O scenă din serialul Squid Game a fost ștearsă. Cum și-au motivat producătorii decizia

Nu mai este niciun secret faptul că serialul Squid Game este una dintre cele mai populare producții din întreaga lume. Milioane de fani au urmărit cele nouă episoade ale seriei cu sufletul la gură. Cei mai mulți și-au dorit să transforme jocurile din producția de succes în realitate. Se pare că producătorii serialului Squid Game au fost nevoiți să șteargă una din scenele centrale ale acestuia. Acest lucru s-a întâmplat din cauza fanilor mult prea entuziasmați.

Publicat: 7 octombrie 2021, 11:57 / Actualizat: 20 October 2021, 13:20

Distopia despre inegalitate creată în Coreea de Sud cu sprijinul Netflix a atras în jurul său milioane de telespectatori. Serialul are un real succes, iar acest lucru se datorează conceptului pe care îl aduce în față. Pe lângă povestea care are un substrat foarte sensibil, conceptul de serie care implică jocurile nu poate să dea greș. Admiratorii serialului Squid Game au privit secvențele cu nostalgie față de jocurile copilăriei. Fanii din restul lumii au rămas fascinați de noutatea conceptului.

O scenă din serialul Squid Game a fost ștearsă

Serialul de succes Squid Game are o structură aparte. Seria de nouă episoade aduce în lumină jocurile din trecutul oamenilor din Coreea de Sud. În timp ce pentru unii serialul reușește să atingă o coardă sensibilă, a nostalgiei pentru copilărie, pentru alții produce sentimente de suspans și curiozitate.

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

Scenă din serialul Squid Game în care apar cele trei personaje principale interpretate de Ali, Park Hae Soo și Lee Jung-jae
Personajele principale din seria de succes sunt interpretate de actori de renume / Profimedia Images

Producătorii au creat un concept de serial care să aibă la bază șase jocuri extrem de îndrăgite de copiii din Coreea de Sud. Într-o lume puternic tehnologizată, nu este de mirare că un astfel de concept a reușit să strângă milioane de fani în jurul său.

Primul episod al serialului Squid Game îi aduce în prim plan pe jucătorii care primesc o carte de vizită. Pe aceasta se află un număr te telefon care urmează să le schimbe viața. Scena în care personajul principal vede numărul de telefon a fost pusă pe pauză de milioane de urmăritori.

Când privești un astfel de serial, cu greu te poți abține să nu-ți dorești să iei parte la jocuri. Conform Money Today, numărul de telefon de pe cartea de vizită este real și aparține unui bărbat de 40 de ani din provincia Gyeonggi din Coreea de Sud.

Imediat ce fanii au văzut numărul au pus mâna pe telefoane și au apelat, iar cei mai mulți au rămas muți de uimire atunci când au văzut că acesta există.

Cu toate acestea, bărbatul în vârstă de 40 de ani nu a fost deloc încântat de acest eveniment, iar producătorii serialului au fost puși în dificultate.

Conform declarațiilor producătorilor se lucrează în prezent la editarea scenelor în care apare numărul de telefon, iar în cele mai multe țări acestea au fost deja înlcuite.

Ce se va întâmpla cu numărul de telefon

Scena din serialul Squid Game în care numărul de telefon care trebuie apelat pentru a lua parte la joc va fi editată și înlocuită în toate țările din lume.

Acest lucru a început deja, conform producătorilor seriei de succes. Pentru publicația Money Today, bărbatul în vârstă de 40 de ani din Coreea de Sud care este deținătorul numărului de telefon în viața reală a oferit un interviu în exclusivitate.

”Am primit nenumărate apeluri. Ajunsesem în punctul în care telefonul suna zi și noapte. Pur și simplu telefonul meu rămânea rapid fără baterie și se închidea din acest motiv. La început nu am știut despre ce este vorba. Un prieten a fost cel care mi-a spus că numărul meu a ajuns într-un serial celebru.”

Bărbatul în vârstă de 40 de ani a vrut să-și păstreze anonimatul. Producătorii serialului au aflat și ei rapid despre acest incident și au reacționat în consecință.

Aceștia și-au cerut scuze pentru situația creată și au început editarea scenelor. Conform surselor, în cele mai multe țări, scena a fost deja înlocuită.

La scurt timp după ce presa a început să scrie despre acest subiect, un candidat la alegerile prezidențiale din Coreea de Sud a făcut un anunț pe contul personal de Facebook. Candidatul Huh Kyung-young a declarat că este dispus să plătească 116 000 de dolari pentru a cumpăra numărul de telefon de la proprietarul de drept. 

RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Ducii de Cambridge în timp ce iau parte la Earthshot Prize
Divertisment
Limbajul corporal al Ducilor de Cambridge la evenimentul Earthshot Prize. Ce spun experții despre Kate Middleton și Prințul William
Kate Middleton și Prințul William au atras atenția tuturor la prima gală a evenimentului Earthshot Prize. Acesta a fost organizat la Alexandra Palace din Londra, iar pe lista de invitați s-au regăsit nume precum...
2
O femeie frumoasă care poartă o rochie neagră și aripi cu pene negre în timp ce înfățișează una din cele mai toxice zodii
Horoscop
Cele mai toxice zodii. Nativii care au întotdeauna relații problematice
Fie că au o atitudine negativistă sau că sunt nepăsători cu privire la sentimentele celor din jur, anumiți nativi se numără printre cele mai toxice zodii. Cu toate acestea, în ciuda laturii lor întunecate,...
3
Kate Middleton în anul 2020, în timpul unui eveniment oficial din Londra. În natură, cu verdeață pe fundal, e îmbrăcată în uniformă de cercetaș, cu o cămașă albastră, vestă neagră și eșarfă la gât cu roșu
Divertisment
Prânzul favorit al Ducesei de Cambridge. Ce feluri de mâncare preferă Kate Middleton
Puțini știu care e prânzul favorit al Ducesei de Cambridge. Printre felurile de mâncare pe care le preferă Kate Middleton se numără multe preparate sănătoase, vegetariene, ce o ajută să își mențină silueta de...
4
Rebel Willson cu părul prins într-un coc și o rochie cu paiete neagrăîn timp ce pozează pe covorul roșu la Festivalul de Film de la New York din 2021
Divertisment
Rebel Wilson și-a expus silueta. Cum a fost fotografiată actrița în Beverly Hills
Rebel Wilson a atras atenția tuturor atunci când și-a expus silueta pe străzile din Beverly Hills. Actrița în vârstă de 41 de ani a trecut printr-un proces de transformare corporală în ultimii doi ani....
5
Angelina Jolie, pe covorul roșu, la premiera Eternals, fotografie portret
Divertisment
Angelina Jolie a mers la premiera Eternals cu copiii săi. Actrița a strălucit pe covorul roșu
Angelina Jolie a mers la premiera Eternals cu cinci dintre copiii săi. Actrița a strălucit pe covorul roșu într-o ținută spectaculoasă, iar copiii săi au furat lumina reflectoarelor. Cea care a atras atenția tuturor...
PARTENERI
×