Reclamă

Cine sunt actorii din House of the Dragon. Cum va arăta cel mai așteptat serial de televiziune fantasy

Deși multe detalii au rămas în continuare nedezvăluite, House of the Dragon este pregătit pentru lansare. Producția este un prequel la Game of Thrones. Acțiunea seriei este plasată cu peste 100 de ani înaintea serialului original. Hai să află mai multe amănunte despre cine sunt actorii din House of the Dragon și cum vor arăta personajele pe care le interpretează.

Publicat: 20 august 2022, 6:49

La fel ca în cazul Game of Thrones, aceast nou serial are un grup major de personaje, personaje de care fanii se vor îndrăgosti imediat. Seria are la bază romanul fire & Blood scris de George R. R. Martin. House of the Dragon spune povestea unui război civil brutal în casa Targaryen, un război cunoscut sub numele de Dansul Dragonului. O poveste care te va lăsa fără cuvinte.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cine sunt actorii din House of the Dragon

Criticii spun că House of the Dragon este un serial cu o grandoare vizuală epică. Serialul va avea scene pline de suspans și nenumărați dragoni care se vor lupta pentru supremație. Fanii Game of Thrones și-au arătat încă de la început interesul pentru serie, iar lansarea producției va aduce noi dezvăluiri despre personajele din mintea lui George R. R. Martin.

Producătorii au păstrat secretul seriei și au încercat să creeze o aură de mister în jurul serialului. Acest lucru a crescut și mai mult suspansul și interesul fanilor din întreaga lume. Până la lansarea primului episod, te invităm să descoperi mai multe despre actorii principali ai seriei și despre personajele lor.

Eve Best ca Princess Rhaenys Velaryon

O poveste este mult mai bine spusă atunci când este interpretată de actori cu experiență. Acesta este și cazul actriței Eve Beast care s-a alăturat producției House of the Dragon având în spate o amplă experiență. Best o va interpreta pe Prințesa Rhaenys Velaryon.

Reclamă

Aceasta este fiica cea mare a prințului Aemon Targaryen, fiul cel mare al regelui Jaehaerys. Tatăl său este, de altfel, primul la succesiunea Tronului de Fier. Rhaenys este o războinică înfricoșătoare, cunoscută pentru că a reușit să-l călărească pe Meleys, dragonul roșu.

Colaj cu actrița Eve Best care va juca în House of the Dragon
Best o va interpreta pe Prințesa Rhaenys Velaryon / Profimedia Images

Actrița în vârstă de 51 de ani a declarat că a acceptat provocarea de a interpretat acest rol ”fără să clipească”. Vedeta a declarat că știa foarte puține despre Game of Thrones atunci când a primit propunerea de a face parte din noua producție. Totuși aceasta nu s-a temut să accepte o provocare bine lansată.

Reclamă

Steve Toussaint ca Lord Corlys Velaryon

Toussaint este prea puțin cunoscut audienței americane, însă el a avut o carieră de succes în lumea filmului britanic. El a jucat în general roluri de polițiști sau detectivi în diferite drame britanice. Totodată a jucat în filme precum Prince of Persia și Judge Dredd.

Toussaint a fost selectat pentru a juca unul dintre cele mai apreciate roluri. El îl va interpreta pe Corlys Velaryon, cunoscut drept șarpele de mare. El este șeful Casei Velaryon și este cel mai mare marinar pe care cele șapte regate l-au cunoscut vreodată.

Colaj cu actorul Steve Toussaint care va juca în House of The Dragon
Toussaint este prea puțin cunoscut audienței americane, însă el a avut o carieră de succes în lumea filmului britanic / Profimedia Images

Personajul său este înțelept, aprig în război și un om cu o inteligență desăvârșită, care știe foarte bine cum să joace jocul tronurilor fără să se lase mistuit de el. Deși fanii nu au primit foarte bine vestea că Toussaint îl va interpreta pe Corlys, actorul spune că se bucură să apară pe ecrane pentru cei care i-au sprijinit cariera, în timp ce părerile celorlalți rămân nesemnificative pentru el.

Olivia Cooke ca Alicent Hightower

Olivia Cooke a apărut de-a lungul carierei sale în filme precum Ready Player One și Sound of Metal, câștigător de Oscar. House of the Dragon îi va oferi acesteia șansa să strălucească cu adevărat.

Olivia o va interpreta pe Alicent, a doua soție a regelui Viserys I Targaryen. Aceasta va avea alături de soțul său trei băieți puternici. Alicent este o versiune mai puternică și matură a lui Margaery Tyrell. Promovează interesele familiei prin căsătoria pe care o are cu regele Viserys, iar mai apoi ambiția ei se va extinde până în punctul va vrea ca unul din băieții ei să ajungă la conducere pe Tronul de Fier.

Vezi mai multe imagini cu actorii din House of the Dragon în Galeria Foto!

Colaj cu actrița Olivia Cooke din serialul House of The Dragon
Olivia o va interpreta pe Alicent, a doua soție a regelui Viserys I Targaryen / Profimedia Images

Olivia spune că a fost nevoită să se detașeze de tot ce se afla în jurul ei, să se disocieze de persoana sa reală pentru a intra în ”nebunia” personajului său. Actrița a mai declarat că este nerăbdătoare ca fanii săi să o vadă în această ipostază unică și provocatoare.

Ewan Mitchell ca Aemond Targaryen

Ewan Mitchell este unul din actorii principali din House of the Dragon. Acesta îl va interpreta pe Aemond Targaryen. Mitchell este cu adevărat norocos să aibă acest rol care îl va propulsa în cariera sa de actor.

Personajul său, Aemond, este al treilea dintre cei patru copii ai regelui Viserys I Targaryen și a frumoasei Alicent Hightower. Acesta este un viteaz călăreț de dragoni, la fel ca frații săi. Aemond este cel mai îndrăzneț dintre frați și nu iartă nimic din ceea ce i se greșește.

Imagine cu Ewan Mitchell la premiera House of the Dragon
Ewan Mitchell este unul din actorii principali din House of the Dragon / Profimedia Images

Un războinic pregătit pentru orice luptă. Chiar dacă nu are în spate o experiență vastă, actorul spune că a învățat foarte multe de pe platourile de filmare ale seriei House of the Dragon.

Phia Saban ca Helaena Targaryen

Cele mai multe personaje din familia Targaryen sunt puternice și au în spate o poveste înspăimântătoare. Haelena contravine acestei tendințe. Ea este femeia cu suflet blând, care este iubită de toate persoanele care  întâlnesc.

Haelena este unul din copiii regelui Viserys Targaryen și al celei de-a doua soții, Alicent Hightwer. Ea este obligată să se căsătorească cu fratele său, Aeron, fiind una din cele mai vechi tradiții ale familiei sale.

Actrișa Phia Saban la premiera House of the Dragon
Actrița în vârstă de 23 de ani are în față o carieră de succes / Profimedia Images

Actrița, care se află la începutul carierei sale, este nerăbdătoare să vadă cum vor decurge lucrurile în viitor. Actrița în vârstă de 23 de ani are în față o carieră de succes, spun fanii acesteia.

ca Mysaria

Mizuno a devenit într-o perioadă scurtă de timp una din cele mai apreciate actrițe din rolurile de SF. Aceasta are o interpretare remarcabilă și impresionează cu fiecare rol.

Aceasta a jucat atât în filme unde a avut roluri principale, cât și în producții cu roluri secundare, precum La La Land și Crazy Rich Asians. Mizuno excelează în roluri în care este misterioasă, intrigantă și inteligentă. Acest lucru îi va fi de folos în rolul lui Mysaria pf Lys sau Lady Misery.

Colaj cu actrița Sonoya Mizuno la premiera House of the Dragon
Mizuno a devenit într-o perioadă scurtă de timp una din cele mai apreciate actrițe din rolurile de SF / Profimedia Images

Mysaria este un personaj de-a dreptul fascinant și devine rapid o figură esențială a serialului. Mutarea actriței într-un astfel de serial o va ajuta să-și propulseze și mai mult cariera în lumina reflectoarelor.

Emma D’Arcy ca Rhaenyra Targaryen

Rhaenyra Targaryen este cu siguranță favorita fanilor seriei Fire & Blood. Deși aceasta nu este prima apariție a actriței pe ecran, rolul ei o va propulsa cu siguranță în lumina reflectoarelor. Aceasta s-a transformat complet pentru producție și pentru a putea interpreta cât mai bine personajul ales.

Aceasta va lăsa la vedere povestea uneia dintre cele mai complicate, nuanțate și fascinante femei care au fost create de George R. R. Martin. Personajului său i s-a propus Tronul de Fier încă din copilărie.

Colaj cu actrița Emma Darcy care va juca în House of the Dragon
Rhaenyra Targaryen este cu siguranță favorita fanilor seriei Fire & Blood / Profimedia Images

Cunoscută sub numele de ”plăcerea tărâmurilor, Rhaenyra a fost numită moștenitoarea tronului de la vârsta de opt ani. Pe măsură ce a crescut ea a fost implicată într-o serie de scandaluri.

Când tatăl său moare, ea vede Tronul de Fier drept dreptul său din naștere, dar mama sa vitregă, Alicent și fratele ei vitreg, Aegon, vor face tot ce le stă în putință pentru a o împiedica să ajungă pe tron.

Matt Smith ca Daemon Targaryen

Matt Smith se numără printre actorii favoriți din House of the Dragon. Acesta este bine cunoscut publicului larg în urma rolului său ca cel de-al unsprăzecelea doctor din Doctor Who. Acesta îl va interpreta pe Daemon Targaryen și se va transforma complet.

Daemon este fratele mai mic al regelui și trăiește cu o dorință aprigă de a se răzbuna și de a-și asigura locul de drept în lume. Este cel mai de temut razboinic și călăreț de dragoni. Daemon are o relație furtunoasă în raport cu fratele său, regele Viserys.

Colaj cu actorul Matt Smith care va juca în serialul House of the Dragon
Matt Smith se numără printre actorii favoriți din House of the Dragon / Profimedia Images

Cei doi ajung dușmani de moarte și se confruntă n nenumărate bătălii. Daemon se asociază cu asasini, pirați și vrăjitori cu scopul de a acumula mai multă putere și influență. Singura lu slăbiciune este Rhaenyrei, care îi este nepoată, dar și iubită. Smith reușește să ofere o interpretare unică și captivantă pentru fanii săi. 

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Două mâini de femeie care curăță un ou fiert de o coajă
Timp liber
Ce să faci cu ouăle fierte ca să se curețe foarte ușor. Trucuri utile pentru orice gospodină
Se apropie Paștele, iar de pe masă nu trebuie să lipsească ouăle frumos încondeiate. Ciocnirea ouălor de Paște este o tradiție care se păstrează în continuare. Descoperă și tu ce să faci cu ouăle...
2
Două tăvi cu cozonaci proaspăt scoși din cuptor
Timp liber
Când se scot cozonacii din tavă. Trucuri de la gospodine pentru un cozonac reușit
Cozonacii sunt nelipsiți de pe masa de sărbătoarea r românilor. Gospodinele se pregătesc din timp pentru a avea pe masă cele mai bune preparate. Dacă îți dorești să ai parte de cozonaci apetisanți și...
3
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 29 aprilie – 5 mai 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Mișcările astrale vor schimba cursul zodiilor în perioada ce urmează. Săptămâna Patimilor aduce cu sine transformări profunde. Horoscopul săptămânii 29 aprilie – 5 mai 2024 oferă toate informațiile necesare pentru fiecare nativ în parte....
4
Două ouă care se află într-o crăticioară la fiert
Timp liber
Cât timp se fierb ouăle ca să fie tari. Câte minute se țin în apă pe foc
Ouăle roșii nu vor lipsi de pe masa ta de Pește. Cât timp se fierb ouăle ca să fie tari? Află și tu câte minute se țin în apă pe foc. Specialiștii în bucătărie...
5
Cele 12 semne zodiacale, dispuse în cercuri concentrice, cu un soare stilizat în interior, pe un fundal în nuanțe de mov și albastru.
Horoscop lunar
Horoscopul lunii mai 2024. Nativii vor găsi timp pentru dezvoltare personală și socială
Toată această perioadă vine cu schimbări uriașe pentru nativii din zodiac. Horoscopul lunii mai 2024 oferă promisiuni și noi direcții, atât în viața personală cât și profesională. Este important să nu ne îndepărtăm de...
PARTENERI
×