Reclamă

Cine sunt actorii principali din serialul coreean My Strange Hero. Cum au reușit Yoo Seung Ho, Jo Bo Ah și Kwak Dong Yeon să-și construiască o carieră de succes

Yoo Seung Ho, Jo Bo Ah și Kwak Dong Yeon au muncit din greu pentru a-și face un nume în lumea filmului. Ei sunt actorii principali din serialul coreean My Strange Hero. Pe lângă interpretările fără cusur, cei trei actori se laudă cu o mulțime de realizări pe plan profesional și personal. Seria în care pot fi urmăriți se bucură de apreciere la nivel internațional, iar acest lucru le crește și mai mult popularitatea în rândul colegilor de breaslă.

Publicat: 26 august 2022, 11:03

My Strange Hero reunește pe micile ecrane trei dintre cei mai apreciați actori din Coreea de Sud. Fiecare dintre ei vine cu o poveste de viață unică. În timp ce unii și-au dorit încă de la început să se afle în lumina reflectoarelor, alții au descoperit pe parcurs că lumea filmului este ceea ce își doresc de la viitorul lor. Cei trei actori au deja o carieră de succes în spate și reușesc să impresioneze cu fiecare nouă apariție.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Descoperă povestea serialului coreean

My Strange Hero reunește trei dintre cei mai urmăriți actori din Coreea de Sud. Seria a fost creată de Han Jung Hwan, scrisă de Ham Joon Ho și regizată de Kim Yoon Young . Povestea este plină de romantism, dramă și suspans. Serialul coreean My Strange Hero prezintă povestea a trei personaje care trec prin momente dificile pentru a aduce la lumină adevărul și dragostea.

În prim plan se află Kang Bok-Su, interpretat de Yoo Seung Ho. Tânărul este acuzat pe nedrept de săvârșirea unor acte de violență și ajunge să fie exmatriculat din liceul în care învăța.

Tot acolo se află că Son Soo- Jeong, interpretată de Jo Bo Ah, prima sa iubire, lansează aceste acuzații alături de un coleg de-al său, Oh Se-Ho, interpretat de actorul Kwak Dong Yeon.

Timpul trece, iar Kang Bok-Su devine un adult frustrat, mai ales că nimic din viața lui nu funcționa așa cum își dorea.

Reclamă

Dorința de răzbunare crește treptat i își amintește de incidentul din liceu. Kang Bok-Su încearcă să se întoarcă la liceu, dar află că nimic nu mai este așa cum își amintea și ajunge în mod neașteptat prins într-o serie de evenimente pline de dramă și suspans.

Poți să afli mai multe și să descoperi situațiile interesante din viața personajelor în AntenaPLAY, acolo unde poți să urmărești și episoadele integrale din My Strange Hero.

Reclamă

Cine sunt actorii principali din serialul coreean My Strange Hero

Actorii principali din My Strange Hero sunt Yoo Seung Ho, Jo Bo Ah și Kwak Dong Yeon . Ei reușesc să aducă pe micile ecrane trei dintre cele mai interesante personaje dintr-o dramă de dragoste și acțiune. Situații neprevăzute, pline de umor, romantism și acțiune, te vor ține cu sufletul la gură pe parcursul celor 16 episoade. Hai să descoperi mai multe despre viața interesantă și plină de suișuri și coborâșuri a celor trei actori principali. 

Cum a devenit Yoo Seung Ho cunoscut

Yoo Seung Ho este unul din actorii principali din serialul coreean My Strange Hero. Acesta a devenit cunoscut încă din copilărie, însă cariera sa a prins cu adevărat având după ce a jucat în filmul The Way Home, din anul 2002. Din acel moment a apărut într-o mulțime de seriale de televiziune, fiind încă un adolescent la acea vreme.

Actorul a pornit de jos, fiind una din multele celebrități din Coreea de Sud care s-a născut într-o familie cu posibilități modeste. După ce a absolvit liceul, acesta a decis că nu vrea să se înscrie la universitate. În schimb, a ales să se concentreze asupra carierei sale de actor.

Debutul și l-a făcut în 1999, după ce a apărut la o reclamă pentru telefoane mobile. Yoo Seung Ho s-a născut ăn anul 1993, deci la vremea aceea era doar un copil. După ce a atins succesul în anu 2002 a primit tot mai multe oferte pentru a colabora cu diferiți producători de filme și seriale de televiziune. În 2010 se face remarcat pentru apariția din Master of Study.

Kang Bok-Su, interpretat de Yoo Seung Ho, în My Strange Hero
În prim plan se află Kang Bok-Su, interpretat de Yoo Seung Ho. Tânărul este acuzat pe nedrept de săvârșirea unor acte de violență și ajunge să fie exmatriculat din liceu / AntenaPLAY.ro

Tot în același an își descoperă talentul muzical și lansează un duet cu IU, una din cele mai cunoscute artiste din Coreea de Sud. Cariera actorului se afla deja pe culmile succesului. În 20111 începe antrenamentul pentru arte marțiale și obine un rol de asasin în producția Warrior Baek Dong-soo.

Încă din copilărie acesta s-a făcut remarcat printre cei din jur. Cea mai recentă apariție din serialul My Strange Hero l-a propulsat către succesul la nivel internațional. Actorul deține mai multe premii și distincții, lucruri care se adaugă la cariera sa de succes. Yoo Seung Ho a dovedit că nu contează din ce mediu pornești, important este să muncești și să crezi cu adevărat în visul tău.

Jo Bo Ah nu a visat mereu la celebritate

Jo Bo Ah este actriță, model și prezentatoare TV. Aceasta a devenit cunoscută în lumea filmului și a serialului după rolurile sale din Goodbye to Goodbye 2018, My Strange Hero 2018, Forest 2020 și Military Prosecutor Doberman 2022. Jo Bo Ah s-a născut în anul 1991 și a muncit din greu pentru cariera sa.

Spre deosebire de colegul său, Yoo Seung Ho, aceasta a vrut să urmeze o universitate unde să-și pună la punct talentul în actorie.  Jo și-a făcut debutul mult mai târziu. Aceasta a primit un rol micuț în producția I Live in Cheongdam Dong, din 2011.

La scurt de la această apariție a primit propunerea de a deveni prezentatoare TV. A fost nevoie de puțin timp înainte ca aceasta să se întoarcă la ceea ce iubea cel mai mult, actoria. În 2012 a primit primul său rol major, în seria Shut Up Flower Boy Band.

Son Soo- Jeong, interpretată de Jo Bo Ah, în timp ce privește pe geam într-o scenă din My Strange Hero
Jo Bo Ah este actriță, model și prezentatoare TV / AntenaPLAY.ro

De aici au fost doar câțiva pași până ce Jo a atins succesul la nivel internațional. În 2015 a primit un rol în drama polițistă The Missing, acolo unde și-a dat seama că preferă filmele și serialele de acțiune în detrimentul celor de dragoste.

În 2018 a reușit să atragă privirile tuturor după ce a apărut în serialul coreean de succes, My Strange Hero. Povestea complexă și construcția personajului a făcut-o pe Jo să devină rapid una din cele mai apreciate actrițe din Coreea de Sud. O altă actriță de succes este Lee Hanee. Descoperă mai multe despre povestea sa de viață și despre cum a ajuns să joace în serialul One The Woman.

Kwak Dong Yeon și-a dorit mereu să fie în lumina reflectoarelor

Kwak Dong Yeon este unul din actorii principali din serialul coreean My Strange Hero. Kwak și-a dorit întotdeauna să fie în lumina reflectoarelor, însă el nu a debutat de la început ca actor. Kwak este cel mai tânăr dintre cei trei actori. S-a născut în 1997 în Daejeon, Coreea de Sud, și este cel mai tânăr dintre cei trei copii ai familiei sale.

La vârsta de 13 ani s-a mutat singur în Seoul pentru a-și începe cariera de artist. A studiat muzica la FNC Academy încă din anul 2010 și a luat în paralel lecții de actorie. Acesta și-a făcut debutul în 2012. A fost chitaristul și vocalistul trupei Kokoma Band, tradus ca Little Kids Band. După ce a fost văzut de un agent, acesta a primit oferta de a apărea pe micile ecrane și a debutat în seria televizată My Husband Got a Family.

De aici mai mulți agenți l-au observat, iar cariera sa a prins avânt. A jucat în mai multe drame istorice și a cochetat pentru o vreme cu acest gen de seriale. După succesul din 2014, din drama Middle School Girl A, Kwak a luat în considerare schimbarea direcției.

Oh Se-Ho, interpretat de actorul Kwak Dong Yeon în serialul My Strange Hero
Oh Se-Ho, interpretat de actorul Kwak Dong Yeon în My Strange Hero / AntenaPLAY.ro

Goana după succes l-a făcut să-și îndrepte atenția asupra ramelor de acțiune și a celor de dragoste. Așa a primit și rolul din seria My Strange Hero, care l-a propulsat în cariera sa de actor. Pasiunea pentru muzică nu a uitat-o niciodată, actorul fiind deseori văzut interpretând tot felul de piese. În paralel a învățat să se facă remarcat și pe podium, ca model.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 8 aprilie – 14 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii se vor simți preferați de astre în perioada următoare. Horoscopul săptămânii 8 aprilie – 14 aprilie 2024 vine cu previziuni neașteptate. Există o zodie care are noroc atât la bani, cât și în...
2
O femeie frumoasă care poartă o rochie mov și stă pe unpat de flori de liliac
Horoscop
Zodia care face cele mai multe sacrificii în luna aprilie 2024. Nativul care are de luat decizii importante
Astrologii au dezvăluit care este zodia care face cele mai multe sacrificii în luna aprilie 2024. Acest nativ va avea de luat multe decizii importante și va fi pus în situații dificile. Se anunță...
3
Liza Minnelli, dusă acasă în scaun cu rotile
Divertisment
Primele imagini cu Liza Minnelli după mai bine de un an. Vedeta de 78 de ani era în scaun cu rotile, înconjurată de prieteni
Au apărut primele imagini cu Liza Minnelli după mai bine de un an. Vedeta de 78 de ani era în scaun cu rotile, înconjurată de prieteni. Liza a fost surprinsă într-o ieșire publică rară...
4
Hartă astrală cu toate zodiile
Horoscop
Ce spun elementele semnului zodiacal despre tine. Personalitatea în funcție de zodie
Dacă te întrebi de ce simți și te manifești într-un anumit mod, e bine să știi că elementele semnului zodiacal în care te-ai născut au o influență certă. Află ce spun elementele semnului zodiacal...
5
O femeie frumoasă care stă în fața lunii și poartă o umbrelă galbenă pe umăr pentru a ilustra zodia nefericită a lunii aprilie 2024
Horoscop
Zodia nefericită a lunii aprilie 2024. Ea are cele mai multe probleme din cauza banilor
Zodia nefericită a lunii aprilie 2024 se va confrunta cu multe probleme. Acesta nativ va avea de luat decizii importante, iar viața s-ar putea să-l surprindă în perioada ce urmează. Este o lună plină...
PARTENERI
×