluit admiratorilor săi care sunt pasiunile fiicei sale. Atunci când Marina a împlinit 12 ani, matt a spus că a avut două dorințe.

„Anul acesta mi-a spus că își dorește un concert în care să o vadă pe Rihanna și că ar vrea să înceapă lecțiile de echitație”. Marina a petrecut cea mai mare parte a timpului  în preajma animalelor, la casa familiei lui Matt.

Micuța mergea des la ferma din Santa Barbara a familiei actorului. Actorul din Friends a declarat că fiica sa este un mare fan al serialului. Marina s-a născut chiar în perioada în care se încheia difuzarea ultimului sezon din Friends.

Fiica actorului nu a călcat pe urmele acestuia. În schimb, Marina este pasionată de muzică și a obținut deja un rol într-un musical. Matt spune că este foarte mândru de talentul fiicei sale. Actorul este nerăbdător să vadă ce anume îi rezervă viitorul fiicei sale.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Două mâini de femeie care curăță un ou fiert de o coajă
Timp liber
Ce să faci cu ouăle fierte ca să se curețe foarte ușor. Trucuri utile pentru orice gospodină
Se apropie Paștele, iar de pe masă nu trebuie să lipsească ouăle frumos încondeiate. Ciocnirea ouălor de Paște este o tradiție care se păstrează în continuare. Descoperă și tu ce să faci cu ouăle...
2
Două tăvi cu cozonaci proaspăt scoși din cuptor
Timp liber
Când se scot cozonacii din tavă. Trucuri de la gospodine pentru un cozonac reușit
Cozonacii sunt nelipsiți de pe masa de sărbătoarea r românilor. Gospodinele se pregătesc din timp pentru a avea pe masă cele mai bune preparate. Dacă îți dorești să ai parte de cozonaci apetisanți și...
3
O femeie frumoasă care poartă o rochie albă și stă într-un lac pentru a ilustra una dintre acele zodii nefericite a lunii mai 2024
Horoscop
Zodia nefericită a lunii mai 2024. Ea are cele mai multe probleme din cauza stresului
Astrologii au dezvăluit care este zodia nefericită a lunii mai 2024. Acest nativ se va confrunta cu cele mai multe probleme din cauza stresului de la locul de muncă. Astrele arată o perioadă destul...
4
O femeie frumoasă care poartă o rochie albă și stă într-un lac pentru a ilustra una dintre acele zodii nefericite a lunii mai 2024
Horoscop
Zodia nefericită a lunii mai 2024. Ea are cele mai multe probleme din cauza stresului
Astrologii au dezvăluit care este zodia nefericită a lunii mai 2024. Acest nativ se va confrunta cu cele mai multe probleme din cauza stresului de la locul de muncă. Astrele arată o perioadă destul...
5
O femeie frumoasă care poartă o rochie neagră și o pereche de mănuși în timp ce ține un deget la gură pentru a ascunde un secret
Horoscop
Zodii care nu pot păstra un secret. Nativii în care nu e recomandat să-ți pui încrederea
Există unele zodii care nu pot păstra un secret. Acești nativi nu pot fi de încredere și este recomandat să eviți discuțiile importante în preajma lor. Dacă ai anumite probleme care îți dorești să...
PARTENERI
×